2010 Ekim Anneleri

мальчик sanırım erkek demek:))aman hayırlısı ya..

evet o erkek canım bana da erkek gamyoncuiremsudiyo başta kız çıktı ama sonra okudum operasyon falan diye o zaman erkek çıktı.hangisi olursa olsun bi tarafım buruluyo

evet bu çok önemliymiş..........isim şimdi belirlemedim ama eşim düşünüyor bakalım........hayırlı ve sağlıklı olsunda..........kafamda bir isimde yok

sen şimdi oğlum dıye sevıyorsundur ne guzel
bızımkıde 1 aya bellı olur herhalde

inşallah canım........1 ayı bulmaz aslında benim 11+2 ken belli oldu.........ama kızlar kendini saklarmış.........hep öyledir ya utangaç olurmuş

hehehe kızmıkı acabakaydirigubbakcemile2

bende kaçıyorum şekerler.kendinize ii bakın.rüyanızda bebişlerinizi görün emiiii

kızlar ben geldim nasılsınız ??? ya bişi dicem ben dün merdivenlerden düştüm.kanamam filan yok ama aklımdan çıkmıor.acaba bişi olmuşmudur die!!! doktoruda aradım ama oda kanama olursa hemen gel yoksada pazartesi gelirsin bi bakarız her ihtimale karşı dedi..sizce bişi olmuşmudur??

merhaba kızlar bayağdır giremiyorum, listeden adım bile silinmiş ama bebekle ilgili herşey yolunda pıt pıtları duyduk, ama öbür minişim kaza geçirdi yandı ikinci derece omuzundan dirseğine kadar ,ve kendimi ve yeni bebeğimi unuttum hiç kilo alamadığım gibi verdim de geceleri uyuyamıyoruz tüm gece ayağımda sallıyorum o ağladıkça ben daha çok ağlıyorum, Allah ım bir daha böyle şeyler yaşatmasın ama iyiye gidiyor şimdi, doğumgününü kutladığımız gecenin sabahı oldu olay içim acıyor, neyse yani yaşıyoruz biz neyyas cım listede olmak isterim gene şimdilik hoşçakalın,

geçmiş olsun cnm nevyasa msj at eklesin tekrar girmeyince gelmiceksiniz die sildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…