hayirli aksamlar kizlarr
sayfa yavas ilerliyor bende bakip okuyup cikiyorum.ne olmus gelmis diye:))
ecrine bende ispanak aldim normalde severimde tiksindi geldi ya yemegini hali bile yetiyor onun icin acep gözleme mi yapsam yarin diyom ispanagi.sen nasil pisirdin canim??
hayırlı aksamlar canım.. bende ıspanak yiyemiyorum artık
bana mi diyorsun canim??evet millet yazan varmı die merak edip kaçtı. bişiler yemeye çalış cnm anladığım kadarıyla sen pek yiyemion.
niyeki yav
ispanagi görünce sanki yemegi pismis de önüme konmus gibi oluyor midem bulaniyor.
birde balik.ilk haftalar cok yedim mutlak her hafta yaptim.ama bugün annem pisirdi mutfaya giremedim.kokusundanaslinda cok faydali yavvvvv ne etcez.gecermiki
gec olsun garanti olsun canim ama insaniz valla merak yokmu o öldürüyor bizi.ben 13.haftadayım ama dr söylemek icin erken dedi. sonraki 1 ay sonra o zaman ögrenicem inş.
hayirli aksamlar kizlarr
sayfa yavas ilerliyor bende bakip okuyup cikiyorum.ne olmus gelmis diye:))
ecrine bende ispanak aldim normalde severimde tiksindi geldi ya yemegini hali bile yetiyor onun icin acep gözleme mi yapsam yarin diyom ispanagi.sen nasil pisirdin canim??
bana mi diyorsun canim??
aynen yaaaaaa valla adam da iki poset getirmis.buzlukdada yer yok haslayip atsam,bundan önce yine getirdi anneme verdin sen et gözleme de peynirle falan kokmaz ancak öyle yedim.simdi öyle duruyor bakalim.ne olcak.son yememde yiyemedim, kokusunu hissediyorum hemen ıspanak diyince pişiremem bile
gec olsun garanti olsun canim ama insaniz valla merak yokmu o öldürüyor bizi.
beyimle diyoz bos verelim dogasiya ögrenmiyelim.annemler ayaklaniyor olmazzzzzzz
hazirlik olcak kizami oglanami ona göre etcez diye:))
teyzemin kizi battaniye örmüs türkiyede beyaz yaptim diyor.ablam da bir crem bir beyaz yelek yapti.izne geliyor seker falan yaptircam kapi süsü diyor .ögrenmiycende ne renk yaptirayim diyor.bende ya beyaz ya yesil olsun dedim:))
ay kalabalık olduk karıştı bi yarican vardıda ona dediydim.
ay kalabalık olduk karıştı bi yarican vardıda ona dediydim.
hic sorma canim nasipli olcak galibaa annesinin gülüüevet cinsiyeti belli olmadan hic bişey alamıyom bende. oh sizinkiler iyi calısıyolar masallah, doğana kadar herseyi hazırolmuş olur :)
bak dedim ben sana alalım bişiler açılışı yapam dieevet cinsiyeti belli olmadan hic bişey alamıyom bende. oh sizinkiler iyi calısıyolar masallah, doğana kadar herseyi hazırolmuş olur :)
kaydirigubbakcemile3olsun kiz önemli degil:))
valla benimde ayni yani yabana gitmedi yazin o yüzden üstüme alindim.beyim kiziyor.hem tabaga az koyuyorsun hemde yarisini yiyorsun diye.düsün 3 ay bitti hic kilo almamisim.vermisim bile onuda karnim doldurmus ayni kiloda duyuroyrum.
sagol canım sen nasılsıngözünaydın gökçeranacım
canım ben 8ıncı haftamda gittim kalp atışlarını duyduk aynı zamanda ertesı gun kan verdım ıdrar verdım sayım fılan yapıldı cok sukur degerlerımız normaldı... sımdı de 20 nısanda randevumuz var ıkılı test ıstedı doktorum yaptırıcaz hayırlısıyla ... yanı o zaman 12.5 haftalık cıvarında olucaz
kaydirigubbakcemile3olsun kiz önemli degil:))
valla benimde ayni yani yabana gitmedi yazin o yüzden üstüme alindim.beyim kiziyor.hem tabaga az koyuyorsun hemde yarisini yiyorsun diye.düsün 3 ay bitti hic kilo almamisim.vermisim bile onuda karnim doldurmus ayni kiloda duyuroyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?