2010 Ekim Anneleri

benim kociş de işte zemin işleri yapıyo basket voleybol tenis kortları o yüzden sürekli geziyo yani ihale usulü çalışıyolar falan gönül çelen bunu sana yazıyorum

anladım cnm. ne yapalım biz de gelmelerini bekleriz evde. sen yine şanslısın annenler yanında ben yanlız(pardon bebeğim var artık:)

:) evet bebeklerimizi unutmayalım valla iyiki annemler yanımda çünkü okul ev bebek çok yoruyo beni geldiğimde fazla bişey değil bi kap yemek bulmak çok iyi oluyo Allah sana da yardım etsin arkadaşım

heee nasılsın iyimisin dün gelmedin bugunde gelmicek heralde dedim. ıspanak yedim ben bugun

heee nasılsın iyimisin dün gelmedin bugunde gelmicek heralde dedim. ıspanak yedim ben bugun

haftasonu girmiyodum normalde, ilk kez girdim :) dışarı cıktık biraz sonra yemek falan derken zaman gecti.. sen nasılsın. afiyet olsun hadi demir depolamışsın :)

haftasonu girmiyodum normalde, ilk kez girdim :) dışarı cıktık biraz sonra yemek falan derken zaman gecti.. sen nasılsın. afiyet olsun hadi demir depolamışsın :)

evet bugun sabah tost yedim onla duruodum gerçi sabah dediğim öğlen uyanıom zaten ama genede yatar yatmaz uyuyom gece uykum bölündüğündenmidir nedir. alamıom uykumu.

evet bugun sabah tost yedim onla duruodum gerçi sabah dediğim öğlen uyanıom zaten ama genede yatar yatmaz uyuyom gece uykum bölündüğündenmidir nedir. alamıom uykumu.

bende ya gec kalkıyorum, günün yarısı bitmiş oluyo bugün benimde cok midem bulandı, basım agrıdı, simdi hafifledi biraz.

hayirli aksamlar kizlarr
sayfa yavas ilerliyor bende bakip okuyup cikiyorum.ne olmus gelmis diye:))
ecrine bende ispanak aldim normalde severimde tiksindi geldi ya yemegini hali bile yetiyor onun icin acep gözleme mi yapsam yarin diyom ispanagi.sen nasil pisirdin canim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…