2010 Ekim Anneleri

günaydın herkese ekim anneleri keyifler nasıl inş.herkes iidir..

yaa arkadaşlar midem hiç bulanmıyor acaba ne zaman başlıcak

bende 2009 ekim annesiyim ve canım arkdaşımda 2010 ekim annesi olacak...
Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Arkadasim bence folik asit mutlaka kullan, folik asit ilac degil vitamin cocugun omur ilik gelisimi icin cok onemli eskiden annelerimiz kullanmazmis cunku sebzeler meyveler organikmis simdi hersey hormonlu icinde vitamin falan kalmiyorki ben su anda hem progestan hem folik asit kullaniyorum ikisinin beraber kullanilmasindada hicbir sakinca yok cunku ikisi apayri seyler,korkma hatta ben olsam baska bi doktora giderdim

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[Umulardunyasi---- -------31 Aralık ---------- 7 Ekim 2010 --------------- 42------------------
Umarim bir sorun cikmadan bebegimi kucagima alirim. Tum isteyenlere ALLAH nasip etsin hayirli evlatlar insaallah.

maybenov bende devam ediyorum 3 ay kullandim hamilelik öncesi
simdide devam dedi doktor.sabah aksam tam gelisme ani önemli.
umutlar dünyas hoc geldin canim insallah saglicala yavrulamiza kavusuruz insallah

rapuzel rabbim herkesin kucagini doldursun gercektende cok zor bir durum
fiyatlarda cok pahaliymis parasi olan yapiyor ya olmayan ne yapsin
insallah bir cözüm bulunur

Merhabalarrrrr Bende Geldimmmmmmmmm :)

23 yaşındayım Bursa ' da oturuyorum ve 5 haftalık hamileyimmmm :)

Rabbim kısmet ederse 7 Ekim de bebeğim dünyaya gelecek :)

Çok mutluyum hanımlarrrrrrr :)

:CüvCüv:

nevyas ben tekrar geldım cunku bugun doktorum hamıle oldugumu soyledı cok saskınım doktorum da sasırdı oncekı testler yanılmıs. sat:29 aralık tı yasım :25 tahmını dogum 5 ekım. kılom:51

selam kızlar,

Bende geldim aranıza.sat 29 aralık.yarın dr gidiyorum.Kan tahlili yaptırmadım ama gebelik testinde çift çizgiyi gördü.Allahherkese gönlüne göre versin

hos gelniz kizlarrrr
balum seninde cok tuhaf oldu ya yanilmiyorsam an testinde negatif cikmiyt idemi demekki gec dönlenme oldu.hayirlisi canim tekrar hos geldin

kızlar bebeklerinz hayrlı olsuuuuunn.bende 2009 ekm annesiydimm eskimşiz bzz..=))ekim bebekleri çok güzel ama babaları braz hödük oluyorr=)))))))))))

kızlar bebeklerinz hayrlı olsuuuuunn.bende 2009 ekm annesiydimm eskimşiz bzz..=))ekim bebekleri çok güzel ama babaları braz hödük oluyorr=)))))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: bu lafı 2008 ekim anneleri söylemişti bize yawww... hehe gelenek gibi oldu :)))

Günaydın hanımlar a.s.
Bende 2010 ekim annesi olacağım Rabb'im nasip ederse evvelsi gün kan testi yaptırdım 3871 çıktı değerim 31 aralık en son sat. 7 Ekimde gelecek bebğim inşallah Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagol canim bende hayirlisi ile büyüt insallahhh:Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: bu lafı 2008 ekim anneleri söylemişti bize yawww... hehe gelenek gibi oldu :)))
bizde bu gelenegi devam ettiririz 2011 annelerine söyleriz bu lafikaydirigubbakcemile3

masallah rabbim saglicakla kucaginada almayayi nasip etsin i:Saruboceq:nsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…