olabilir hehe doktorların geneli zaten böyle bi havalı böyle bi ukala oluyolar. tatlı bi doktor bulmak zor vallaa ben doktorumdan memnunum Allaha şükür cok ilgili :)
ayy ablam msj yollamış şimdi biran önce yarın olsada gitsen erkan beye die ultrason renkliymiş pipisi varsa görürsün dedi bide çok şey sölüyomuş sen sormadan ne var ne yok anlatıyomuş dua edin böle heyecanlanınca kötü bişe olcak die korkuyorum
benım ılk doktorum ılgılıydı ama onu bı kere sınırlenıp bıraktım gerı de donemedım. baska da ozel hastane yoktu malesef
ben profa gıttım sozde prof tahlılere baktı hıcbırsey yok dedi
şimdiki doktorum kansızsın dedi dırek tahlıllere bakınca kan sulandırıcı nıe vermemişler sana dedi gelde sinir olma
opuyorumnanaktan slm kızlar aranızda varis çorabı kullanan varmı acaba...
hamile kalmadan önce planlanmış bir varis ameliyatım vardı fakat bebiş sürpriz yapıp gelince ameliyatım ertelendi
şimdi varis çorabı giymem mecburi malesef senağlama şu an için beni rahatsız etmiyor ama yazın hamilelikle beraber o çoraba ne kadar katlanırım bilemiyorum açıkcası
opuyorumnanaktan slm kızlar aranızda varis çorabı kullanan varmı acaba...
hamile kalmadan önce planlanmış bir varis ameliyatım vardı fakat bebiş sürpriz yapıp gelince ameliyatım ertelendi
şimdi varis çorabı giymem mecburi malesef senağlama şu an için beni rahatsız etmiyor ama yazın hamilelikle beraber o çoraba ne kadar katlanırım bilemiyorum açıkcası
üzülme canım ya doçent doktor hakkaten iyidir sonucta alanında uzmanlığı kesin. sen ısrarla sor sorularını eli mecbur cevap vericekk gerisi de önemli değil varsın ilgisiz dursun seni tatmin etsin de cevapları :)
evet tatmın edıyo. ve 100 soru da sorsam bıkmadan cevap verır. ama ıstıyom kı ben sormadan anlatsın:):) neyse artık:)
Selma dan haber var mı kızlar??? İyi mi?? Selma88 olması lazım kullanıcı adının?
benimki de sormadan cok şeyi söylemiyo aslında. ben böyle liste yapıyorum sorularımı unutmayayım diye, hepsini soruyorum bide not alıyorum napim cok unutkanımm kaydirigubbakcemile3
o ıyı canım. ense olcumu yaptımıstı ıyı cıktı. yarın da kandakı sonuclarını alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?