2010 Ekim Anneleri

3 ay bitti ama bende hala tam yiyemiyorum, sabah tartılıyorum 2 kilo vermişim.. tartı ortalıkta duruyodu, gelip gidip cıkıyodum, eşim sorun yaptığımı düsündü heralde kaldırmıs :))
doktor birsey söylemedi ii yada kötü diye.normal de 3 aya kadar 1,5 yada 2 kilo kilo aliniyormus

gelen kacıyo diyorum bende iyiyiz canım saol, sen nasılsın?

pingu hos geldin canim.

iyiyim kızlar allaha cok sukur ama sürekli üşüyorum klimayı yaktım saat 6dan beri ellerim ayaklarım ısınmıyor bı turlu boshayallersmile onun dısında cok ıyıyım siz de iyisinizdir inşallah...

bu arada ben de bebege bısıler almamak ıcın kendımı zor tutuyorum bı cınsıyetı bellı olsun da dıyorum ama ... İşte her ıkı cınsın de gıyebılcegı beyaz yeşil sarı gıbı reenklerde bısıler alabılırım dıye de dusunuyorumkaydirigubbakcemile3

canım yeşil yada beyaz bişi olsaydı almak istiyodum ama olmadı :) bi daha cıkar alırız inş :)

evet dükkanların yerlerini hatırlıonmu :) aslında lcw de kız erkek die ayırmışlar dükkanlarda tek tek te satılıo kıza erkeğe uygun. bu arada eşime söyledim o baktığımız araba koltuklarını şaşırdı iimiş alırıs o zaman dedi :)

bende bi ara sürekli üşüyodum ne yapsam ısınamıyodum, şimdide yanıyorum

lcw dekiler cok güzeldi ama cekiyodu insanı, diğer dükkanlardakilere o kadar alıcı gözüyle bakamamıştım. bizde bugun öbür ilceye gittik, güzel hamile kıyafetleri vardı..

lcw dekiler cok güzeldi ama cekiyodu insanı, diğer dükkanlardakilere o kadar alıcı gözüyle bakamamıştım. bizde bugun öbür ilceye gittik, güzel hamile kıyafetleri vardı

fiyatları nasıldı. uygunsa msj at banada bende bakayım :)

ben sımdıden hamıle ıc camasırı gıyıyorum dıgerlerı kasıklarıma baskı yapıyor o zaman da agrım oluyordu kızlar

ayaklarınızı sıkı giyinin kızlar ben bazen iki çorap bi patik üstüne terlikte giyiyiom. hasta olmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…