2010 Ekim Anneleri

çalıştığı şirket yatırıyormu yatırmıyormu öğrensin eşin yatırmıyorsa o zaman ne kadar yatırılması gerektiğini öğrensin çok büyük bir rakam değilse eşin yatırsın.
ne primi diye sorsun cnm?sen nerden biliyosun bunu?çok iyi olur valla ilaç gibi gelir dediğin rakamlara kadar bişiy ödüyolarsaa.s

cinsiyet için bir ay sonra gelin dedi. sağlıklı olsunda öğreniris nasılsa :) eşim çok mutluydu yol boyunca nasılda zıplıo dedi durdu :)

ne primi diye sorsun cnm?sen nerden biliyosun bunu?çok iyi olur valla ilaç gibi gelir dediğin rakamlara kadar bişiy ödüyolarsaa.s

Analık Sigortası primi ödeniyormu diye soracak.

Ben çalıştığım için Askeri ücretten hesaplandığında 1580 TL alacam. İnternetten araştırıyorum kendimi araştırırken sigaortasız bayanlarda dikkatimi çekti böyle birşey varsa neden yararlanmayasınız ki. Şimdi bir bakayım bulabilirsem sigortasız bayanlar eşinin üzerinden ne kadar alırmış. Ama tahminime göre aynı hesabı yapıyorlardır yani eşin askeri ücretten gösteriliyorsa sende 1580 falan alırsın. Bakacam şimdi.

yok canım eşimin aldıgı maaşı üzerinden yatıyo sigortası...ay inşallah bi arastıralım bakalım:Saruboceq:çok çok saol canım bilgilendirdiğin için...kanunlardan hiç haberimiz yok,haklarımızı bilmiyoruz valla:1no2:

Vallahi aldığı ücret üzerindense süper o zaman kaçırmayın hemen araştırın başlatın.

Vallahi aldığı ücret üzerindense süper o zaman kaçırmayın hemen araştırın başlatın.
canım ya eşimi aradım hemen,ne diye sorucam muhasebeye dedi..analık sigortası primiymiş dedim,o ne diye sormasınlar bana diyo?neye göre sorması gerek,hamileliği haber vermek mi gerek öncelikle..bana detaylı anlatır mısın?

kelebek canım ne dıye arattırıyorsun bunları cok onemlı bı konu gercekten bıze haber verdıgın ıcın tesekkurler benım sıgortam var ama suan calısmıyorum esımın sıgortasından yararlanıyorum bu durumda ben de alabılırmıyım nereye basvurmamız gerekıyormus bunları ogrenmek ıcın

ÇalıŞmayan arkadaŞlar lÜtfen sİzlerde araŞtırın lÜtfen. Devletİn vermİŞ olduĞu hakkı alın lÜtfen.
canım var ya eger alabilirsek ne dua edicem sana var ya,o kadar işimizi görür ki anlatamam..netten bakıyorum şimdi,allah razı olsun valla hiç haberimiz yok..şirketlerin de işine gelmiyo heralde kendiliğinden vermiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…