kızlar kağıtta 8 cm yazıyo ama 11haftalık bebek 8 cm olmaz heralde günü haftasıda yazmıyo ama 11haftalık tam dedi cihazı süper ama göstermedi işte hem çok arkada hem gazdan sıkışmış hehe
normalde burda (hollanda) ayda bir.. ama benim buolantim oldugu icin benide 2 haftada bir cagirdi ...
yok canım doğru,int.baktım şimdi yavruşunun 7 cm,14 gr olması gerekiyormuş bu haftada..
senin belli oldumu canim??
dark masallah sende ögrenmissin erkekler önde gidiyorrrrrrrr
rabbim hayirlis ile kucagimiza allayida nasip etsin insallahhhh.10 hafta baya erken yaa iyi ögrenmisisn
gecen benim gittigimde 11 haftaydi doktoar birsey demedi.saliya gitcem birdaha
12 haftalikken ögrenilen cinsiyetler degismiyor kizlar.tabki doktoar ta mpozisyonu yakalarsa.
benim de cin takviminde erkek cıkıyordu doktor da öyle tahmin etti bakalım :) su ikili testimizi de atlatalım hayırlısıylan.çin ve rus takvimine göre erkekti..dün doktorda erkek dedi..çıkıntıyı bende gördüm..küçük pipisiydi sanırım:))bakalım artık:))
dark gözün aydın demek pipili seninki
benim sıpanınki belli olmadı =(
kızlar doktorunuzu ne sıklıkta görüyorsunuz benimki beni ayda 2 kez çağırıyor
cok gecmis olsun canimm zorunlu olmadik ca kalkma canim.her an stess altindayiz ya.rabbim korusun insallah.tünaydın herkese hanımlar.dün kötü geçti benim için.parça düştü.kanamam oldu.hala var.aman hepiniz dikkat edn ne olur.
hayirlisi olsun canim saglikli olmasi en önemlisi belki benimide gördü bana demedi.sordum ama bu vakitte butun bebekler erkege benzer dedi doktor.. haftaya cuma gidicem umitliyim belki soyler:)
hayirlisi canim rabbim saglikli sihhatli versin insallah mis gibi cennet kokulularimizi kucaklamayi nasip etsin önemli olan o.tabiki simdi oglum diye sevebilmek de güzel:))canım 11haftadaymışız biz satıma göre gidiyormuş cok sukur. öyle tahmin etti ilk tahminim erkege benziyor dedi bilmiyorum saglıklı olsun da :)
benim de cin takviminde erkek cıkıyordu doktor da öyle tahmin etti bakalım :) su ikili testimizi de atlatalım hayırlısıylan.
sagol kuuzum darısı basına senin de. allah'ım saglıklısını versin de hic farketmiyor :)
tünaydın herkese hanımlar.dün kötü geçti benim için.parça düştü.kanamam oldu.hala var.aman hepiniz dikkat edn ne olur.
cok gecmis olsun canimm zorunlu olmadik ca kalkma canim.her an stess altindayiz ya.rabbim korusun insallah.
anam benim hic aklima gelmedi ne kadar kac santim olmus demesi doktorda söylemedi yav:))
bu digisde unutmayayim da sorayim yavrumu:)) ne kadar olmus
tşkler feyza cansett.gece uyurken geldi.şokları yaşadım.hayatımda bu kadar kanı bir arada görmedim.kanama ile birlikte ciğer büyüklüğünde parça.hatırladıkça deli olacağım.hiçbir iş yapmadım aslında.acil tam bir kabustu zaten.bu parça ne diyorum kimse bilmiyor.kanama diyorlar ama öyle böyle değildi.düşük tehlikesi dediler o kadar.akşam 5 e kadar hastanede idim.berbat bir gündü.
tünaydın herkese hanımlar.dün kötü geçti benim için.parça düştü.kanamam oldu.hala var.aman hepiniz dikkat edn ne olur.
12 haftalık anne adayları folikasit alıyomusunuz hala..
anam benim hic aklima gelmedi ne kadar kac santim olmus demesi doktorda söylemedi yav:))
bu digisde unutmayayim da sorayim yavrumu:)) ne kadar olmus
canım ya çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?