ok :) sevindim...en son girdiğimde kanaması olduğunu öğrenmiştim. çok sevindim
gittiğiniz ve doğum yapacağınız hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olmasına ve bebek dostu bi hastane olmasına özen gösterin kızlar
konakta bunlar olduğu için devamlı oraya gitmeyi istiyorum hayırlısını versin rabbim
selam kıslar maşşlah pek kalabılığız
selam hosgeldin :)
evet hosgeldın sende:)
bu hafta çok koşuşturdum hafta sonu yatp dinlenicem annemd egelicek yanıma:hulya:
ohhh:) anne gıbısı var mı ya. benımkı torununa bakıyo. ıkızlerın bırı annemde kalıyo oburu hala hastanede yatıyo kızlar ya bugun de cıkarmıyolar
ohhh:) anne gıbısı var mı ya. benımkı torununa bakıyo. ıkızlerın bırı annemde kalıyo oburu hala hastanede yatıyo kızlar ya bugun de cıkarmıyolar
slm cnmcm hoşbuldukkaydirigubbakcemile5
ay yeğenlerin dimi kurban olsunlar ona küçücüklerdir onlar dah nie çıkarmıyolar aca ba küvezdemi:gitme:
cok gecmis olsun canım nesi var?
nasılsın tatlım:) bebişler nsıl?
geçmiş olsun canım.çocuklar daha dirayetli oluyo.iyilşir eminim ki
iyiyim cnmcm nolsun idrarda protein çıkmıştı bnm başka bi yerde dah vrdim ordada negatif çıktı şimdi dün idrar kültürü yaptırdım bakalım pzrtesi çıkcak sonuçlar minnoşlar iyidir sanırım :kedi:blmyrm hiç:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?