elbiseler evet bir iki tane de elbise istiyorum,angelina jolie nin giydiği elbiselere bayılıyodum ya:smiley-cool:çok şık giyiniyodu..tayt ve tunik günlük kullanımda cok rahat olucak..ama bahcıvan(salopet) çok zor oluyo kullanımı canım,hani wc ye falan gidince ama çok şirin duruyo gercektenevet onlar cok guzel
tayt bıde elbıseler var cok guzel
ben bıde bahcıvan pantolon alıcam kendıme bayılıyom onlara
6hadi kıslar herkes doktora gıdıcek şafagı yazsın heheheh
,
şafak 14:)))))))
benimki de tembel teneke hamilelik nedeniyle yürüyüşler yapıyoruz beraber ama mızmızlanaraktan yani:mymeka:kendılerı normalde sporsuz yasayamaz benden sonra spora aşıkta ondan canımcım
ben de yazları bol bol alıyodum göğüs altı bol tuniklerden yazın rahat oluyodu bol bol...allahtan bi sürü almısım ilk aylarımda baya işime yarıycaka.sonlardan benim önceden vardi tül gibiiiiii baya genis oluyor oda olur tabiki.önemli olan alta birsey bulmak.cünki karin sistikce zor oluyor.pontolunlarin ve eteklerin karin yeri özel yapildigi icin rahat oluyor.
ben de bugün aldigim tunikleri dogumdan sonrada giyerim dedim.eh kiloda alirsam veresiye de idare etcek bizi mecbur o kiyafetler:))
ne azı be kuşum 4 hafta olcak nerdeyse görmüyorum bebişi,iyidir inşallah:Saruboceq:çok az kalmıs heheheeh
kiz gittin geldinmi doktoraaaaaben daha dısarı cıkamıyorum şu 1 ayıda atlatırsam çıkarım artık herhalde
doktorbugun kanaman olursa korkma dedi ölen bebek yok olmus kanama yapabılır bolbol yat dınlen dedi
evet onlar cok guzel
tayt bıde elbıseler var cok guzel
ben bıde bahcıvan pantolon alıcam kendıme bayılıyom onlara
gitmiş mi ölen bebek??neyse allah ötekine versin ömrünü canım..bu güzel tosun gibi büyüsün de annesinin kucagına gelsin 6,5 ay sonraa.sben daha dısarı cıkamıyorum şu 1 ayıda atlatırsam çıkarım artık herhalde
doktorbugun kanaman olursa korkma dedi ölen bebek yok olmus kanama yapabılır bolbol yat dınlen dedi
benim safakda 5hihoyyyt
melis esra hadi insallah güzel haberlerle gel canim bugün doktorun vardi ne oldu diye sorcaktim bende.bak senin citir nasil da büyümüs olcak canim.benim düsükden sonra da öyle olmustu.
kıslar ben cok kotuyum şuan ellerım ayaklatım uyustu gozlerım kararıyor neden acaba((
canım sakin ol aslında hamilelikte düşük tansiyon iyi diyolar,yüksek olunca risk oluyomus..biraz uzan dinlen,tuzlu ayran falan iç,ayaklarını da gövdenden yüksek bi yere koy dinlen birazkıslar ben cok kotuyum şuan ellerım ayaklatım uyustu gozlerım kararıyor neden acaba((
kıslar ben cok kotuyum şuan ellerım ayaklatım uyustu gozlerım kararıyor neden acaba((
bende bugün ona baktim ama beyim dedi ya iyice sisceksin popon fala niyice belli olcak bos ver alma dedi:)))ben bı magazada görmustum şile bezi bahçıvan ve birde kot bahcıvan ıkısınıde aldım..sakladım ve sımdı cıkardım gıyınıyorum ama gercektende wc.de zor oluo ama çok şirin duruo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?