2010 Ekim Anneleri

ıstanbulda daha kolay bulunur halbukı.

ben şubat ayında erik diye eşimi günlerce koşturdum ama o dönemde sadece donmuşunu bulabildik, mide bulantılarım çok yoğund ve o buzun kokusuna 1-2 ancak yiyebildim. tv görünce çıktı diye hemen aldım. küçücüktü ama hayatımda hiçbirşeyi o kadar zevkle yediğimi hatırlamıyorum:)))

bende azcık daha durayım alacagım. cıktı burda da artık. zaten bızım erık agaclarımız var baya onlar olsun almaya gerek kalmıycak:)

kızlar bende çilek ısmarladım cocişe bugün...almış az kaldı gelicek bende oturucam başına... ayyy deli oldum dünden beri çilek diyeee

kızlar yaaa bişey sorucam size, geçen bahçede çiçek koklarkan gördü komşum, kızdı hamileler çiçek koklamaz diye, çocukta leke olurmuş. çok korktum doktora da gülecek diye soramadım. hurafedir değil mi:)))

ayyyy fenalık geldı bu avea nın bedavası bazen ıyı oluo bazen kötu 1 aattır tel görusuom ark.çenesı dustu

ben büyük erik seviyommmm olsa şimdi 2 3 kılo yerim bi oturnaya:))

bende yerım. en sevdıgım meyve zaten.

esım bana gul alıyo ben kokluyom:):)

ayyyy fenalık geldı bu avea nın bedavası bazen ıyı oluo bazen kötu 1 aattır tel görusuom ark.çenesı dustu

evet ya ben de avea kullanıyom esımde. esımın cebı sınırsız bıde:) faturalı sabıt ucret her yone sınırsız aradıklarımda bılıyo boyle oldugunu kapatmak bılmıyolar.Allahtan kulaklıkla konusuyorum artık:)

kızlar çilek yesek bişi olurmuki yemeye başlayan vrmı:)))))aranızda

hormonsuzda varmış ben ondan aldım canım

bende yerım. en sevdıgım meyve zaten.

esım bana gul alıyo ben kokluyom:):)

aferin size kızlar hurafe değil ben şahit oldum yengem hamileyken çiçek koklamış yeğenimin dudağının üstünde pembe bi leke var ama büyüdükçe geçer diyolar

Bulantılarınız kaçıncı haftalarda tamamen gectı kızlar (( ufff mıgdem kavruluyoo bir yadan grip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…