sana soru sormustum cevap yazdin mi bacummmmmmmhehe alemsiniz
bende listedekileri karsilastirdim neuvesin ki tutuyor
listede biri daha var yas 24 onun kide tutuyor erkek
senin kini kiz gösteriyor yaslis cikiyor. 27 yasi kk daki cin takvimi sen hangisine baktim canim??
duduu kız bak bana rusca yazıyo anlamadım sonucu:) babamız 05 12 1983 bennn 03 02 1985 son adet 29 12 2009. sanırım kız cıkıyo. cın takvımınde erkek cıkmıstı:)
bende listedekileri karsilastirdim neuvesin ki tutuyor
listede biri daha var yas 24 onun kide tutuyor erkek
senin kini kiz gösteriyor yaslis cikiyor. 27 yasi kk daki cin takvimi sen hangisine baktim canim??
valla biz catlardi kgaliba o zaman olsaydik,
balum senin de erkek galiba benim içime öyle doğdu.............melisesranınkide kız gibi..........eğer çıkarsa hislerime güvenebilirim
balum senin de erkek galiba benim içime öyle doğdu.............melisesranınkide kız gibi..........eğer çıkarsa hislerime güvenebilirim
ohooo benım esım romatızma hastası oldugu ıcın 4 ayda bı cerrahı ıslem goruyo.
kız çıkıyo canım sana
himm oazaman inansak mi ki:))) cin takviminecanım aralık ayına bakıyorum.........benimki satdan 1 hafta geri
cinsiyetı benim bildiğim sadece erkek belirliyor
gir gir olsun zate nya kiz cikcak ya oglannnnkaydirigubbakcemile3amaaan kıslarr ben ınamıyom peeekk beee
inşallah canım önemli olan sağlıklı olmaları tabi............cinsiyet ikinci planda ama severken kızım yada oğlum diye sevmek güzel oluyor
himm oazaman inansak mi ki:))) cin takvimine
bak birde sey derler sattan geri oldumu kiz derler gec döllenme olunca öyle olurmus asli yok demekki bunun da.
rabbim saglicakla kucaklayi nasip etsin insallah canimmmmmm
en son ne zaman cerrahi işlem geçirdi onu söyle
evet ya ayri heceyan.isim belirlemissen isimle hitap et diyor pedoglar canim.o sekilde sevceksin karninda elinle gezinirken.birde babasi karnina elini koyup bebekle konuscakmis.ilesim daha karindaken basliyormus.anne ve babayla.doguncada zorluk cekmiyor böyleceinşallah canım önemli olan sağlıklı olmaları tabi............cinsiyet ikinci planda ama severken kızım yada oğlum diye sevmek güzel oluyor
inşallah canım önemli olan sağlıklı olmaları tabi............cinsiyet ikinci planda ama severken kızım yada oğlum diye sevmek güzel oluyor
cin banada erkek gösteriyor. sali belli olcak benimde.doktor icine ne doguyor.anne hisseder dedi.ama nedense birsey hissedemiyorum.bazen kizim diye cikiyor bazen oglum diye.senin ne çıkıyor.........inşallah canım amin hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?