2010 Ekim Anneleri

olabilir hehe doktorların geneli zaten böyle bi havalı böyle bi ukala oluyolar. tatlı bi doktor bulmak zor vallaa ben doktorumdan memnunum Allaha şükür cok ilgili :)

benım ılk doktorum ılgılıydı ama onu bı kere sınırlenıp bıraktım gerı de donemedım. baska da ozel hastane yoktu malesef

korkma canımmm pozitif düşünn inşallahh hayırlı güzel haberler alırsın bonus olaraktan da cinsiyetini de görürsünn süper olur :)

benım doktorum da uzman ve benım arkadasımla ortak arkads ondan bayagı ılgılı muay.çpara bıle almıo yaa ayrıca kendı hastanesı var tüp bebek üzerine

ben profa gıttım sozde prof tahlılere baktı hıcbırsey yok dedi
şimdiki doktorum kansızsın dedi dırek tahlıllere bakınca kan sulandırıcı nıe vermemişler sana dedi gelde sinir olma

konuda doktorlamıydı herkes erkanı öve öve bitiremiyo özellikle ablamın tavsiyesiyle gidiyorum zaten gerçekten çok ilgili sevecen canayakın bi doktormuş
yeminliymiş babasına çok iyi bi doktor olacağına

benım ılk doktorum ılgılıydı ama onu bı kere sınırlenıp bıraktım gerı de donemedım. baska da ozel hastane yoktu malesef

üzülme canım ya doçent doktor hakkaten iyidir sonucta alanında uzmanlığı kesin. sen ısrarla sor sorularını eli mecbur cevap vericekk gerisi de önemli değil varsın ilgisiz dursun seni tatmin etsin de cevapları :)

opuyorumnanaktan slm kızlar aranızda varis çorabı kullanan varmı acaba...

hamile kalmadan önce planlanmış bir varis ameliyatım vardı fakat bebiş sürpriz yapıp gelince ameliyatım ertelendi

şimdi varis çorabı giymem mecburi malesef senağlama şu an için beni rahatsız etmiyor ama yazın hamilelikle beraber o çoraba ne kadar katlanırım bilemiyorum açıkcası

ben profa gıttım sozde prof tahlılere baktı hıcbırsey yok dedi
şimdiki doktorum kansızsın dedi dırek tahlıllere bakınca kan sulandırıcı nıe vermemişler sana dedi gelde sinir olma

bana gecen ay demir eksikliği var dedi ma ilaç verirsem bulantıların artar 12. haftadan snra vericem dedi bakalım

ben hastanede yattıgımda gıydım 16 gun cıkınca bıraktırdılar

gecmis olsun canım ya benim hic başıma gelmedi varis ama yazın bi süre kullanmasan cok mu zararı olurmuş ki acaba?

evet tatmın edıyo. ve 100 soru da sorsam bıkmadan cevap verır. ama ıstıyom kı ben sormadan anlatsın:):) neyse artık:)

evet tatmın edıyo. ve 100 soru da sorsam bıkmadan cevap verır. ama ıstıyom kı ben sormadan anlatsın:):) neyse artık:)

benimki de sormadan cok şeyi söylemiyo aslında. ben böyle liste yapıyorum sorularımı unutmayayım diye, hepsini soruyorum bide not alıyorum napim cok unutkanımm kaydirigubbakcemile3

benimki de sormadan cok şeyi söylemiyo aslında. ben böyle liste yapıyorum sorularımı unutmayayım diye, hepsini soruyorum bide not alıyorum napim cok unutkanımm kaydirigubbakcemile3

bende lıste yapım dıyorum bazen:):) ben de unutuyorum bazen.

gittiğiniz ve doğum yapacağınız hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmasına ve bebek dostu bi hastane olmasına özen gösterin kızlar
konakta bunlar olduğu için devamlı oraya gitmeyi istiyorum hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…