2010 Ekim Anneleri

canim özel olcakda iliski yasamismiydin??
rahim duravi suan ince oluyor ve iliskide orada kanam aoluyor kan birikiyormus.egilip kalkincada oraya biriken kanlar o sekilde pihti halinde düsüyor.benim ilk gebelik de öyle olmustu.doktorar iliski yi yasaklamisti.bir iki hafta yattim.birde hap verdi sonra gecti.insallah kendini yorma.dinlen canim.

12 haftalık anne adayları folikasit alıyomusunuz hala..
folik asit bana deva met dedi ama benim mideme dokundu elevit verdi yerine.kullanmada sakinca yok yani.

cirrus007 geçmiş olsun canım.........benimde 6 haftalıkken kanamam olmuştu.........bende çok korkmuştum doktor çok normal demişti.........normal adet döngüsü yaşıyorsun demişti seninki de öyledir muhtemelen.........parça olan şeyde kan toplanması olabilir

çok dikkatli ol yorulma. Bak herkesin başına gelebilirmiş üzülme bebeğini de üzme oldu mu canım?

çok dikkatli ol yorulma. Bak herkesin başına gelebilirmiş üzülme bebeğini de üzme oldu mu canım?

ikinizede tşk.ler.umarım böylelikle kalır.şimdi dinlenmem lazım uzanmalıyım.müsadenizle.dikkatli olun hepiniz...

geçmiş olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benimde şu an bir arkadaşım kanamalaı ,dr istirahat dedi sürekli..

bende 13 haftalığım..

geçmiş olsun arkadaşım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benimde şu an bir arkadaşım kanamalaı ,dr istirahat dedi sürekli..

bende 13 haftalığım..

mrb cnm bende 13. haftalığım şimdi, burda boyutlardan bahsedilmiş. ben 12. haftanın sonunda gittim. 5,5 cnm di. burda bi arkadaş 8,5 cnm demiş. senin nasıl merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…