2010 Ekim Anneleri

ecrinece; bi tanesi kot jileydi, 75 di fiyatıda. dünkülerden daha iyiydi. bence düsün sen onu :)

pinguu, iyi uykular canım, Allah rahatlık versin..

canım yeşil yada beyaz bişi olsaydı almak istiyodum ama olmadı :) bi daha cıkar alırız inş :)

ecrinece; bi tanesi kot jileydi, 75 di fiyatıda. dünkülerden daha iyiydi. bence düsün sen onu :)

pinguu, iyi uykular canım, Allah rahatlık versin..

ya msj at üdkkanı yada benide götür göbüşler çıksın gideris almaya

ya msj at üdkkanı yada benide götür göbüşler çıksın gideris almaya

valla tam bilmiyom adını, sen gitcegin zaman ben tarif ederim sana, yada beraber gideriz inş. göbişler cıksın bi.. bide kalanlar genelde kıslıkmıs, pantolonlar falan kalındı biraz, yazlıklar gelcek daha dediler..

tmm cnm daha vaktimiz var nasılsa 4. ayı bir bitirelim anca çıkar bizim göbüşler zayıfızya

evet zaten ben sadece bi tane kot olsun istiom. üstünede o bol gömlekler varya onlardan alırım elbiseler olur zaten elbise derken yaz öyle geçer :) fazla bişi almayı düşünmüom.

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ecrinece, esraakkaya7, NevYas, yarican+, Dark+, pinguu, baklava

nerde bu millet yazın yahu

evet zaten ben sadece bi tane kot olsun istiom. üstünede o bol gömlekler varya onlardan alırım elbiseler olur zaten elbise derken yaz öyle geçer :) fazla bişi almayı düşünmüom.

bi pantalon bi jile yeter bencede, pantolunun üstünede gögüsün altından genişleyen gömleklerden iyi olur.. ay nasıl oluruz acaba şişince, merak ediyom :)

bi pantalon bi jile yeter bencede, pantolunun üstünede gögüsün altından genişleyen gömleklerden iyi olur.. ay nasıl oluruz acaba şişince, merak ediyom :)

bilmemki nasıl olurus sen uzunsun güzel olurda ben kısayım bide kilo alırsam top gibi olurum hehehe

Bizde yarın alışverişe çıkacağız eşimle bakalım neler alacağınız :)) ayrıca çarşamba günü doğum günüm hediye alacaklara hamile kıyafeti alın dedim yüzsüzlük yapıp :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…