12 haftalık anne adayları folikasit alıyomusunuz hala..
canim özel olcakda iliski yasamismiydin??tşkler feyza cansett.gece uyurken geldi.şokları yaşadım.hayatımda bu kadar kanı bir arada görmedim.kanama ile birlikte ciğer büyüklüğünde parça.hatırladıkça deli olacağım.hiçbir iş yapmadım aslında.acil tam bir kabustu zaten.bu parça ne diyorum kimse bilmiyor.kanama diyorlar ama öyle böyle değildi.düşük tehlikesi dediler o kadar.akşam 5 e kadar hastanede idim.berbat bir gündü.
folik asit bana deva met dedi ama benim mideme dokundu elevit verdi yerine.kullanmada sakinca yok yani.12 haftalık anne adayları folikasit alıyomusunuz hala..
ultrason resminin ustunde yziyorr...
10+6 haftaliken gitmistimusg kagıdının uzerınde yazıyorum kaç cm oldugu :lepi:
canim özel olcakda iliski yasamismiydin??
rahim duravi suan ince oluyor ve iliskide orada kanam aoluyor kan birikiyormus.egilip kalkincada oraya biriken kanlar o sekilde pihti halinde düsüyor.benim ilk gebelik de öyle olmustu.doktorar iliski yi yasaklamisti.bir iki hafta yattim.birde hap verdi sonra gecti.insallah kendini yorma.dinlen canim.
hayır rejimdeyiz kaç haftadır.ama daha da dikkatli olacağım.verdiğin bilgi için tşk.ler.
bebeğimin kalp atışını duyunca sinirlerim iyiden iyiye gevşedi.herkes şaşkın.sevindim.asistan,doç,prof dahil en az 4 dr.la görüştüm.20.haftaya kadar her an her gebede olabilir dedi.uyuşmazlık iğnesi yapıldı.beklenilecek dinlenilecek o kadar dedi.hafta başı tekrar bekliyor.kanama durumu vs.ile ilgili.o sıcaklığın psikolojisi hala aklımda.iğrençti.
cirrus007 geçmiş olsun canım.........benimde 6 haftalıkken kanamam olmuştu.........bende çok korkmuştum doktor çok normal demişti.........normal adet döngüsü yaşıyorsun demişti seninki de öyledir muhtemelen.........parça olan şeyde kan toplanması olabilir
çok dikkatli ol yorulma. Bak herkesin başına gelebilirmiş üzülme bebeğini de üzme oldu mu canım?
geçmiş olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benimde şu an bir arkadaşım kanamalaı ,dr istirahat dedi sürekli..
bende 13 haftalığım..
geçmiş olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benimde şu an bir arkadaşım kanamalaı ,dr istirahat dedi sürekli..
bende 13 haftalığım..
canim benimkide ta m12 haftalik ve ultroson resminde 8.7 cm yaziyormrb cnm bende 13. haftalığım şimdi, burda boyutlardan bahsedilmiş. ben 12. haftanın sonunda gittim. 5,5 cnm di. burda bi arkadaş 8,5 cnm demiş. senin nasıl merak ettim...
canim benimkide ta m12 haftalik ve ultroson resminde 8.7 cm yaziyor
sali günü gitcem canim ense kalinligi icin.her bebek farkli gelisiyor canim.benimki biraz miyon galiba:))) ama doktor normal herşey dedi. zıp zıp zıplıyordu. ense kalınlığı ölçüldümü senin bebişinin
ayy en mınık benımkı galıbaa
benimki ölçmeden gayet iyi ense kalınlığı dedinasıl ölçülüo uzun sürüodur dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?