2010 Ekim Anneleri

ya bişey diyecem size siz içinizde böle çocuğum olcak die kabullendinizmi bana halaşaka gibi geliyo böle içimde varlığını hissedemiyom yani tamam seviniyom tabi ama hani bu annelik hissi oluşmuyo bende siz böle bi görsem özledim diosunuz ya ben mi bi tuhafım acaba

gerçi ben daha hiç göremedim ama 9 haftam bitti 10 a gircem hala görmedim.doktorum özel değil devlettede bu kadar iyi davranıyolar el mahkum katlanıyoz bizde sen gördünmü ecrinece

evet cnm ben gördüm. ben özele gidiyorum ama özel hastane sigorta bakıo 50 ytl ödüyorum sadece

ben çok fena anne moduna girdim, hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir:))) 4 kez gördüm ben beişimi. valla insanın hiç ultrasondan çıkası gelmiyor. son gittiğimde 10-15 dk kaldım hiççç bitmesin istedim.

ben yemek yiyip hemen geliyom siz biraz konuşun bakem katılırım birazdan nasılsa tatildeyim bugün

senin kociş nerde siir. benim eşim göreve gitti 10 günlüğüne. ne zor yaaa asker eşi olmak. benim tam ona ihtiyacım olduğu zamanda...

herkese merhaba,
ikili test nasıl yapılıor arkadaşlar ve ücreti pahalı mı

doktor bana yapmaya gerek duymadı, ense kalınlığı ölçüldüğü için. 16. haftada 3lü testyeterli dedi. ama bildiğim kadarıyla sosyan güvence olunca hastanelerde ücretsiz yapılıyor...

benim kociş de işte zemin işleri yapıyo basket voleybol tenis kortları o yüzden sürekli geziyo yani ihale usulü çalışıyolar falan gönül çelen bunu sana yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…