üff varya kafam karıstı bana doktorum test demedı ama bırdahakı gelısınde ultrasonda ense olcumu var dedı..yok arkadaş ben yaptıracam herşeye hazırlıklı olayım kötü de cıksa yanlış testte olsa dogunca bana süprız olur.allahın taktırı herşey
yoolla cnm bi bakıyım sana zahmett...
INTELLIGENDER cinsiyet belirleme testi 10. haftadan sonra kesin sonuc eczanelerde kizlar 77 tl dun bi arkadasim soyledi
INTELLIGENDER cinsiyet belirleme testi 10. haftadan sonra kesin sonuc eczanelerde kizlar 77 tl dun bi arkadasim soyledi
yoolla cnm bi bakıyım sana zahmett...
hehe ona verıcegım parayla bebişime bırseyler alırım az daha sabırkaydirigubbakcemile3
61 :) trabzon plaka .. trabzondamı otuyorsun esra :1rolleyes:
Allah izin ederse ilerleyen aylarda bebeğin alışverişlerinin bir çoğunu ordan almak ıstıyorummm..Rizede doğru düzgün mağaza çeşit yokk ..Trabzon büyük şehir güzel mağazların isimlerini adresiyle :)) alırım ılerleyen aylarda senden zahmet olmazsasempatiksalakcinni
hehe ona verıcegım parayla bebişime bırseyler alırım az daha sabırkaydirigubbakcemile3
foruma gıdıyoz bıde ayda bır bıde sımdı cevahır acılıyo trabzonda ona da gıderız artık::)
Ya ben bi garibim :) nedense cinsiyetini hiç merak etmiyorum bebeğin.. 3 yıldır bebek hasreti ile yanıp tutuşuan ben aylarca tedavi görüp hüsrana ugrayan benn :)) süpriz sekılde bebek beklemdıgım anda geldı diyee hala şoktan cıkamadım sanırımmm.Hala ınanamıyorum ben boşlkta gibiyim rüyada gibi sempatiksalakcinni
Trabzonu çok sevıyorum ben :)) ..rizeyede doğru düzgün bır alısverıs merkezı acılsın artık sempatiksalakcinni
selam tekrar arkadaşlarr
off hiç uyuyamadım sepet gibiyim
guya eskı stadyumun orda acılcakmıs ya:):)
Evtt 1 senedirr öle bir sölenti var bakalım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?