kızlar ben geldim nasılsınız ??? ya bişi dicem ben dün merdivenlerden düştüm.kanamam filan yok ama aklımdan çıkmıor.acaba bişi olmuşmudur die!!! doktoruda aradım ama oda kanama olursa hemen gel yoksada pazartesi gelirsin bi bakarız her ihtimale karşı dedi..sizce bişi olmuşmudur??
gunaydın arkadaşlar...
kızlar size bi sorum olacak biraz yürüdügünüzde veya iş yaptıgınızda kalçanızda agrılar oluyomu tabırı caizse ben yürüyemıyorum bıle yaa o derece agırıyo sankı kalçamın içindev bi kemık var ben yurudukçe o batma ypıyo çok kötu ya..bide uyurken yuzüstü falan dönmeye kalktıgınızda karnınızda bişeylein gerildigini hissediyomusunuz ben hissediyorum.sag tarafımda sankı ipi iki tarafdan çekıyolarda ortası gerılıyo grıp bı hıs ya benım ılk bebekdede bu belırtıler vardı ama bu agrılar 9 ay devam ederse bnım işim varr...iş yapaam mumkun degıl yuruyemem de dolayısıyla dogum da çok zor olur(
sorma cnm yaa bende uzanın ca yan yatıyorm o şeıldec bıraz dınıyor agrıssıcanım gunaydın aynı sorun bendede var gece uyuyamadım yıne iş yerınde oturdugum yerde bıraz dönsem kalcamın agrısı sınyal verıo yerımden hoplatıo beni put gıbı oturunca sorun yok
hayirli sabahlar kizlar
hayirli cumalarrrrrrrrrr
nohutlu pilav yel duruyor canim kalca bölgene adim atamiyorsun.benim de ara ara oluyor.aslinda son aylara dogru oluyor ama simdiden basladi bendede insallah hep sürmez gecer.
cnm aynı sorun bende var ben ayakta fazla durunca ondna sonra hiç üstüne basamıyorum bile kalçam çok agiriyor hemşire olur böyle agirilar dedi ama sende biraz erken başlamiş dedi 9 boyunca daah artacaktir vücüt agirlaşincagunaydın arkadaşlar...
kızlar size bi sorum olacak biraz yürüdügünüzde veya iş yaptıgınızda kalçanızda agrılar oluyomu tabırı caizse ben yürüyemıyorum bıle yaa o derece agırıyo sankı kalçamın içindev bi kemık var ben yurudukçe o batma ypıyo çok kötu ya..bide uyurken yuzüstü falan dönmeye kalktıgınızda karnınızda bişeylein gerildigini hissediyomusunuz ben hissediyorum.sag tarafımda sankı ipi iki tarafdan çekıyolarda ortası gerılıyo grıp bı hıs ya benım ılk bebekdede bu belırtıler vardı ama bu agrılar 9 ay devam ederse bnım işim varr...iş yapaam mumkun degıl yuruyemem de dolayısıyla dogum da çok zor olur(
günaydın herkese bebeğim dün gece uyudu sonunda ağrıları azaldı sanırım kolunun üzerinede yatıyor artık , ev kazaları en korktuğum şeydi tüm dolaplara kilit aldım ama parmak ucuna yükselip devirdi bir kupa kaynar çayı, çok hareketli hastaneye her gidişte ortalığı talan ediyor öbür miniğim gelince napıcaz bakalım , kayınvalide den hayır yok zaten de bakıcı bulucaz herhalde izmitte ajans bakıcam var mı bildiğiniz? hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?