2010 Ekim Anneleri

yarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.

sinop e gönlünü ferah tut bu sayfadaki herkes birbirine uğur getirdi çok şükür haberler güzel ve hep öyle olsun. dualarımız seninle.

yarın aksama kadar dua etmem lazım zaten. ama edıcem emın olun. cok kısı var yarın doktora gıdecek olan. dualarım sızınle olacak.inş herkes hayırlı haberlerle gelır ya.

inşallah canım ya, çok merak ediyorum, bugün bhcg ölçtürmeye gitmemek için zor tuttum kendimi, gitmedim, doktor farklı analizler isterse 2 gün üst üste kan vermeyeyim dedim...

inşallah canım ya, çok merak ediyorum, bugün bhcg ölçtürmeye gitmemek için zor tuttum kendimi, gitmedim, doktor farklı analizler isterse 2 gün üst üste kan vermeyeyim dedim...

evet ya ıkı gun kan verme. benımde kollarım delık desık oldu. az kaldı sabret canım. inş hayırlı haberlerle geleceksın.

allah bu yolda çaba gösteren herkese yardım etsin............zor bir dönemden geçiyoruz ilk 3 ay çok önemli dedi doktor............beslenme olsun hareketlerimiz olsun ve en önemlisi de moral..........inanın stresli olunca herşey daha da zorlaşıyor..........tabi elimizde olmadan yapıyoruz ama stresli olduğum zamanlarda hep dua ediyorum ve çok iyi geliyor

evet kızlar bugun bı kız vardı 4 aylık hamıle doktora gelmıstı o da. konustuk 4 aydır gelıp gıdıyorum dedı. bebegı goremedık. boş kese gorunuyodu dedı. gecen hafta bebek gorundu kalp atısı ıcın geldım dedı. doktor benden sonra ona baktı bakmadan once dedı kı kalp atısı yıne duyulmazsa gebelıgı sonlandırıcaz dedı. baktı ve kalp atısı yok dedı. cok uzuldum ona. hala aklım o kızda kaldı. sukredelım.

cnm çok sevindimmmmmmsositosositosositosositosositosositosositososito gözümüz aydın cnm ama bir yandan üzüldüm ya biz beraber dogum yapacaktık şaka şaka ya allah tamamına erdirsin cnms enden yana hiç şüpem yoktu zaten kendine bbeğine iyi bak...

:roflol: evet olmadı beraber dogum ısıa.s ay cok sagolun kızlar ya cok mutluyum. evet kalbınden gecen dogru cıktı canım benım. darısı herkesın basına.

slm kızlar.

balum çok sevindim yaaa kaç gündür gözüme uyku girmiodu benimde içim rahatladı.

bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuur

slm kızlar.

balum çok sevindim yaaa kaç gündür gözüme uyku girmiodu benimde içim rahatladı.

bende yarın gideceklerdenim dualarını esirgeme. isim vererek dua et noluuuur

sagol canım.tamam olur ısımle dua ederım. sımdı yarını beklıyoruz hadı bakalım.

selam kızlarrrr...balummmmzemuszemuszemuszemuszemuszemuscanım çok sevindim süper ya ALLAH ım gönlüne göre verdi canım benim geçti gitti işte bundan sonrada rahat bi hamişlik geçirirsin inş. canım yaaaa bu gün aldığım en güzel haberhihoyyythihoyyythihoyyyt

bebeğim cnm yavrum benim...
seni tam 3 senedir bekledim aklima biran bile gelmedi sen hiç gelmiyeceksin düşüncesi...
yavrum, sen varsan benim hayatımda sevinç ,mutluluk,yaşam bağlilik var cnm yavrum sen şuan benimlesin içimdesin belki şuan çok küçüksun ama seni ilk duydugumdan beri kendimi hiç yanlliz hissetmiyorum okadra güçlüyümki herşeyi çelik zırhım varmiş gibi dağ gibi karşi koyabiliyorum hayatta tek bana bu kadar mutluluk getiriyosun belkide( baban duymasında) okadra bekledimki seni kucağima alcağim günü seni koklayıp niniler söyleyip uyutmayı cnm yavrum benim,annen , baban hayatımızdaki üçüncü kişi olarak geliyosun belki 9 ay sonra geleceksin belki gelmiyeceksin ama şuan benimlesin ya şuan seni bütüm vucudumda hissediyorum ya o bana yetiyo ekimde geleceksin bizim kollarımıza ben seninle sende benimle ilk bakışımız belkide ikimizinde canı çok yanmiş olacak ama o an o anda ikimizde herşeyi unutmuş olacgiz artık evmiz senin sesinle yankilanacak cnm yavrum seni 9 ay taşimak ne büyük şeref.mutluluk sonunda gelceksin benim kollarıma o pamuk ellerini ve yanaklarını öpmeyi çok heyecanla bekliyecegiz cnm yavrum benim

Son düzenleme:

canım bu olay çok ilginç bişeymiş.. 4 aylık hamile hiç hamileliğinin başlarındadamı kalp atışı duymamışlar... eğer ilk baştan beri duyulmamışsa kadın nasıl ayakta kalabilmiş çok farklı bir olay... aynı zaman da çok üzücü...

Balumm ne kadara sevindim anlatamam.Sırf seni merak ettiğimden girdim nete girebilecek durumda değildim.Umarım bu yaşadığın gebelikle ilgili ilk ve tek korkun olur.Kucağımıza alınca bebişleri bu çektirdiklerinin acısını onları koklayarak çıkaracağız hepsini unutacağız kızlar.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…