ah canım ben neler denedim sen bir bilsen.ama hiçbiri çok uzun süre işe yaramadı.maşaallah bugün çok iiyim.tabi dünkü yemek eziyetinden sonra heralde allah acıdı bana.sana da allah yardım etsin canım.bende geçecek diye kendimi teselli ediyorum
Bulantı konuşulmuşş oyy oyyben çok halsizim ve gripte eklenincee .Sabah lavobaya koştumm :'( öğür öğür köpük cıktı anca sonra bır sıkta yaptııı :'( allahım en kısa zamanda gecer ınsalhhh
günaydın kızlar...
benıde darkdan baska kımse gormedi selam verdık ama
benıde darkdan baska kımse gormedi selam verdık ama
hayirli günler hanimlar
nasilsiniz???
benim girip devam ediyor.nefes alamiyorum
agzim acik geziyorummmmm
sizler nasilsiniz nasil gidiyor hamislik??
hayirli günler hanimlar
nasilsiniz???
benim girip devam ediyor.nefes alamiyorum
agzim acik geziyorummmmm
sizler nasilsiniz nasil gidiyor hamislik??
kızlar bana da dün erkek dedi doktor:))))ama kesin değil tabi dedi..1-2 haftaya kesinleşir dedi..
masallah canım çok sevindimm ne guzel cınsıyetıde ogrendınnn darısı basımıza ınsallahh
cetvelı degıs ozaman hehe
benim icin hiicc farketmiyor cinsiyeti saglıklı olsun da hic sorun degil ama gönlümden gecen hep kız ama icimden bir ses hep erkek diyordu doktorda öyle tahmin etti yanılma payı olabilir elbette sevinirim bile tersi cıkıp kız olursa kaydirigubbakcemile3Darkcim hevesini kirmak gibi olmasin ama. bende 11. haftada doktora gittigimde sordum erkek mi kizmi belli mi diye.. doktorda bana bu zamanda butun bebekler erkege benzer dedi.. cunku klitoris ve pipinin gorunumu ilk zamanlarda ayniymis...
hayirlisi olsun kiz erkek saglikli olsun allahim guzel yazilar yazsin bebislerimizee insallah...
ah canım benim kıyamam sana beeennn opuyorumnanaktanbenıde darkdan baska kımse gormedi selam verdık ama
bulantilarin ic sikintilarinin gecmesi icin aglyarak allaha dua ederek geciyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?