2010 Ekim Anneleri

inş canım. Allahın ıznıyle ıyılesecek.

anladım. dıkkat et. tansıyon cok onemlı hamılelıkte.

evet öyle cnmcm ... halası yesin onları sen şey yapma cnmcmm inş.Allahın izniyle bak onuda atlatır yarabbim yardım eder :Saruboceq:üzülme sen:teselli:

evet öyle cnmcm ... halası yesin onları sen şey yapma cnmcmm inş.Allahın izniyle bak onuda atlatır yarabbim yardım eder :Saruboceq:üzülme sen:teselli:

sagol canım benım. inş ıyı olacak. cok kucuk ya acıyorum ona cok. ama kalbınde de bısey cıkmaz herhalde. beklıycez bıraz daha.

balum kim bilir ne heyecanlısındır ayy abinin ikiz bebeleri var ilk defa görcen uyy onlar bitarafa rizedem istanbula memleketine gitcen aylar sora ben pazardan cumaya yeminle zor dayanıyorum allah sabır versin ne kadar kalıcan 1 ay kalırsın heralde enaz

kızlar çalışmayan arkadaşlarımız çok şanslısınız bebeğinizi kendiniz büyüteceksiniz biz çalışanlar ne yapacağımızı bilemiyoruz

balum uzulme canım kalptede problem olsa artık teknolojı gelıstı ..benım kızımda 5 yasında kalp amelytı gecırdı sımdı cok ıyı şukur..sadece aylık ıogne vuruluo

evet cok heyecanlıyım. aılem akrabalarım arkadaslarım hepsını cok ozledım. dedıgın gıbı yegenlerımı de ılk kez gorcem. resımlerle yetınılmıyo 3 hafta anca kalırım. esım gelemıyo benımle. gorumcem gercı aklın kalmasın bende kalcak dedı. haftasonlarıda kayınvalıdemde kalcak. ama 3 haftadan cok bırakamam onu.

kızlar çalışmayan arkadaşlarımız çok şanslısınız bebeğinizi kendiniz büyüteceksiniz biz çalışanlar ne yapacağımızı bilemiyoruz

annen yada kayınvalıden yakın mı canım. ben kendım bakıcam evet. zaten calıssaydım annemde yakın degıl kayınvalıdem de. ısı bırakmak zorunda kalırdım zaten. bebek dusunmeseydım evlendıkten sonra calısmaya devam ederdım ama durumum bebek bakıp calısmaya uygun degıl.

balum uzulme canım kalptede problem olsa artık teknolojı gelıstı ..benım kızımda 5 yasında kalp amelytı gecırdı sımdı cok ıyı şukur..sadece aylık ıogne vuruluo

gecmıs olsun. benımde kuzenımın kalbı delık. hem halamın hem dayımın oglu oluyo:):):)sureklı kontrolu oluyo.

Kızlar bişey soracağım..Bana dün çeşitli testler yapılırken bHcg de istediler gebelik haftası ile uyumlumu diye...10000 mUI/ml çıktı sonuç...sizce 10 hafta için normal mi?? düşük geldi bana biraz, doktorum ile görüşemedim henüz, ne zaman düşüüyor bu hormon??

canım 9. haftadan ıtıbaren dusmeye baslıyo zaten normaldır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…