ben bı magazada görmustum şile bezi bahçıvan ve birde kot bahcıvan ıkısınıde aldım..sakladım ve sımdı cıkardım gıyınıyorum ama gercektende wc.de zor oluo ama çok şirin duruo yaaa
benim normalde 4 kuzum şafak ama eşimin işyerinden izin alma zamanına göre gidicez dr a sanırım o gün alır izinbenim safakda 5hihoyyyt
tansiyonun ya da kan şekerin düşmüştür bitnm..yemek yedin mi?
oh masallah canim rabbim sonuna kadar korusun insallah ne güzel bak kendi kendine vücüt kaybetti.bugun kontrole gıttım çok sukur ıyıdı kuzumm doktor 2 hafta sonra tekrar cagırdı
bende hiç olmadı basagrısı,tansiyon düşmesi falan..sadece arada gözümde bişiler ucuyo o kadarCADIARZUbu haftalarda normalmiş canım, bende cok yasadım.. bi de basagrısı( ama senin aclıktanda olabilir, yedinmi bişeyler?
canım sakin ol aslında hamilelikte düşük tansiyon iyi diyolar,yüksek olunca risk oluyomus..biraz uzan dinlen,tuzlu ayran falan iç,ayaklarını da gövdenden yüksek bi yere koy dinlen biraz
hayilrisi canim ne yapalim bir gün daha beklicez kuzularimiz iyi olsunda.benim normalde 4 kuzum şafak ama eşimin işyerinden izin alma zamanına göre gidicez dr a sanırım o gün alır izin
bu haftalarda normalmiş canım, bende cok yasadım.. bi de basagrısı( ama senin aclıktanda olabilir, yedinmi bişeyler?
evet canım yedım yatıyorum suan
ayran tuzlumuydu canim???tansiyona etkisi oluyor ondan olmusturayrandaiçdim nıe oldu anlamadım
ay inşallah:Saruboceq:doktorum da nazlanmaz söyler umarım..eşim de öğrenmeyelim 5-6 aya kadar diyo ben şimdiden catlıyom adam ne rahat..ben ögreneyim sen ögrenme diyorum ona da olmazboshayallersmilehayilrisi canim ne yapalim bir gün daha beklicez kuzularimiz iyi olsunda.
ben bu gittigimde cinsietini de ögrencem sende ögrenirsin belkim:))
saol canım amin insallah yedım canımmmoh masallah canim rabbim sonuna kadar korusun insallah ne güzel bak kendi kendine vücüt kaybetti.
kan sekerin de düsmüs olabilir.bir selyer ye canim.
anlamadım bu primi çalıştıgı şirketler mi yatırıyo?SİGORTALI OLMAYAN BAYANLAR DOĞUM PARASI SİZLERDE ALABİLİYORSUNUZ. NASIL FAYDALANACAKSINIZ AŞAĞIDA Kİ YAZIYI OKUYUN. NERDEN BAKSANIZ 1000 - 1500 TL ARASI PARA ALABİLİYORSUNUZ.
Sigortalı erkeğin sigortalı olmayan eşinin Analık Sigortası yardımlarından yararlanması için, sigortalı erkeğin doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün Analık Sigortası primi ödemiş olması, ayrıca sigortalı erkeğin doğum yapan kadınla doğumdan önce Medeni Kanuna göre evlenmiş bulunması gerekir.
bazen açlıktan bazen de yemekten hemen sonra ani kan şekeri değişiminden de olabiliyor bu durum..benim de geçen hamileliğimde sık yaşadığım bir durumdu.. o zaman hemoglobinim düşüktü belki de ondan..sanırım seninde hemoglobinin düşüktü değilmi tatlm??
ayran tuzlumuydu canim???tansiyona etkisi oluyor ondan olmustur
anlamadım bu primi çalıştıgı şirketler mi yatırıyo?
gözünaydın tatlım,darısı başımıza inşallah:Saruboceq:kızlar ben geldim bebeşim gayet iyi ve hareketli bende gördüm yüzüo gibiydi :)
kızlar ben geldim bebeşim gayet iyi ve hareketli bende gördüm yüzüo gibiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?