2010 Ekim Anneleri

Rady aramıza hoşgeldinn .Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrularını inşallahh.. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçir insallh

çok teşekkür ederim testerem.
ben seni pinkrose den dolayı tanıyordum.öğrenince çok sevindim.rabbim sana da hayılı doğumlar nasip etsin.inş.

mrb kızlar bende geldim...
yapacak bişey yok zaten. evde otur otur sıkıldım. kocacık da yok 5 gündür((

ecrinece bizden başka kimse yok herkes havayı güzel buldu gezemelrde galiba... başladın mı bebiş hazırlıklarına

yok cnm başlamadım. hala hayal gibi gelio bana görmeme rağmen inanamıom o günleri göremicekmişim gibi geliyor.

bende mayıs gibi başlamayı düşünüyorum ama zor tutyorum kendimi cicileri görünce:)))

ben gçen hafta gittim doktora cinsiyetini söylemedi. 16. haftada randevu verdi o zaman kesin belli olur dedi. ne geçiyor içinden???

hoşbulduk nasılsınız sıkılmış gibisiniz ben de sıkıldım bi nete bakim dedim sizde sıkkın çıktınız :)

valla bebem duymasın oğlansa alınır gönlümden kız geçiyo ama herkesler erkek erkek erkek diye tutturdu nese olsun oda benim öbürüde sağlıklı hayırlı olsun da

evet ya kız desek oğlansa alıncak oğlan desek kız ise alıncak en iyisi bekleyelim heheh bişi demiyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…