2010 Ekim Anneleri

hayırlı aksamlar canım.. bende ıspanak yiyemiyorum artık

bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar neuvese özel msj atin da eklensin listeye.listemiz renklensin yaaa

hayırlı aksamlar canım.. bende ıspanak yiyemiyorum artık

niyeki yav
ispanagi görünce sanki yemegi pismis de önüme konmus gibi oluyor midem bulaniyor.
birde balik.ilk haftalar cok yedim mutlak her hafta yaptim.ama bugün annem pisirdi mutfaya giremedim.kokusundanaslinda cok faydali yavvvvv ne etcez.gecermiki

evet millet yazan varmı die merak edip kaçtı. bişiler yemeye çalış cnm anladığım kadarıyla sen pek yiyemion.

ben 13.haftadayım ama dr söylemek icin erken dedi. sonraki 1 ay sonra o zaman ögrenicem inş.

son yememde yiyemedim, kokusunu hissediyorum hemen ıspanak diyince pişiremem bile

ben 13.haftadayım ama dr söylemek icin erken dedi. sonraki 1 ay sonra o zaman ögrenicem inş.
gec olsun garanti olsun canim ama insaniz valla merak yokmu o öldürüyor bizi.
beyimle diyoz bos verelim dogasiya ögrenmiyelim.annemler ayaklaniyor olmazzzzzzz
hazirlik olcak kizami oglanami ona göre etcez diye:))
teyzemin kizi battaniye örmüs türkiyede beyaz yaptim diyor.ablam da bir crem bir beyaz yelek yapti.izne geliyor seker falan yaptircam kapi süsü diyor .ögrenmiycende ne renk yaptirayim diyor.bende ya beyaz ya yesil olsun dedim:))

cnm ben bulgurlu yaptım üzerinede bol yoğurt. böyle yiyemiosan börek hap hazır yufkayla.

son yememde yiyemedim, kokusunu hissediyorum hemen ıspanak diyince pişiremem bile
aynen yaaaaaa valla adam da iki poset getirmis.buzlukdada yer yok haslayip atsam,bundan önce yine getirdi anneme verdin sen et gözleme de peynirle falan kokmaz ancak öyle yedim.simdi öyle duruyor bakalim.ne olcak.

evet cinsiyeti belli olmadan hic bişey alamıyom bende. oh sizinkiler iyi calısıyolar masallah, doğana kadar herseyi hazırolmuş olur :)

ay kalabalık olduk karıştı bi yarican vardıda ona dediydim.

kaydirigubbakcemile3olsun kiz önemli degil:))
valla benimde ayni yani yabana gitmedi yazin o yüzden üstüme alindim.beyim kiziyor.hem tabaga az koyuyorsun hemde yarisini yiyorsun diye.düsün 3 ay bitti hic kilo almamisim.vermisim bile onuda karnim doldurmus ayni kiloda duyuroyrum.

evet cinsiyeti belli olmadan hic bişey alamıyom bende. oh sizinkiler iyi calısıyolar masallah, doğana kadar herseyi hazırolmuş olur :)
bak dedim ben sana alalım bişiler açılışı yapam die

sorma cnm bende alamadım hatta 53 tüm 52 olmuşum

gözünaydın gökçeranacım
sagol canım sen nasılsın

anladım canım çok sagol yaa benim dr um bu haftalarda bi test bi test istemedi umarım ikili test iyi çıkar

3 ay bitti ama bende hala tam yiyemiyorum, sabah tartılıyorum 2 kilo vermişim.. tartı ortalıkta duruyodu, gelip gidip cıkıyodum, eşim sorun yaptığımı düsündü heralde kaldırmıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…