mrb arkadaşlar... ya dün girdiğimden beri 100 sayfa ilerlemiş. yetişemiyorum....
ben bizim burda görmedim hiç erik görsem alıcam 2 3 tanede olsa
ıstanbulda daha kolay bulunur halbukı.
gezmeyince bulamıyor ınsan tabi
ıstanbulda daha kolay bulunur halbukı.
ben şubat ayında erik diye eşimi günlerce koşturdum ama o dönemde sadece donmuşunu bulabildik, mide bulantılarım çok yoğund ve o buzun kokusuna 1-2 ancak yiyebildim. tv görünce çıktı diye hemen aldım. küçücüktü ama hayatımda hiçbirşeyi o kadar zevkle yediğimi hatırlamıyorum:)))
ben büyük erik seviyommmm olsa şimdi 2 3 kılo yerim bi oturnaya:))
kızlar yaaa bişey sorucam size, geçen bahçede çiçek koklarkan gördü komşum, kızdı hamileler çiçek koklamaz diye, çocukta leke olurmuş. çok korktum doktora da gülecek diye soramadım. hurafedir değil mi:)))
ayyyy fenalık geldı bu avea nın bedavası bazen ıyı oluo bazen kötu 1 aattır tel görusuom ark.çenesı dustu
kızlar bende çilek ısmarladım cocişe bugün...almış az kaldı gelicek bende oturucam başına... ayyy deli oldum dünden beri çilek diyeee
kızlar çilek yesek bişi olurmuki yemeye başlayan vrmı:)))))aranızda
kızlar yaaa bişey sorucam size, geçen bahçede çiçek koklarkan gördü komşum, kızdı hamileler çiçek koklamaz diye, çocukta leke olurmuş. çok korktum doktora da gülecek diye soramadım. hurafedir değil mi:)))
bende yerım. en sevdıgım meyve zaten.
esım bana gul alıyo ben kokluyom:):)
ayyy canımn patlamıs mısır çekti biranda kokusu geldi burnuma sanki
hormonsuzda varmış ben ondan aldım canım
aferin size kızlar hurafe değil ben şahit oldum yengem hamileyken çiçek koklamış yeğenimin dudağının üstünde pembe bi leke var ama büyüdükçe geçer diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?