bebeğim cnm yavrum benim...
seni tam 3 senedir bekledim aklima biran bile gelmedi sen hiç gelmiyeceksin düşüncesi...
yavrum, sen varsan benim hayatımda sevinç ,mutluluk,yaşam bağlilik var cnm yavrum sen şuan benimlesin içimdesin belki şuan çok küçüksun ama seni ilk duydugumdan beri kendimi hiç yanlliz hissetmiyorum okadra güçlüyümki herşeyi çelik zırhım varmiş gibi dağ gibi karşi koyabiliyorum hayatta tek bana bu kadar mutluluk getiriyosun belkide( baban duymasında) okadra bekledimki seni kucağima alcağim günü seni koklayıp niniler söyleyip uyutmayı cnm yavrum benim,annen , baban hayatımızdaki üçüncü kişi olarak geliyosun belki 9 ay sonra geleceksin belki gelmiyeceksin ama şuan benimlesin ya şuan seni bütüm vucudumda hissediyorum ya o bana yetiyo eylülde geleceksin bizim kollarımıza ben seninle sende benimle ilk bakışımız belkide ikimizinde canı çok yanmiş olacak ama o an o anda ikimizde herşeyi unutmuş olacgiz artık evmiz senin sesinle yankilanacak cnm yavrum seni 9 ay taşimak ne büyük şeref.mutluluk sonunda gelceksin benim kollarıma o pamuk ellerini ve yanaklarını öpmeyi çok heyecanla bekliyecegiz cnm yavrum benim
seni tam 3 senedir bekledim aklima biran bile gelmedi sen hiç gelmiyeceksin düşüncesi...
yavrum, sen varsan benim hayatımda sevinç ,mutluluk,yaşam bağlilik var cnm yavrum sen şuan benimlesin içimdesin belki şuan çok küçüksun ama seni ilk duydugumdan beri kendimi hiç yanlliz hissetmiyorum okadra güçlüyümki herşeyi çelik zırhım varmiş gibi dağ gibi karşi koyabiliyorum hayatta tek bana bu kadar mutluluk getiriyosun belkide( baban duymasında) okadra bekledimki seni kucağima alcağim günü seni koklayıp niniler söyleyip uyutmayı cnm yavrum benim,annen , baban hayatımızdaki üçüncü kişi olarak geliyosun belki 9 ay sonra geleceksin belki gelmiyeceksin ama şuan benimlesin ya şuan seni bütüm vucudumda hissediyorum ya o bana yetiyo ekimde geleceksin bizim kollarımıza ben seninle sende benimle ilk bakışımız belkide ikimizinde canı çok yanmiş olacak ama o an o anda ikimizde herşeyi unutmuş olacgiz artık evmiz senin sesinle yankilanacak cnm yavrum seni 9 ay taşimak ne büyük şeref.mutluluk sonunda gelceksin benim kollarıma o pamuk ellerini ve yanaklarını öpmeyi çok heyecanla bekliyecegiz cnm yavrum benim
yarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.
yavrum, sen varsan benim hayatımda sevinç ,mutluluk,yaşam bağlilik var cnm yavrum sen şuan benimlesin içimdesin belki şuan çok küçüksun ama seni ilk duydugumdan beri kendimi hiç yanlliz hissetmiyorum okadra güçlüyümki herşeyi çelik zırhım varmiş gibi dağ gibi karşi koyabiliyorum hayatta tek bana bu kadar mutluluk getiriyosun belkide( baban duymasında) okadra bekledimki seni kucağima alcağim günü seni koklayıp niniler söyleyip uyutmayı cnm yavrum benim,annen , baban hayatımızdaki üçüncü kişi olarak geliyosun belki 9 ay sonra geleceksin belki gelmiyeceksin ama şuan benimlesin ya şuan seni bütüm vucudumda hissediyorum ya o bana yetiyo ekimde geleceksin bizim kollarımıza ben seninle sende benimle ilk bakışımız belkide ikimizinde canı çok yanmiş olacak ama o an o anda ikimizde herşeyi unutmuş olacgiz artık evmiz senin sesinle yankilanacak cnm yavrum seni 9 ay taşimak ne büyük şeref.mutluluk sonunda gelceksin benim kollarıma o pamuk ellerini ve yanaklarını öpmeyi çok heyecanla bekliyecegiz cnm yavrum benim
Balumm ne kadara sevindim anlatamam.Sırf seni merak ettiğimden girdim nete girebilecek durumda değildim.Umarım bu yaşadığın gebelikle ilgili ilk ve tek korkun olur.Kucağımıza alınca bebişleri bu çektirdiklerinin acısını onları koklayarak çıkaracağız hepsini unutacağız kızlar.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
ewet aramızdan çoğu kişi yarın gidiyor doktora inş. hepsi hayırlı haberlerle döner...bende cumartesi gidecem balumm
bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuur
sevgi yarın dilerim hepimiz ardı arkasına güzel haberlerle geliriz buraya....dilerim tüm isteyenler bebişlerine sağlıkla kavuşurlar...ayyy ayyyy bu ne mutlu bir durum, heyecanı ayrı güzel telaşı ayrı, hep böyle sürsün
arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım buraya.nasip olursa ekim 15 de bende anne olucam.sat tarihim 8 ocak buna ve kan değerine göre 5+5 günlük hamileyim .bugün ultrasona gircem.inş keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.beta değerim 4465 çıkmıştı değerlendirir misiniz?
hepinize çok teşekürler kızlar ben bebeğim böyle bekliyorum ya siz sizde yazsaniz duygularınızi paylaşin...
balumm kiz ne dedim ben sana sükür rabbimeee atlattin kiz daha kücükmüs bebegin:)
bakalim yarin bu saaat bende doktordan gelmis olurum.
kizlar ben hic birsey yiyemiyorum.zorla bir dilim ekmek ve bulantimi bastirsin diye zeytin yedim.acim ama yiyemiyorum
balumm kiz ne dedim ben sana sükür rabbimeee atlattin kiz daha kücükmüs bebegin:)
kizlar ben hic birsey yiyemiyorum.zorla bir dilim ekmek ve bulantimi bastirsin diye zeytin yedim.acim ama yiyemiyorum
cnm bendede sabah bulantıları başladı ama başicumd abüskvi saklıyom bitane yiyom oda dindiriyo benimde canım hiç bişey çekmiyo açim dolabi açiyorum herşey var allaha çok şükür ama hiç bişey canım çekmeyip kapatıyorm karınd açok aç zorla paynir ekmek bişeyler atiştiriyorum benim bulantılar hafiiten başladı kızlar bu arda öldürüyo ama çok fena..balumm kiz ne dedim ben sana sükür rabbimeee atlattin kiz daha kücükmüs bebegin:)
sendemi yarın gideceksin. hehehe yarın sayfmız coşçak desenizeben feyza esra başka kimler gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?