2010 Ekim Anneleri

muz hamileliğin ilerleyen dönemlerindeki kasılmalarada çok faydalıymış.

benım kı sanırım 5 haftalık cuma gubu 6 olacak kontrolum var kalp atısını duyabılır mıyız? muzlu sutu bende hemen uygulamaya alıyorum.

river sen lıstede gozukmuyosun detaylarını yazarsan nevyas senı de ekler.

kızlar birde sabahları yumurta yiyorsunuz dimi. oda içindeki civcivi nasıl beslerse bebişlerimizide öyle besleyip büyütürmüş . aldığım bir beslenme kitabında en az bir tane hatta gün içerisinde yiyebildiğiniz kadar diyordu.

benım kı sanırım 5 haftalık cuma gubu 6 olacak kontrolum var kalp atısını duyabılır mıyız? muzlu sutu bende hemen uygulamaya alıyorum.
canim 6 haftalik olunca kalp atisida duyuluyormus

yumurtayi iyice pismis olmasi lazimmis ona dikkat etmek gerek.sabahlari bir taneyemege calisiyorum kati pismis:)

yumurtayı ben unutmustum ya:) yararlı bılgılerınız ıcın sagolun kızlar. demek kalp atısı duyuluyor super.

feyza büyük ihtimalle inşallah canım:)))

river hayatım ne kadar küçük? 4 haftadan önce kese görünmüyormuş.. keseyi görmek istiyorsan sık dişini..
ben normalde 6 haftadan önce gitmeyecektim. ancak sağlı sollu kasık ağrılarım o kadar çok kötüydü ki korktum..
idrar testi beni yanıltımı acaba dedim ama conconumu gördüm.

evet ya kızlar yumurta çok önemli.. ben 3 günden beri sabahları haşlayıp yiyiyorum. süt içemiyorum midemi şişirip ağrıtıyor..
onun yerine dil ve örgü peyniri yiyiyorum. kalsiyum süt kadar var içinde nerdeyse..

ben de gordum ve dun ılk fotografımızı aldık:)

maşallah ya sayfamız şenşakrak. ilk günlerde geldiğimde kimseleri bulamıyordum. çıkmam artık buralardan 9 ay boyunca:)))

balum,
ne kadardı ölçüsü canım? dr. benimkini çok zor buldu. 4+5 te iken 0,6 cm. çok korktum aslında( araştırdeım nette ölçüsü normal görünüyor ama dr çok araması beni huzursuz etmişti..

9 ay sonra da bı yere gıdemezsınız vallayı. bebeklerın hallerını konusuruz. ama tabı sımdıkı kadar rahat gıremeyız bebeklerımız bızı cagırır:dance:

olcu fılan demedı. iğne ucu kadar bısey dedı. zaten benım kan testım negatıf cıktı dıye ultrasondayken doktorum bebek olarak yorumlamadı bıle. teste gondderdı. daha oncekı testte cıkmamasına sasırdı. telden tutuyomus bebısım. dusuk tehlıken cok dedı. ılaclarımı duzenlı kullanıp cuma gunu tekrar gıdıcem bakalım ne dıcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…