hoşgeldin pinguu..
hoşgeldin pingui
bugun buraso çok sakin
bak dedim ben sana alalım bişiler açılışı yapam die
doktor birsey söylemedi ii yada kötü diye.normal de 3 aya kadar 1,5 yada 2 kilo kilo aliniyormus3 ay bitti ama bende hala tam yiyemiyorum, sabah tartılıyorum 2 kilo vermişim.. tartı ortalıkta duruyodu, gelip gidip cıkıyodum, eşim sorun yaptığımı düsündü heralde kaldırmıs :))
kızlar mısafır geldı cat kapı :) yazamadım nasılsınızz
doktor birsey söylemedi ii yada kötü diye.normal de 3 aya kadar 1,5 yada 2 kilo kilo aliniyormus
gelen kacıyo diyorum bendeiyiyiz canım saol, sen nasılsın?
pingu hos geldin canim.
burda oldugumu kimse görmedi galiba ii geceler...........
burda oldugumu kimse görmedi galiba ii geceler...........
canım yeşil yada beyaz bişi olsaydı almak istiyodum ama olmadı :) bi daha cıkar alırız inş :)
iyiyim kızlar allaha cok sukur ama sürekli üşüyorum klimayı yaktım saat 6dan beri ellerim ayaklarım ısınmıyor bı turlu boshayallersmile onun dısında cok ıyıyım siz de iyisinizdir inşallah...
bu arada ben de bebege bısıler almamak ıcın kendımı zor tutuyorum bı cınsıyetı bellı olsun da dıyorum ama ... İşte her ıkı cınsın de gıyebılcegı beyaz yeşil sarı gıbı reenklerde bısıler alabılırım dıye de dusunuyorumkaydirigubbakcemile3
bende bi ara sürekli üşüyodum ne yapsam ısınamıyodum, şimdide yanıyorum
evet dükkanların yerlerini hatırlıonmu :) aslında lcw de kız erkek die ayırmışlar dükkanlarda tek tek te satılıo kıza erkeğe uygun. bu arada eşime söyledim o baktığımız araba koltuklarını şaşırdı iimiş alırıs o zaman dedi :)
lcw dekiler cok güzeldi ama cekiyodu insanı, diğer dükkanlardakilere o kadar alıcı gözüyle bakamamıştım. bizde bugun öbür ilceye gittik, güzel hamile kıyafetleri vardı
benı fena uyku bastırdı arkadaşlar cıkıyorum gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?