2010 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlaar :) eşim işe giderken uyandım uyku tutmadı geri. uykumun gelmesini bekliyorum :))

Kızlar sizdede yemek yedıkten sonra miğdede hazımsızlık ,rahatsızlık,gaz oluyormuu bende 6 saat sürüyor yemek öğütülene kadarr mahvoluyorum oysa aksam yemegımı azıcıkkk 5 yedıgım halde

o bana da oluyo canım yaaa 5 - 6 saat işkence çekiyorum yemekten sonra, bende hazımsızlığın rahatsızlığın gazın yanı sıra bulantı da oluyo

gunaydın cnmm...ayyy 9 ay devamm mıı yanııııeyvahedigeldismile
Kızlar sizdede yemek yedıkten sonra miğdede hazımsızlık ,rahatsızlık,gaz oluyormuu bende 6 saat sürüyor yemek öğütülene kadarr mahvoluyorum oysa aksam yemegımı azıcıkkk 5 yedıgım halde
ooo bende ne arasan var valla:)) gaz problemım çok oldugu için gece bi sabıt yatamıyorum rennıe kullanıyorum ama bı faydasını gördugum yok bilmiyorumkismile
ayyy 9. ayı düşünemıyorum o halde bastonla veya destek olmadan yürüyemıycem sanırım:))

ooo bende ne arasan var valla:)) gaz problemım çok oldugu için gece bi sabıt yatamıyorum rennıe kullanıyorum ama bı faydasını gördugum yok bilmiyorumkismile

rennie nin zararı yok muymuşş? yoksa ben de kullanayım ya hamilelik öncesi bir numaralı kurtarıcımdı benim, şimdi ilaç kullanmayın diyolar diye hiç kullanmıyodumm. gerçi faydasını görmüyorum demişsin canım ben de soda içiyorum çok fena olunca onun da faydası olmuyo hiç yapcak bişi yok demek ki aslında bilmiyorumkismile

YA RAB...

sen ki sana güvenenleri himaye edersin.
sana tevekkül ettim; vekilim sensin.
sen ki her hacetimi görüp gözetirsin.
sana iman ettim; sahibim sensin.
sen ki yalnızlığımda bana yarenlik edersin.
sana inandım; sırdaşım sensin.
sen ki verdiğini eksik vermez tamam eylersin.
sana güvendim; velim sensin.
sen ki beni yoklukta bırakmaz,beka verirsin.
sana bağlandım; dostum sensin.
sana tutunuyorum.
kimsenin yere atmasına izin verme beni.

hayırlı cumalarımız olsun..

hayırlı cumalar canım günaydınn

Allahımm hepimizin yardımcısı olsunn..Allahımm kolay bir hamilelik dönemii geçiririrz inşallahh..Sen büyüksünn duamızı kabull ett

canım sağol sanada hayırlı cumalar.:Saruboceq:

bana dr vermıştı rennıe yı zaten cnmm zararı yokmuş ama faydasıda yok bna:))

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.Allahımm hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin:Saruboceq:

o sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amin

hayırlı cumalar canım günaydınn
a.s.

canım sağol sanada hayırlı cumalar.:Saruboceq:

a.s.

ozaman ben de bi deniyim belki bana etki eder bi umut :)))

tatlm bence kullansan bile aşırıya kaçma çünkü içerisinde ağır metal var anti asitlerin ve aşırı kullanımı çok güvenli değil bildiğim kadar..bunun yerine doktoruna danış ve yemeklerden önce ranitidin kullan..ben geçen hamileliğim boyunca doktorum verdiği için kullandım bu ilacı..hiçbir sorun da yaşamadım rabbime şükürler olsun..bu hamileliğimde de bu ilacı kullanmayı düşünüyorum çünkü reflü sorunum var benim de..ama tabi önce doktorumun fikrini alacağım..a.s

canım cok tesekkurler önerin icinn. sorayım ranitidini de doktoruma ozaman ona gore kullanayım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…