2010 Ekim Anneleri

selam bayanlar nasılsınız ben hep uzanıyorum ve bebeğimin büyümesi için dua ediyorum inşallah yükselmiştir progesteron ilaç bitince gidicem inşallah ozamana kadar kötü bişe olmassa :Saruboceq::Saruboceq:

geldim geldim iyi haberlerle hem de kızlar. geç döllenmeden dolayı bebegım 4+5 mıs daha. bı sorun yok dedı. progestanı bırak dedı kalp atısını duyalım ondan sonra baslıycan ona dedı. folık asıte devam et dedı sadece. 3 hafta sonra gel kalp atısı dınleyelım dedı:teytey::dance:

günaydın arkadaşlar çok şükür pazartesi günü özel hastaneye gittik ve bu sefer net bir şekilde gördük kalp atışlarını içim rahat etti............sizler vitamin olarak ne alıyorsunuz doktorum bana folbiol verdi bir önceki megadyn vermişti..........ben şimdi folbiol içiyorum aynı zamanda coraspin...........birde vücutu bebeğe hazırlamak için ve tutunmasını sağlamak için bir iğne verdi birde progesteron.........bebek büyüyene kadar yaptır dedi

bende folbıol kullanıyorum.

gözün aydın çok sevindim iyi haber almana.....inşallah 3 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın

gözünaydın balum inşallah kalp atışlarınıda duyarız hayırlısıyla
bende 8gün sora gitcem inşallah büyümüş olur

bende sat a göre 5+4 ama doktora gittiğimde daha 24.25 günlük falan demişti sadece kese ve içindeki halka görünmüştü 10gün sora falan görünür bebek demişti
tahlillerdede kan yetmezliğinden düşük tehlikesi var diyince korktum ya büyümesse kanım artmassa

simge ve balum gözünüz aydın
herkese merhabalar arkadaşlar hep iyi haberlerimiz olsun inş. ben de folbiol kullaıyorum ayrıca benexol(b vitamini), coraspin ve balık yağı kullanıyorum

balummmm o kadar çok sevindim ki anlatamam :))) :dance: çok çok güzel bir haber bu! kutluyorum seni, bu moralle herşey senin ve bebişin için daha iyi olur....darısı başıma, yarın akşam üzeri randevum var...bana dua edin kızlarrrr......bilmiyorumkismile

özlemsu sagol canım. siboş üzülme sen de takma kafana buyur o. ıns ıyı haberlerle gelıcen sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…