üzme kendini .bak senin içindeki de üzülüyo annesi.onu da düşün
kızlar bna müsade ders calısmam lazım ,ardındanda yemek yapıcam, hepiniz Allaha emanet olun..
inş canım. Allahın ıznıyle ıyılesecek.
anladım. dıkkat et. tansıyon cok onemlı hamılelıkte.
inş.cnmmc inş.sen nasısın senin minnoş nsl:hulya:
iyidir inş. canım haftaya cuma kontrolum var bakalım..:) simdi cıkmak zorundayım ders calısıcam ardından aksama yemek öpüyorum canım:)
evet öyle cnmcm ... halası yesin onları sen şey yapma cnmcmm inş.Allahın izniyle bak onuda atlatır yarabbim yardım eder :Saruboceq:üzülme sen:teselli:
o olmasa toplayamazdım zaten kendımı. karnımdakı o mınık bana kocaman guc verıyoopuyorumnanaktan
sagol canım benım. inş ıyı olacak. cok kucuk ya acıyorum ona cok. ama kalbınde de bısey cıkmaz herhalde. beklıycez bıraz daha.
ya kocaman güç onlar içimizdeopuyorumnanaktan
balum kim bilir ne heyecanlısındır ayy abinin ikiz bebeleri var ilk defa görcen uyy onlar bitarafa rizedem istanbula memleketine gitcen aylar sora ben pazardan cumaya yeminle zor dayanıyorum allah sabır versin ne kadar kalıcan 1 ay kalırsın heralde enaz
kızlar çalışmayan arkadaşlarımız çok şanslısınız bebeğinizi kendiniz büyüteceksiniz biz çalışanlar ne yapacağımızı bilemiyoruz
balum uzulme canım kalptede problem olsa artık teknolojı gelıstı ..benım kızımda 5 yasında kalp amelytı gecırdı sımdı cok ıyı şukur..sadece aylık ıogne vuruluo
Kızlar bişey soracağım..Bana dün çeşitli testler yapılırken bHcg de istediler gebelik haftası ile uyumlumu diye...10000 mUI/ml çıktı sonuç...sizce 10 hafta için normal mi?? düşük geldi bana biraz, doktorum ile görüşemedim henüz, ne zaman düşüüyor bu hormon??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?