2010 Ekim Anneleri

heavenjade canım,
benim arkadaşım aradı dün. onun ablasıda 3 çocuğunda yaşamış bunları ve hepsinide sağlıklı olarak getirmiş dünyaya...
birde bilimsel olarak ne kadar doğruluk payı vardır emin olamıyorum ama kanama yaşayanların büyük bir çoğunluğu erkek bebek sahibi olurmuş:))) bugün ben dr gidicem ya bakalım erkek mi:)))

inşallah duducu ğum:))) şimdiden heycan yaptım. her dr gittiğimde elim ayağım buz kesiliyor. ne zaman geçecek benim bu korkularım ve heycanım

esracım merhaba.. aklıma geldi de sen cinsiyeti öğrenmiştin değil mi. peki ikili test yaptırmış mıydın?

selmas tam üstüne bastın erkekçocuk kanama yapabiliyormuş ve karında damar atar gibi atarmışl ben bunları yaşadım ve erkek çıktı benim

pınarcım nasılsın.. sana da kolay gelsin işlerinde..

allah şükürler olsun bitnm..iyiyiz biz..bir tek babamız da olsa yanımızda..o zaman tam olacağız..:kedi:

kılsar bende mıde bulantılarında sıkayetcıyım ama
bıde dusundumkı bebek sahıbı olmak ıcın nelerını veren ınsanlar var sabırlııı olmamız lazımmm

çok doğru bitnm..

portakal trackeki sağolun kızlar..

ikili testim sonucu çıkmış. biraz önce eşimi aramışlar.. hemen izin aldım öğleden sonraya gidicem...:)))) güzel Allahım yüzümü güldürü inşallah..

inşallah bitnm..dualarım seninle..

kızlar günaydın yatmakta olanlara geçmişl olsun diliyorumçok şükür benimde bir kere olmuştu ama kalmadı rabbim hepimizi korusun amin

amin bitnm..:Saruboceq:

kıslar eger hamıle kaldıgımızda cogumuz kan testı yapıyozyaa eger kan testındekı deger ılk gunlere gore yuksek ıse kıs olma olasılıgı cok yuksekmış
bı yerde okumustum

portakal bu gittiğimde yaptırcam ama bakalım doktorumne diycek yaptırma konusunda

benim de kafam karışık yaptırmak konusunda canım. ikili testi aslında şu cinsiyet genellemesi için sormuştum. serbest beta değerlerine göre yorum yapıyorlar ya kız ya da erkek diye. onu teyit edecektim canım. kaydirigubbakcemile3 topiğin cinsiyet anası olacam da aklinialirimsmile sen hangi gün gideceksin doktora. benim yarın randevum. çok heyecanlanıyorum bebişimi göreceğim için boshayallersmile

olleeey belli olur artık,benim yeğenim göstermişti hemen erkek olduğunu:)) bacaklarını açmıştı tam o sırada,yaramaz.:)) inşallah bizlerde hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağmıza sağlıklı bebişlerimizi. Aslında bana da erkek gibi geliyor ,öyle hissediyorum,eşim kız istiyor,hayırlısı tabii ki bence önemi yok sağlıklı olsun da. çikolatayı çok sevmeme rağmen bu dönemde hiç canım istemedi,ekşi,acı ne varsa çok canım istiyor.ye ekşiyi doğur ayşeyi tezi tutar mı acaba?:))

doktor dönüşü haberlerini bekliyorum,güle güle canım

kıslar eger hamıle kaldıgımızda cogumuz kan testı yapıyozyaa eger kan testındekı deger ılk gunlere gore yuksek ıse kıs olma olasılıgı cok yuksekmış
bı yerde okumustum

benim adete bi hafta kala belli olmuştu ve acayip yüksek bi değer çıkmıştı hatta diğer topiklerde arkadaşlar ikiz mi diye hayret etmişlerdi.kaydirigubbakcemile3 çin takvimi ve rus takvimine göre de kız kaydirigubbakcemile3 bende kız hissediyorum öğrendiğim andan beri.. erkek olursa şok olacam herhalde...

şaka bi yana sağlıklı olsun da

kızlar ben çıkıyorum bir baş ağrısı var ki sormayın,hepinize sağlıklı mutlu çooooook güzel bir gün diliyorum,emanetiniz Allah' a...

mezime günaydın hayatım:)))

heavenjade haber vermezmiyim. hemencecik. hele bir pipisini veya kukusunu göreyimde:)) bizim kocada kız istiyor.

esra,
çok kişiden duydum. burada bizler bilimsel çalışmayı gerçekleştireceğiz du bakalım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…