2010 Ekim Anneleri

annem yengemın bozdolabından haberi yokken zeytın alıp yemıs benım kolumda zeytın lekesı var

annemde cıgere tutmus abımdeyken ensesıne tutmus abımın ensesınde leke var. annem yıne de ınanmamıs bende de denemıs bacagının arkasına tutmus bende de var:):)

:)) maşallahh erikler patlamış mısırlar aşerıyonuzz sempatiksalakcinni benim canım hiçbişi istemiyo akannehir

bana cıgere tutma cılekte cok yeme dedıler. artık ne kadar dogru bılmıyorum. annemde de belkı tesaduf olmustur:)

annemde cıgere tutmus abımdeyken ensesıne tutmus abımın ensesınde leke var. annem yıne de ınanmamıs bende de denemıs bacagının arkasına tutmus bende de var:):)

aman dıkkat edelım hehhe
benım babamdada çilek var çilrk mevsımınde cıkıyor :))

kızımın ensesınde gul lekesı var allahtan saçı kapatıo benımde bılegımde dut:)))

doğurunca çiçek koklayan arkadaşlar hepinize soracağım bişey var mı diye. inş. olmaz hiçbirimizde... ama bilmiyorduk değil mi yaaa

doğurunca çiçek koklayan arkadaşlar hepinize soracağım bişey var mı diye. inş. olmaz hiçbirimizde... ama bilmiyorduk değil mi yaaa

ya doğumdan sonra fırsat bulabilecek miyiz dersiniz internete ?????
düşünemiyorum halimi ben... 5 dk. uyumak için fırsat kollarım herhalde...

ben ciğer hiç sevmem yemem

bende severim
kızarım sevmeyenlerede herşeyin bi yararı varki dünyada var yada yetişiyo
ben çok sebze yerim yemek seçmem ciğerde yerim işkembe çorbasıda içerim
ama bunu testlerimdede gördüm ne demir eksikliği var nede kan çok şükür
bide yemediğimiz şeylerde aileden geliyo ya tiksindiriyolar bize yada kendileride yemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…