2010 Ekim Anneleri

kızlar bana da dün erkek dedi doktor:))))ama kesin değil tabi dedi..1-2 haftaya kesinleşir dedi..
canim tam hafdasindandasin kesin erkek dir canim.bende sali gitcem:ecrin_bebek:
bakalim ögrencem mi.kiz olunca gec ögreniliyor ama erkekde 12 haftada belli oluyor canim

bende yaşamıştım canım gribi.çok zor oluyor.bol su,sıvı ve ıhlamurla geçti
hic sorma birsey de icemiyorsun .bir damla verdi agri ilaci verdi.birde buhar verdi
doktor.

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, duduu, gulsen_arda, Feyza79+, Dark, melisesra+, rita1421+, burcixx, bullancak, mervam, cannsett

günaydın
sana da canim hos geldin

çin takvimine göre bir bakalım cinsiyetlerine bebişlerimizin kaçımızın doğru çıkacak acaba?
çin takvimine göre benimki erkek

of ya ne güzel herkes gitti sağlığını cinsiyetini öğrendi benim daha 8 günüm var

dark masallah sende ögrenmissin erkekler önde gidiyorrrrrrrr
rabbim hayirlis ile kucagimiza allayida nasip etsin insallahhhh.10 hafta baya erken yaa iyi ögrenmisisn
gecen benim gittigimde 11 haftaydi doktoar birsey demedi.saliya gitcem birdaha
12 haftalikken ögrenilen cinsiyetler degismiyor kizlar.tabki doktoar ta mpozisyonu yakalarsa.

çin ve rus takvimine göre erkekti..dün doktorda erkek dedi..çıkıntıyı bende gördüm..küçük pipisiydi sanırım:))bakalım artık:))

cinsiyetimiz görünmedi kendi bile net değildi yavrum sıkışmış gazdan =))
çok sağlıklıymışız 2 hafta sora ikili test için ikna etti beni
cinsiyet 2hafta sora %90 dedi allah korusun düşse eline alsan bile göremessin bu boyutta dedi renkli ultrasondada görünmedi nasıl zıplıyo hopluyo kuzuumm kalp atışınıda duyduk

ama ben 2 hafta beklemicem haftaya gölcükte numan ulaya gidicem yengemin doktoruna tek başına

amin canımmopuyorumnanaktan

kızlar kağıtta 8 cm yazıyo ama 11haftalık bebek 8 cm olmaz heralde günü haftasıda yazmıyo ama 11haftalık tam dedi cihazı süper ama göstermedi işte hem çok arkada hem gazdan sıkışmış hehe

duduu gecer canim insallah sende gitiginde ögrenirsin .
sonra cicilerle mesgul olcaksinn ohhhhh bir bakmisiz dogum yapmak icin gün sayiyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…