teşekkürler cnm..kuzucukla biz iyiyiz..sizden ne haber??
kıyamam...tuzlu birşeyler atsana ağzına..gerçi kimbilir neler denedin şimdiye kadar..
bende bulantı yok ama bi patates yiyorum görmeyin kızlar. üç öğün yesem hala yiyesim geliyo akannehir
ne güzel ne güzell maaşallah diyelim nazar değmesinn,, biz de iyiyiz aslında,emaneti Allah a tabii,bilemiyorum ki...Yalnız benim bu saatte işte olmam gerekiyordu,bebiş dinlenmek istemiş sanırım doktor kararıyla evdeyiz şimdi yatmam gerekiyormuş sürekli.Dün doktora gittim ben,üç gündür lekelenmler vardı da,o da 10 günlük rapor verdi,bebişi gördüm ama,iyiymiş,inşallah birşey olmaz ...
ah canım neler denedim bir bilsen.ne yersem midem bulanıyo.su da dahil.sabah yediğimi çıkardım sonra okula geldim:bbo:
ah canım neler denedim bir bilsen.ne yersem midem bulanıyo.su da dahil.sabah yediğimi çıkardım sonra okula geldim:bbo:
ne güzel ne güzell maaşallah diyelim nazar değmesinn,, biz de iyiyiz aslında,emaneti Allah a tabii,bilemiyorum ki...Yalnız benim bu saatte işte olmam gerekiyordu,bebiş dinlenmek istemiş sanırım doktor kararıyla evdeyiz şimdi yatmam gerekiyormuş sürekli.Dün doktora gittim ben,üç gündür lekelenmler vardı da,o da 10 günlük rapor verdi,bebişi gördüm ama,iyiymiş,inşallah birşey olmaz ...
heavenjade,
canım geçmiş olsun. bende bir haftadır evdeydim. yat bol bol dinlen. zaten birsürü ilaç vermiştir. benim bir haftayı geçti bitmedi hala(( ama ben az dinlendim. daha çok yatmalıydım (([/QUO
Geçmiş olsun canım nekadar çok dinlenirsen okadar iyi ama...Allaha emanet bebişler...
Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inş.
heavenjade,
canım geçmiş olsun. bende bir haftadır evdeydim. yat bol bol dinlen. zaten birsürü ilaç vermiştir. benim bir haftayı geçti bitmedi hala(( ama ben az dinlendim. daha çok yatmalıydım ((
Ohhh git yat evine canım dinlen Geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
portakal trackeki sağolun kızlar..
ikili testim sonucu çıkmış. biraz önce eşimi aramışlar.. hemen izin aldım öğleden sonraya gidicem...:)))) güzel Allahım yüzümü güldürü inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?