2010 Ekim Anneleri

INTELLIGENDER cinsiyet belirleme testi 10. haftadan sonra kesin sonuc eczanelerde kizlar 77 tl dun bi arkadasim soyledi

benim içime de kız doğuyor ne bileyim belki de kız bebekleri çok cici buluyorum .) yanlı olabilirim bu konuda biraz....çevremde kız diyen de var erkek diyen de sağlıklı olsun da...bakalım bekleyeceğiz..bazen 2li teste gidince söylüyormuş doktorlar

:lepi:

yoolla cnm bi bakıyım sana zahmett...

61 :) trabzon plaka .. trabzondamı otuyorsun esra :1rolleyes:

Allah izin ederse ilerleyen aylarda bebeğin alışverişlerinin bir çoğunu ordan almak ıstıyorummm..Rizede doğru düzgün mağaza çeşit yokk ..Trabzon büyük şehir güzel mağazların isimlerini adresiyle :)) alırım ılerleyen aylarda senden zahmet olmazsasempatiksalakcinni

Ya ben bi garibim :) nedense cinsiyetini hiç merak etmiyorum bebeğin.. 3 yıldır bebek hasreti ile yanıp tutuşuan ben aylarca tedavi görüp hüsrana ugrayan benn :)) süpriz sekılde bebek beklemdıgım anda geldı diyee hala şoktan cıkamadım sanırımmm.Hala ınanamıyorum ben boşlkta gibiyim rüyada gibi sempatiksalakcinni

foruma gıdıyoz bıde ayda bır bıde sımdı cevahır acılıyo trabzonda ona da gıderız artık::)

cınsıyet onemlı degıl kı anne olacagız yeter dımı:)

ben gıttıgımde 11 haftalık olucam soyler ınsallah ozaman soylemezse 1 hafta sonra ıkılı test ıcın cagrır ozaman soyler herhalde:))))))) soylerse dırek magazalara heheheeheh

elbette önemli olan anne olmak :) benimki sadece merak :)) ona göre alışveriş yapıcam, moda giricem vs..vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…