2010 Ekim Anneleri

senın mıde bulantıların amma surdu ya. gecsın artık:)
Balum 3 -4 ay sürücek diyo bazıları :sinifsinif: hamileliğin keyfini çıkaramıyor insan böle olunca..
13. haftadayım hala biraz var...
oyy oyy :sinifsinif:
kuzum benim yeni başladı ya..... normal bişi mi bu acaba? bu haftaya kadar hiçbişi yoktu...

ne guzell bu haftaya kadar bulantısız gelmişsin..Demek senın geç baslamıs kişiden kişiye değişiyor demek en kısa zamanda rahatlarız insallhh

ben cıger harıc kırmızı et çok yerım hergun hemen hemen et yerım ama yınede kansız cıktım

ben et yemıyorum ama et olan yemekten etlerı ayırıp yıyorum. doktor etın vıtamınını almıs oluyosun dedı. kofteyı coook pısmısse yıyorum.

testere sana bı soru sormustum ama cıkmıstın. tıp merkezınde kadın dogum bolumu var mı? doktor yok bılıyorum da bolumde mı yok?bılgın var mı?

benımkıde 10 çıktı(
ılac kullanıyonmu ben şurup kullanıyorum iştahımı actı oda

seninki daha da dusukmus canııım.simdilik birsey vermicem folik asitine devam demişti.bakalım ne olucak ileride vericek mi. bi kac degerim daha düsük benim neden vermedi ilac anlamadım sempatiksalakcinni

benim, 9,8 çıktı..... haftaya kan hapı vericek dr. 12. hafta bitişinde... bide hergün pekmeze başladım...

canım çekirdekli üzümü çekirdeğini çiğneyerek ye
yada aktardan üzümün çekirdeğini çektir toz haline getiriyolar pekmezle karıştırıp öyle iç çok yararı oluyo

benim, 9,8 çıktı..... haftaya kan hapı vericek dr. 12. hafta bitişinde... bide hergün pekmeze başladım...

anam seninki hepten düsükmüşşş. bana hic bisi vermedi onu ye bunu da ye demedi.
gelcem akşam sana ona göreaklinialirimsmilebnda kan ilacı kullanıyorum 3 aydır fln 13,2 çıktı bnm bide kuru üüzm yiyorum
gel anacıımmmmm gellll kaydirigubbakcemile3
sana da vermişler kan ilacı bana niye vermedi bu hatuuunn yaww. yarın gittigim de soracam alcam ifadesinii klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…