canim 6 haftalik olunca kalp atisida duyuluyormusbenım kı sanırım 5 haftalık cuma gubu 6 olacak kontrolum var kalp atısını duyabılır mıyız? muzlu sutu bende hemen uygulamaya alıyorum.
yumurtayi iyice pismis olmasi lazimmis ona dikkat etmek gerek.sabahlari bir taneyemege calisiyorum kati pismis:)kızlar birde sabahları yumurta yiyorsunuz dimi. oda içindeki civcivi nasıl beslerse bebişlerimizide öyle besleyip büyütürmüş . aldığım bir beslenme kitabında en az bir tane hatta gün içerisinde yiyebildiğiniz kadar diyordu.
:)))))))) nüfuz patlamasına neden olucaz inş. ekim ayında[/QUO
inşallah :sm_cool:
feyza büyük ihtimalle inşallah canım:)))
river hayatım ne kadar küçük? 4 haftadan önce kese görünmüyormuş.. keseyi görmek istiyorsan sık dişini..
ben normalde 6 haftadan önce gitmeyecektim. ancak sağlı sollu kasık ağrılarım o kadar çok kötüydü ki korktum..
idrar testi beni yanıltımı acaba dedim ama conconumu gördüm.
ben de gordum ve dun ılk fotografımızı aldık:)
balum,
ne kadardı ölçüsü canım? dr. benimkini çok zor buldu. 4+5 te iken 0,6 cm. çok korktum aslında( araştırdeım nette ölçüsü normal görünüyor ama dr çok araması beni huzursuz etmişti..
ne detay yazayım en son 31 aralıkta adet oldum başka :uhm:river sen lıstede gozukmuyosun detaylarını yazarsan nevyas senı de ekler.
sırnaşık şey:)))))))) nüfuz patlamasına neden olucaz inş. ekim ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?