2010 Ekim Anneleri

ah balumcum senin dişlerin bi hoş oldu benimse yemekten içim bi hoş oldu ama napıyım tek çözüm bu benim için

çok geçmiş olsun cnm nevyas haber alamadıgı için silmiştir şimdi gelince yazar aam özeld ebir mesaj at istersen çok geçmiş olsun şimdi nasıl...

slm kızlar bende listeye girmek istiyorum.sat 29 aralık.i d.t.5 ekim.26 yaşndayım.61 kiloda hamile kaldım.2li test yaptrmıyorum bu arada.hapimizin bebişleri hayırlı olsun:))

topige ılk gırdıgımde yazmıstım ben de lısteye gırmek ıstıyorum dıye ama unutmusum sormayı tekrar hakıkatten nerde lıste ılk sayfadakı guncellenıyorsa sureklı ben yokum :S

ilk sayfada liste
nevyasa özelden msj attınmı bilgilerini canım sayfaya yazınca gümbürtüye gidiyo karışıyo

kızlar 5 gün oldu hala tuvalete çıkamadım patlayacak gibiyim.şurupta hiçbir işe yaramadı.canım çok sıkkınya.

slm hanımlar iyi geceler diliyorum hepinizeee
ben yarın dra gidiyorum umarım herşey yolundadır sizlerde iyisiniz inşş dualarınızı esirgeemeyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…