2010 Ekim Anneleri

ben nedense sormak istediğim şelerin hiçbirini soramıyorum bebeğimi görünce dilim damağım tutuluyo aptal aşık gibi ona bakıyorum
adam rahimarkaya dönük dio ben ısrarla bişe demiyorum neden net görünmüyo diyorum hala

tabı kı. bebek dogunca hemen cocuk doktorları fılan bakıyo. onemlı yanı. bebekle ılgılı herseye bakılıyo dogumdan hemen sonra benım gıttıgım hastanede de.

ohhh:) anne gıbısı var mı ya. benımkı torununa bakıyo. ıkızlerın bırı annemde kalıyo oburu hala hastanede yatıyo kızlar ya bugun de cıkarmıyolar

ay yeğenlerin dimi kurban olsunlar ona küçücüklerdir onlar dah nie çıkarmıyolar aca ba küvezdemi:gitme:

merhaba kızlar.umarım herşey yolundadır herkes için.ben de takip ediyorum hepinizi :) kim doktora gitçekti,kimin kanaması vardı.Burası bi alışkanlık oluyo galiba.Herkes aynı durumda olduğu için merak ediyo birbirini.

ay yeğenlerin dimi kurban olsunlar ona küçücüklerdir onlar dah nie çıkarmıyolar aca ba küvezdemi:gitme:

cok gecmis olsun canım nesi var?

kuvezde degıller esengulum 2 aylık oldular. 2 gun once hastaneye yatırdılar. zaturre olmus. tahlıller yapıldı. bugun son tahlıl sonucu cıktı. kalbınden suphelenıyolar eko fılan cekılcekmıs sımdı de. daha cok mınık ya.

geçmiş olsun canım.çocuklar daha dirayetli oluyo.iyilşir eminim ki

inş canım ya

bende de cıktı proteın ama benımkı ıdrar enfeksıyonundan kaynaklanıyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…