arkadaşlar her ay adet olur gibi lekelenmeleri olanlar var ve ben 3 ayıma kadar progenex ve clexan kullandım daha yeni bıraktırdı doktor iğnelerin yan etkisi yok o kadar tüp bebek yaptıranların hepsi kullanıyor öyle olsa kullandırmazlar
portakal trackeki sağolun kızlar..
ikili testim sonucu çıkmış. biraz önce eşimi aramışlar.. hemen izin aldım öğleden sonraya gidicem...:)))) güzel Allahım yüzümü güldürü inşallah..
pınarcım nasılsın.. sana da kolay gelsin işlerinde..
kılsar bende mıde bulantılarında sıkayetcıyım ama
bıde dusundumkı bebek sahıbı olmak ıcın nelerını veren ınsanlar var sabırlııı olmamız lazımmm
portakal trackeki sağolun kızlar..
ikili testim sonucu çıkmış. biraz önce eşimi aramışlar.. hemen izin aldım öğleden sonraya gidicem...:)))) güzel Allahım yüzümü güldürü inşallah..
kızlar günaydın yatmakta olanlara geçmişl olsun diliyorumçok şükür benimde bir kere olmuştu ama kalmadı rabbim hepimizi korusun amin
portakal bu gittiğimde yaptırcam ama bakalım doktorumne diycek yaptırma konusunda
heavenjade canım,
benim arkadaşım aradı dün. onun ablasıda 3 çocuğunda yaşamış bunları ve hepsinide sağlıklı olarak getirmiş dünyaya...
birde bilimsel olarak ne kadar doğruluk payı vardır emin olamıyorum ama kanama yaşayanların büyük bir çoğunluğu erkek bebek sahibi olurmuş:))) bugün ben dr gidicem ya bakalım erkek mi:)))
ayy sen şimdi pasta börek yapmıssındır, bizde gelelimmi :))
selmas tam üstüne bastın erkekçocuk kanama yapabiliyormuş ve karında damar atar gibi atarmışl ben bunları yaşadım ve erkek çıktı benim
kıslar eger hamıle kaldıgımızda cogumuz kan testı yapıyozyaa eger kan testındekı deger ılk gunlere gore yuksek ıse kıs olma olasılıgı cok yuksekmış
bı yerde okumustum
ay benım hıç olmadı ne kanama ne lekelenme desenıze kızım olcek benım
kızlar ben çıkıyorum bir baş ağrısı var ki sormayın,hepinize sağlıklı mutlu çooooook güzel bir gün diliyorum,emanetiniz Allah' a...
günaydın mezimee...
durum bende de aynı ne kanama ne lekelenme bakalım tez tutacak mı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?