мальчик sanırım erkek demek:))aman hayırlısı ya..
aralık sonundaydı galıba ama tam tarıhını hatırlamıyorum. ama cerrahı ıslem sayılmaz belkıde kan fılan alıyolar tahlıller fılan yapılıyo.
evet ya ayri heceyan.isim belirlemissen isimle hitap et diyor pedoglar canim.o sekilde sevceksin karninda elinle gezinirken.birde babasi karnina elini koyup bebekle konuscakmis.ilesim daha karindaken basliyormus.anne ve babayla.doguncada zorluk cekmiyor böylece
sen şimdi oğlum dıye sevıyorsundur ne guzel
bızımkıde 1 aya bellı olur herhalde
canım o sayılmaz.kan bağışı ,ameliyat falan ya da kürtaj
cin banada erkek gösteriyor. sali belli olcak benimde.doktor icine ne doguyor.anne hisseder dedi.ama nedense birsey hissedemiyorum.bazen kizim diye cikiyor bazen oglum diye.
evet bu çok önemliymiş..........isim şimdi belirlemedim ama eşim düşünüyor bakalım........hayırlı ve sağlıklı olsunda..........kafamda bir isimde yok
inşallah canım........1 ayı bulmaz aslında benim 11+2 ken belli oldu.........ama kızlar kendini saklarmış.........hep öyledir ya utangaç olurmuş
hadi öpüyorum sizi ben çıkıyorum..
bende kaçıyorum şekerler.kendinize ii bakın.rüyanızda bebişlerinizi görün emiiii
limon yiyorum ya bulantılarım için ondan dedimkaydirigubbakcemile3
bişey olmaz cnm merak etme allaha emanet onlar.
merhaba kızlar bayağdır giremiyorum, listeden adım bile silinmişama bebekle ilgili herşey yolunda pıt pıtları duyduk, ama öbür minişim kaza geçirdi yandı ikinci derece omuzundan dirseğine kadar ,ve kendimi ve yeni bebeğimi unuttum hiç kilo alamadığım gibi verdim de geceleri uyuyamıyoruz tüm gece ayağımda sallıyorum o ağladıkça ben daha çok ağlıyorum, Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmasın ama iyiye gidiyor şimdi, doğumgününü kutladığımız gecenin sabahı oldu olay içim acıyor, neyse yani yaşıyoruz biz neyyas cım listede olmak isterim gene şimdilik hoşçakalın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?