2010 Ekim Anneleri

selam kızlarr dun akşam agrılarımdan dolayı dr gıttık bebişimi gördum kalbı pıt pıt atıyodu çok şükürr moralım duzeldı oyle göruncee:)) bugun tam 11 haftlık oldukkk rabbım bu gunlerıme şükürler olsunnnnn...

slm kızlar.nie bugün böyle az kişiyiz.millet güzel havayı gördü attı kendini dışarı demek

3 gündür wc çıkamıyorum hiç böle olmamıştı şimdiye kadar ( bugun 1-2 kayısı yedım şimdide ballı sıcak su ıcıyorum ınsalhh işe yarar sizdede oldumu kabızlık

3 gündür wc çıkamıyorum hiç böle olmamıştı şimdiye kadar ( bugun 1-2 kayısı yedım şimdide ballı sıcak su ıcıyorum ınsalhh işe yarar sizdede oldumu kabızlık

canim ben grip olmusum iki gündür kabizlik var.kuru erik yiyorum bende.bulantilarim 3 haftadir kesilmisti.üsütmeye mi bagli bilmiyorum bugün iki defa cikardim

canim ben grip olmusum iki gündür kabizlik var.kuru erik yiyorum bende.bulantilarim 3 haftadir kesilmisti.üsütmeye mi bagli bilmiyorum bugün iki defa cikardim

canım ikimizde aynı demek bende grip olduğumdan beri var kabızlık bende bugun 1 defa çıkardım

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNN

AMIN CANIM VALLA COK ZOR
bu halde hasta olmak.ben gece yatarken sicak kaynamis suya bi limon ve bir yemek kasigi ba ediyorum.
girip icin iyi geliyor.biraz terletip rahatliyor dene canim sende

dikkat edin kızlar yaa hasta olmayın kabızlık ilerki haftalarda geçio bende hiç kalmadı.

merhaba arkadaşlar
aslında ben kasım ayı anne adaylarındanım.sat 7 şubat.ama ikiz oldukları için sanırım daha erkende gelebilirler.ki büyük ihtimalle öyle olacak.

rabbim hepimize bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alabilmemizi nasip etsin.

bak yine gitmişin gitmeyin ühühühühü

:kedi: Cnm sitede dolanıyordum bebek örgüleri bölümündee :)) yeni dosya açtım masa üstüme siteden googledan ..patik.. yelek..hırka..battaniye.. atkı .. bere modellerı kaydedıyorumm resımlerınıı :)) yapıcagım zaman eleme yapıcam aralarından ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…