2010 Ekim Anneleri

kimse yazmayacak galiba neyse kızlar iyi geceler yarın görüşürüz öpüyorum by..

canım bence gununu bekleme gıt doktora bende 1. cocukta 7 aylıkken dusmustum allahtan bısey olmadı ama bende sorun bıraktı belımde egılme olustu ve normal dogum yapmöıstım dogumdan sonra beyın cer.gıttım dr. kızdı bana sen nasıl normal dogum yaparsın dıe felç kalabılırmısım ama allhım korumus benı..o yuzden sımdı sezeryan olacagım normal yasak..senın daha ılk ayların bence gıt..

gunaydın arkadaşlar...
kızlar size bi sorum olacak biraz yürüdügünüzde veya iş yaptıgınızda kalçanızda agrılar oluyomu tabırı caizse ben yürüyemıyorum bıle yaa o derece agırıyo sankı kalçamın içindev bi kemık var ben yurudukçe o batma ypıyo çok kötu ya..bide uyurken yuzüstü falan dönmeye kalktıgınızda karnınızda bişeylein gerildigini hissediyomusunuz ben hissediyorum.sag tarafımda sankı ipi iki tarafdan çekıyolarda ortası gerılıyo grıp bı hıs ya benım ılk bebekdede bu belırtıler vardı ama bu agrılar 9 ay devam ederse bnım işim varr...iş yapaam mumkun degıl yuruyemem de dolayısıyla dogum da çok zor olur(

canım gunaydın aynı sorun bendede var gece uyuyamadım yıne iş yerınde oturdugum yerde bıraz dönsem kalcamın agrısı sınyal verıo yerımden hoplatıo beni put gıbı oturunca sorun yok

hayirli sabahlar kizlar
hayirli cumalarrrrrrrrrr

nohutlu pilav yel duruyor canim kalca bölgene adim atamiyorsun.benim de ara ara oluyor.aslinda son aylara dogru oluyor ama simdiden basladi bendede insallah hep sürmez gecer.

canım gunaydın aynı sorun bendede var gece uyuyamadım yıne iş yerınde oturdugum yerde bıraz dönsem kalcamın agrısı sınyal verıo yerımden hoplatıo beni put gıbı oturunca sorun yok
sorma cnm yaa bende uzanın ca yan yatıyorm o şeıldec bıraz dınıyor agrıssı
hayirli sabahlar kizlar
hayirli cumalarrrrrrrrrr

nohutlu pilav yel duruyor canim kalca bölgene adim atamiyorsun.benim de ara ara oluyor.aslinda son aylara dogru oluyor ama simdiden basladi bendede insallah hep sürmez gecer.

evet bende son aylarda oldugunu bılıyorum şimdiden bu kadar agrıyo son aylarda napıcam bılmıyorum cnmbilmiyorumkismile

Günaydınnn güzell ekimm annelerii cumanız mübarek olsunn .Allahım sana emanetizzzz.
nohut pilav o bahsettıgın şikayetler normal diye biliyorumm..Bende de kasıklarda bahsettıgın gerılmeler oluyorr .oturup kalkarken aniden kalktıgımda sonra gecıyor ama :) rahım bağlarımız kaslarımız onları gerılıyoo.. eltıme sordumm :) 9 ay oluyo dedi bana

günaydın kızlar bahsettiğiniz sorunlar normal.son aylarda magnezyum takviyesi alacagımızdan bu ağrılar azalır.ben birde ilk bebeğimde son aylarda muz yemiştim bacak kasılmaları olmamaıştı rahat geçti.

Kızlar sizdede yemek yedıkten sonra miğdede hazımsızlık ,rahatsızlık,gaz oluyormuu bende 6 saat sürüyor yemek öğütülene kadarr mahvoluyorum oysa aksam yemegımı azıcıkkk 5 yedıgım halde

günaydın herkese bebeğim dün gece uyudu sonunda ağrıları azaldı sanırım kolunun üzerinede yatıyor artık , ev kazaları en korktuğum şeydi tüm dolaplara kilit aldım ama parmak ucuna yükselip devirdi bir kupa kaynar çayı, çok hareketli hastaneye her gidişte ortalığı talan ediyor öbür miniğim gelince napıcaz bakalım , kayınvalide den hayır yok zaten de bakıcı bulucaz herhalde izmitte ajans bakıcam var mı bildiğiniz? hepinizi öpüyorum

cnm aynı sorun bende var ben ayakta fazla durunca ondna sonra hiç üstüne basamıyorum bile kalçam çok agiriyor hemşire olur böyle agirilar dedi ama sende biraz erken başlamiş dedi 9 boyunca daah artacaktir vücüt agirlaşinca

çok geçmiş olsun cnm yaa yanık çok zordur çok acitir bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…