balummmm o kadar çok sevindim ki anlatamam :))) :dance: çok çok güzel bir haber bu! kutluyorum seni, bu moralle herşey senin ve bebişin için daha iyi olur....darısı başıma, yarın akşam üzeri randevum var...bana dua edin kızlarrrr......bilmiyorumkismile
balummmm o kadar çok sevindim ki anlatamam :))) :dance: çok çok güzel bir haber bu! kutluyorum seni, bu moralle herşey senin ve bebişin için daha iyi olur....darısı başıma, yarın akşam üzeri randevum var...bana dua edin kızlarrrr......bilmiyorumkismile
kasıklarım çok fena ağrıyo benim :sinifsinif:
yarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.
inşallah canım ya, çok merak ediyorum, bugün bhcg ölçtürmeye gitmemek için zor tuttum kendimi, gitmedim, doktor farklı analizler isterse 2 gün üst üste kan vermeyeyim dedim...
geldim geldim iyi haberlerle hem de kızlar. geç döllenmeden dolayı bebegım 4+5 mıs daha. bı sorun yok dedı. progestanı bırak dedı kalp atısını duyalım ondan sonra baslıycan ona dedı. folık asıte devam et dedı sadece. 3 hafta sonra gel kalp atısı dınleyelım dedı:teytey::dance:
cnm çok sevindimmmmmmsositosositosositosositosositosositosositososito gözümüz aydın cnm ama bir yandan üzüldüm ya biz beraber dogum yapacaktık şaka şaka ya allah tamamına erdirsin cnms enden yana hiç şüpem yoktu zaten kendine bbeğine iyi bak...
balum gözün aydın canım darısı başımıza:))
geldim geldim iyi haberlerle hem de kızlar. geç döllenmeden dolayı bebegım 4+5 mıs daha. bı sorun yok dedı. progestanı bırak dedı kalp atısını duyalım ondan sonra baslıycan ona dedı. folık asıte devam et dedı sadece. 3 hafta sonra gel kalp atısı dınleyelım dedı:teytey::dance:
bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuuryarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.
slm kızlar.
balum çok sevindim yaaa kaç gündür gözüme uyku girmiodu benimde içim rahatladı.
bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuur
evet kızlar bugun bı kız vardı 4 aylık hamıle doktora gelmıstı o da. konustuk 4 aydır gelıp gıdıyorum dedı. bebegı goremedık. boş kese gorunuyodu dedı. gecen hafta bebek gorundu kalp atısı ıcın geldım dedı. doktor benden sonra ona baktı bakmadan once dedı kı kalp atısı yıne duyulmazsa gebelıgı sonlandırıcaz dedı. baktı ve kalp atısı yok dedı. cok uzuldum ona. hala aklım o kızda kaldı. sukredelım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?