2010 Ekim Anneleri

benim normalde 4 kuzum şafak ama eşimin işyerinden izin alma zamanına göre gidicez dr a sanırım o gün alır izin
hayilrisi canim ne yapalim bir gün daha beklicez kuzularimiz iyi olsunda.
ben bu gittigimde cinsietini de ögrencem sende ögrenirsin belkim:))

evet canım yedım yatıyorum suan

bazen açlıktan bazen de yemekten hemen sonra ani kan şekeri değişiminden de olabiliyor bu durum..benim de geçen hamileliğimde sık yaşadığım bir durumdu.. o zaman hemoglobinim düşüktü belki de ondan..sanırım seninde hemoglobinin düşüktü değilmi tatlm??

SıGORTALI OLMAYAN BAYANLAR DOĞUM PARASI SıZLERDE ALABıLıYORSUNUZ. NASIL FAYDALANACAKSINIZ AŞAĞIDA Kı YAZIYI OKUYUN. NERDEN BAKSANIZ 1000 - 1500 TL ARASI PARA ALABıLıYORSUNUZ.

Sigortalı erkeğin sigortalı olmayan eşinin Analık Sigortası yardımlarından yararlanması için, sigortalı erkeğin doğumdan önceki bir yıl içinde en az 120 gün Analık Sigortası primi ödemiş olması, ayrıca sigortalı erkeğin doğum yapan kadınla doğumdan önce Medeni Kanuna göre evlenmiş bulunması gerekir.

hayilrisi canim ne yapalim bir gün daha beklicez kuzularimiz iyi olsunda.
ben bu gittigimde cinsietini de ögrencem sende ögrenirsin belkim:))
ay inşallah:Saruboceq:doktorum da nazlanmaz söyler umarım..eşim de öğrenmeyelim 5-6 aya kadar diyo ben şimdiden catlıyom adam ne rahat..ben ögreneyim sen ögrenme diyorum ona da olmazboshayallersmile

anlamadım bu primi çalıştıgı şirketler mi yatırıyo?

evet canım az bırsey dusuk cıktı kan surubu ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…