Balum 3 -4 ay sürücek diyo bazıları :sinifsinif: hamileliğin keyfini çıkaramıyor insan böle olunca..senın mıde bulantıların amma surdu ya. gecsın artık:)
oyy oyy :sinifsinif:13. haftadayım hala biraz var...
kuzum benim yeni başladı ya..... normal bişi mi bu acaba? bu haftaya kadar hiçbişi yoktu...
bende severim
kızarım sevmeyenlerede herşeyin bi yararı varki dünyada var yada yetişiyo
ben çok sebze yerim yemek seçmem ciğerde yerim işkembe çorbasıda içerim
ama bunu testlerimdede gördüm ne demir eksikliği var nede kan çok şükür
bide yemediğimiz şeylerde aileden geliyo ya tiksindiriyolar bize yada kendileride yemiyolar
evet canım zeytinyaglı hemideee gel beraber yiyelimmm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoookdemek dolma yptın ımmmmcokacimcoook
gerci suan ne yesem saman gibi geliyor hic bir tad alamıyorum mafoldumben
ben cıger harıc kırmızı et çok yerım hergun hemen hemen et yerım ama yınede kansız cıktım
bende, ağzımda tuhaf bi tat var. hele ki yeni yemek(ekmek) yediysem. ne zaman geçecek bu...
bende kansızım 11.4 cıktı 12.5-16.0 aralıklarda olması gerekmişşş mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
bende kansızım 11.4 cıktı 12.5-16.0 aralıklarda olması gerekmişşş mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
ben cıger harıc kırmızı et çok yerım hergun hemen hemen et yerım ama yınede kansız cıktım
benımkıde 10 çıktı(
ılac kullanıyonmu ben şurup kullanıyorum iştahımı actı oda
benim, 9,8 çıktı..... haftaya kan hapı vericek dr. 12. hafta bitişinde... bide hergün pekmeze başladım...
canım zaten kansız olanlara et değil ciğer vede özellikle dalak yediriyolar doktor kesin talimat veriyo valla
benim, 9,8 çıktı..... haftaya kan hapı vericek dr. 12. hafta bitişinde... bide hergün pekmeze başladım...
gel anacıımmmmm gellll kaydirigubbakcemile3gelcem akşam sana ona göreaklinialirimsmilebnda kan ilacı kullanıyorum 3 aydır fln 13,2 çıktı bnm bide kuru üüzm yiyorum
valla bana hıc oyle bırsey demedi canım ınsan sevmedıgı şeyi nasıl yesınkı hele hamıleyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?