2010 Ekim Anneleri

canım çekirdekli üzümü çekirdeğini çiğneyerek ye
yada aktardan üzümün çekirdeğini çektir toz haline getiriyolar pekmezle karıştırıp öyle iç çok yararı oluyo

çekirdekli üzümü yiyemiyorum yaa... katır kutur.. ama dediğin iyi fikir.çekiyolarsa çekirdeğini deneyeyim hemen...

3 hafta sonra bebek benden beslenmeye baslıcak yumurta süt bunlara baslamam lazım
dün balık yedım zorda olsa

çekirdekli üzümü yiyemiyorum yaa... katır kutur.. ama dediğin iyi fikir.çekiyolarsa çekirdeğini deneyeyim hemen...

benim astımım olduğu için doktor keçiboynuzu pekmezinin için çektirip karıştırtmıştı
aklınızda olsun ben o pekmezi yiyince baharda hiç zorluk yaşamamıştım şimdi tekrar başladım ilaç kullanmamak için

oh oh herşey organik desene
bide dğumda hakkaten çok kana ihtiyacımız oluyomuş vücut olarak

evet. bızde zaten hersey organık ya:) kahvaltıda kayınvalıdemın yaptıgı peynır. babamın zeytınlıgınden zeytın(katkı maddesı koymuyo babam) pekmez koyden. receller koyden toplanılan meyvelerle yapılmıs. bal desen amcamın arılarından. sut kayınvalıdemın ınegınden(koyde yasıyo) ondan bıde yogurt yapıyorum oh mıs gıbı:)

ohh şuna bak vala maşallahhh

bende bu aralar taze süt arıyorum ondan içecem hemde yoğurt yapıcam
hazır sütler de vitamin kalmıyo diyolar

bende köye gitmek istiyorumyaaa annem balıkesir gönenli insallah yaza gıdebılırız meyva bahcelerı var koyunlar var süt penır yogurt çok sevıyorum köy hayatını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…