kuvezde degıller esengulum 2 aylık oldular. 2 gun once hastaneye yatırdılar. zaturre olmus. tahlıller yapıldı. bugun son tahlıl sonucu cıktı. kalbınden suphelenıyolar eko fılan cekılcekmıs sımdı de. daha cok mınık ya.
merhaba kızlar.umarım herşey yolundadır herkes için.ben de takip ediyorum hepinizi :) kim doktora gitçekti,kimin kanaması vardı.Burası bi alışkanlık oluyo galiba.Herkes aynı durumda olduğu için merak ediyo birbirini.
inş canım ya
bende de cıktı proteın ama benımkı ıdrar enfeksıyonundan kaynaklanıyomus.
ay kıyamam ben onlara:gitme:inş.kötü bişiy çıkmaz cnmcm kalbinizi ferah tutun rabbim yardımcıalrı olsun yesinler onları
inş canım ya
bende de cıktı proteın ama benımkı ıdrar enfeksıyonundan kaynaklanıyomus.
hoşgeldın adaşım:)
canım geçmiş olsun dilerim problem yoktur...
hımm bnde enfeksiyon yokta cnmcm çoğul gebeliklerde sık görülürmüş bide tansiyonla ilgili yaa(
inş bısey cıkmaz. o mınık halıyle hastalıkla ugrasıyo ıste. inş ıyı olur.
merhaba kızlar.umarım herşey yolundadır herkes için.ben de takip ediyorum hepinizi :) kim doktora gitçekti,kimin kanaması vardı.Burası bi alışkanlık oluyo galiba.Herkes aynı durumda olduğu için merak ediyo birbirini.
kuvezde degıller esengulum 2 aylık oldular. 2 gun once hastaneye yatırdılar. zaturre olmus. tahlıller yapıldı. bugun son tahlıl sonucu cıktı. kalbınden suphelenıyolar eko fılan cekılcekmıs sımdı de. daha cok mınık ya.
iyiyim cnmcm nolsun idrarda protein çıkmıştı bnm başka bi yerde dah vrdim ordada negatif çıktı şimdi dün idrar kültürü yaptırdım bakalım pzrtesi çıkcak sonuçlar minnoşlar iyidir sanırım :kedi:blmyrm hiç:gitme:
inş ıyılescek halasının mınıgı.
olabılır canım. tansıyonun yuksek mı?
hoşbuldum mink kuşum nasısınz bakalım yavruylakaydirigubbakcemile2
cok gecmiş olsun canım Allah şifa versin..
yaa allahhımmm kurban olduğum yarabbim inş. cnmcm inş.:Saruboceq:
merhaba canım, evet herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşadığı için merak ediyoruz hepimiz :)
ahh kuzu yaa cok cok gecmis olsun canım umarım kısa zamanda atlatır kalbinde de hiçbişey çıkmaz inşallah :Saruboceq:
yani 12 8 fln bazı sabhlarda 10 6 fln değişken işte bi iniyo bi çıkıyo:gitme:
sagol canım.
inş. dua edıyorum bende. ay fena oldum genemafoldumben
kızlar bna müsade ders calısmam lazım ,ardındanda yemek yapıcam, hepiniz Allaha emanet olun..
güzel hayırlı sonuclar alırsın inş. canım...iyidir MEvlamın izniylede minnoşlar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?