canim tam hafdasindandasin kesin erkek dir canim.bende sali gitcem:ecrin_bebek:kızlar bana da dün erkek dedi doktor:))))ama kesin değil tabi dedi..1-2 haftaya kesinleşir dedi..
hic sorma birsey de icemiyorsun .bir damla verdi agri ilaci verdi.birde buhar verdibende yaşamıştım canım gribi.çok zor oluyor.bol su,sıvı ve ıhlamurla geçti
sana da canim hos geldinKonuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, duduu, gulsen_arda, Feyza79+, Dark, melisesra+, rita1421+, burcixx, bullancak, mervam, cannsett
günaydın
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, duduu, gulsen_arda, Feyza79+, Dark, melisesra+, rita1421+, burcixx, bullancak, mervam, cannsett
günaydın
çin takvimine göre bir bakalım cinsiyetlerine bebişlerimizin kaçımızın doğru çıkacak acaba?
çin takvimine göre benimki erkek
sagol tatlııııımmmm benim darısı basına :))
benim icin hiicc farketmiyor cinsiyeti saglıklı olsun da hic sorun degil ama gönlümden gecen hep kız ama icimden bir ses hep erkek diyordu doktorda öyle tahmin etti yanılma payı olabilir elbette sevinirim bile tersi cıkıp kız olursa kaydirigubbakcemile3
hakkımızda hepimizin hayırlısı. allah'ım hayırlı evlatlar versinnnnn hepimize.
ah canım benim kıyamam sana beeennn opuyorumnanaktan
burcin insallah gececek canim valla benim bulanti gecti hastalik basladi .simdide onla ugrasiyom.rabbim saglik versin insallahhhhh.bu arada herkese erkek cikiyor yav:)) bu cin takvimi benimde erkek:))cin takvimine gore benimkide erkek :)
çin ve rus takvimine göre erkekti..dün doktorda erkek dedi..çıkıntıyı bende gördüm..küçük pipisiydi sanırım:))bakalım artık:))
agagini kaldirdiginda hemen orda bir cikinti oluyor canim.zaten emin olmsa doktoar söylemez.hadi hayirli olsun tekrar.çin ve rus takvimine göre erkekti..dün doktorda erkek dedi..çıkıntıyı bende gördüm..küçük pipisiydi sanırım:))bakalım artık:))
benıde darkdan baska kımse gormedi selam verdık ama
beni ilk konturolden sonra 3 hafta sonra caagirdi.sonrada bir hafta sonra gel dedi.ensekızlar doktorunuzu ne sıklıkta görüyorsunuz benimki beni ayda 2 kez çağırıyor
kızlar doktorunuzu ne sıklıkta görüyorsunuz benimki beni ayda 2 kez çağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?