eee bız calısanlar nasıl yapacagız bu ıslemı ne zamn
canım var ya eger alabilirsek ne dua edicem sana var ya,o kadar işimizi görür ki anlatamam..netten bakıyorum şimdi,allah razı olsun valla hiç haberimiz yok..şirketlerin de işine gelmiyo heralde kendiliğinden vermiyolar...
ne raporu alıcaz ki?Doktordan rapor alınması gerekiyor. Doktorlarda hiç bilgi vermiyormuş. İnşallah alırsın canım.
canım ya eşimi aradım hemen,ne diye sorucam muhasebeye dedi..analık sigortası primiymiş dedim,o ne diye sormasınlar bana diyo?neye göre sorması gerek,hamileliği haber vermek mi gerek öncelikle..bana detaylı anlatır mısın?
kızlar ben geldim bebeşim gayet iyi ve hareketli bende gördüm yüzüo gibiydi :)
kelebek canım ne dıye arattırıyorsun bunları cok onemlı bı konu gercekten bıze haber verdıgın ıcın tesekkurler benım sıgortam var ama suan calısmıyorum esımın sıgortasından yararlanıyorum bu durumda ben de alabılırmıyım nereye basvurmamız gerekıyormus bunları ogrenmek ıcın
çok çok teşekkürler canım eşim mutlaka görüşücek şirketiyle böyle bir fırsat kaçar mı...çok çok duacıyım sana,bize bilgi vermen bile çok önemliydi cnm...Anlatsın muhasebeye durumu analık sigortası ödenirse eşim doğumunda doğum parası alıyormuşuz desin. Hamileliği haber vermek falan gerekmiyor ama doğumdan önce 120 gün kesin ödenmiş olması gerekiyor para alabilmeniz için.
Eşin şirketin muhasebesi ile görüşsün analık primi yatırıyorlar mı diye. Yatırmıyorlarsa nasıl yatırması gerektiğini öğrensin yardımcı olur şirketi.
ben de 2 kere aradım eşimi heyecanlaa.stam paraya ihtiyac olan zaman vallahemen sımdı arıyorum esımı tekrardan cok tesekkurler canım
ne raporu alıcaz ki?
hemen sımdı arıyorum esımı tekrardan cok tesekkurler canım
hemen mi almak gerek raporu canım,yoksa doguma yakın mı?Doktoruna söylersen o sana bilgi verir sanırım.
bi de ben özele gidiyorum,özelin verdiği rapor gecerli olur mu?Doktoruna söylersen o sana bilgi verir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?