2010 Ekim Anneleri

esra bebişine çok güzel duygularla yazmışsın çok güzel olmuş bende senin gibi hergün bebişimle konuşuyorum benimkide özlem dolu bi bebek 5 yıldır onu bekliyoruz...birden gelince hayat gerçekten çok daha renkli geliyor insana.. senin yazdıklarınıda çok beğendim canım hayırlısıyla hepimiz meleklerimize kavuşacaz inş..

offf ne denilebilirki

bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuur [/QUOTE]

sevgi yarın dilerim hepimiz ardı arkasına güzel haberlerle geliriz buraya....dilerim tüm isteyenler bebişlerine sağlıkla kavuşurlar...ayyy ayyyy bu ne mutlu bir durum, heyecanı ayrı güzel telaşı ayrı, hep böyle sürsün

sagol esemos cok sukur ıyı bebısım. evet ya bende cok sasırdım bu olaya ve uzuldum. bos kese gorunmus hep bu zamana kadar bebek ılkkez gorunmus ama kalbı atmıyo. ölü bebek yanı karnındakı

yarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.

ewet aramızdan çoğu kişi yarın gidiyor doktora inş. hepsi hayırlı haberlerle döner...bende cumartesi gidecem balumm

cok duygulandım. aglattın benı. inş 3 yıllık ozlemın bıtecek.

sagol canım benım. inşallah hepımız sorunsuz hamılelık gecırırız.

ewet aramızdan çoğu kişi yarın gidiyor doktora inş. hepsi hayırlı haberlerle döner...bende cumartesi gidecem balumm

sana da dua ederız canım benım. demek senın bebısınde ozlem dolu. 5 yıl demek. inş sorunsuz hamılelık gecırsın canım.

evet canım çoğumuz yarın gidiyoruz. umarım hepimiz hayırlı haberlerle yarın burda olurus.

hepinize çok teşekürler kızlar ben bebeğim böyle bekliyorum ya siz sizde yazsaniz duygularınızi paylaşin...

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım buraya.nasip olursa ekim 15 de bende anne olucam.sat tarihim 8 ocak buna ve kan değerine göre 5+5 günlük hamileyim .bugün ultrasona gircem.inş keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.beta değerim 4465 çıkmıştı değerlendirir misiniz?

canım hosgeldın aramıza. keseyı gorursun bugun. geldıgınde mutlaka haber ver bıze de. degerıne ılk kez mı baktınız. degerın yukselıp yukselmedıgı onemlı. degerınde bı sorun yok bence. takma kafana aksam haberlerını beklıyoruz.

hepinize çok teşekürler kızlar ben bebeğim böyle bekliyorum ya siz sizde yazsaniz duygularınızi paylaşin...

ben de duygularımı bı kagıda dokup odama asmayı dusunuyodum ama bebegımden mutlu haberı almayı beklıyordum. bugun aldım o haberıde. içim öyle garip ki en cok bugun ınandım anne olacagıma. ilk kez bu kadar derın dusundum ellerini ayaklarını yuzunu dogdugu gunu kokusunu... Allahım saglıkla gelmelerını nasıp et bebişlerimizinzemuszemus

balumm kiz ne dedim ben sana sükür rabbimeee atlattin kiz daha kücükmüs bebegin:)
bakalim yarin bu saaat bende doktordan gelmis olurum.
kizlar ben hic birsey yiyemiyorum.zorla bir dilim ekmek ve bulantimi bastirsin diye zeytin yedim.acim ama yiyemiyorum

evet ya cok mutluyum bugun. sen neden yıyemıyosun mıden mı bulanıyo.

sendemi yarın gideceksin. hehehe yarın sayfmız coşçak desenize ben feyza esra başka kimler gidio

ya kızlar bu doktor bana progestan kalp atısı baslamadan kullanılmamalı dedı. sasırdım. dıyo kı bebek saglıklıysa dusmez. saglıksızsa zaten dusmesı lazım. saglıksızsa ve sen progestan ıcersen o tutunur ve olu bebegı ıcınde tutmus olursun dedı.

cnm bendede sabah bulantıları başladı ama başicumd abüskvi saklıyom bitane yiyom oda dindiriyo benimde canım hiç bişey çekmiyo açim dolabi açiyorum herşey var allaha çok şükür ama hiç bişey canım çekmeyip kapatıyorm karınd açok aç zorla paynir ekmek bişeyler atiştiriyorum benim bulantılar hafiiten başladı kızlar bu arda öldürüyo ama çok fena..

sendemi yarın gideceksin. hehehe yarın sayfmız coşçak desenize ben feyza esra başka kimler gidio

ben yarın gitmiyecem cnm yarın benim randevum şubatın 24 de, dr gidenler mutlu haberlerle dönerisniz inşş döneceksiniz zaten hiç şüpem yok bebğinizi görüp döneceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…