2010 Ekim Anneleri

teşekkürler cnm..kuzucukla biz iyiyiz..sizden ne haber??

ne güzel ne güzell maaşallah diyelim nazar değmesinn,, biz de iyiyiz aslında,emaneti Allah a tabii,bilemiyorum ki...Yalnız benim bu saatte işte olmam gerekiyordu,bebiş dinlenmek istemiş sanırım doktor kararıyla evdeyiz şimdi yatmam gerekiyormuş sürekli.Dün doktora gittim ben,üç gündür lekelenmler vardı da,o da 10 günlük rapor verdi,bebişi gördüm ama,iyiymiş,inşallah birşey olmaz ...

heavenjade,

canım geçmiş olsun. bende bir haftadır evdeydim. yat bol bol dinlen. zaten birsürü ilaç vermiştir. benim bir haftayı geçti bitmedi hala(( ama ben az dinlendim. daha çok yatmalıydım((

Ohhh git yat evine canım dinlen Geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

duduu tam geçti derken onuncu haftada yani geçen hafta bende bulantılarla boğuşuyordum sabahları. ama sadece sabahları oluyordu. geçti şimdi. umarım senin de geçer..

ah canım neler denedim bir bilsen.ne yersem midem bulanıyo.su da dahil.sabah yediğimi çıkardım sonra okula geldim:bbo:

geçmiş olsun,hem de okuldasın,kolay gelsin ...çıkarma duygusu çok kötü,en kısa zamanda geçer umarım,ben üç defa yaşadım şimdiye dek,birşey yemeye korkuyorum hala.. üşütmekle de ilgili gibi biraz ama, ben de öyle oldu sanki?...

canım geçmiş olsun. ne yapalım böyle tehlike varsa dinlenmekten başka çare yok. bebişini de görmüşsün iyiymiş. inş. sağlıklı bir şekilde de kucağımıza alırız hepimiz..

selmacım sana da geçmiş olsun..

sağolun kızlar ama ilaç önermedi drum.3 ayı tamamlayalım ondan sonra şimdilik idare ediyorum.yeterki bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum

Anladım canım ben çok zorda kaldığımda arabaya bineceğim zamanlar ilaç kullanıyorum

kılsar bende mıde bulantılarında sıkayetcıyım ama
bıde dusundumkı bebek sahıbı olmak ıcın nelerını veren ınsanlar var sabırlııı olmamız lazımmm

portakal trackeki sağolun kızlar..

ikili testim sonucu çıkmış. biraz önce eşimi aramışlar.. hemen izin aldım öğleden sonraya gidicem...:)))) güzel Allahım yüzümü güldürü inşallah..

heavenjade,

canım geçmiş olsun. bende bir haftadır evdeydim. yat bol bol dinlen. zaten birsürü ilaç vermiştir. benim bir haftayı geçti bitmedi hala(( ama ben az dinlendim. daha çok yatmalıydım((

Ohhh git yat evine canım dinlen Geçmiş olsun allah acil şifalar versin...

çok teşekkür ederim kızlar,inşallah geçecek,sizde dinlenin bol bol...progestanı bırakmıştım 1,5 hafta önce yan etkileri oluyormuş bebeklere diye,maalesef yine başladım dün ,umarım bebişime zarar vermiyordur.Alper mumcu adlı doktor bir makale yazmış progesteronun yan etkileri,düşüğü engelemediğinden bahsden bir makaleydi dün okudum internette,içiyorum ama içim rahat değil doktor tavsiyesiyle de olsa.... Selmascım benim okuldan bir arkadaşım hiç korkma dedi bana ,onun da doğuma kadar neredeyse hep olmuş lekelenmeleri,hatta kanamaları,ama çok güzel bir kızı var hem de çok sağlıklı,inşallah bizim de geçecek bebişlerimize kavuşacağız sonra ...

kızlar günaydın yatmakta olanlara geçmişl olsun diliyorumçok şükür benimde bir kere olmuştu ama kalmadı rabbim hepimizi korusun amin

amin bitnm..cümlemizi nazarlardan saklasın rabbim..sende güzel güzel dinlen..uzat ayaklarını tadını çıkar bu anların..6-7 ay sonra çok ararsın bu fırsatları..rabbime emanetsin..,

ah canım neler denedim bir bilsen.ne yersem midem bulanıyo.su da dahil.sabah yediğimi çıkardım sonra okula geldim:bbo:

rabbim yardımcın olsun tatlm..cidden zor bir durumdur..bu hamileliğimde hafif geçti ama geçen hamileliğimde herşeyden midem bulanırdı benimde..

arkadaşlar her ay adet olur gibi lekelenmeleri olanlar var ve ben 3 ayıma kadar progenex ve clexan kullandım daha yeni bıraktırdı doktor iğnelerin yan etkisi yok o kadar tüp bebek yaptıranların hepsi kullanıyor öyle olsa kullandırmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…