2010 Ekim Anneleri

annem benden habersiz iki minderi yere koydu ve birinin altına bıçık diğerine makas yerleştirdi

ben de rastgele oturdum canım

sonuç makasa oturdum delikafadulden delikafadulden

bil bakalım makasa oturunca ne olurmuş sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

ay hamileliğin her dönemi başka bir heyecan galiba baksanıza... cinsiyetini öğrendik mi bitecek mi herey dersiniz?

ben de de sivilce çıktı dudak üstü ve degajemde

cnm iğne kullanıyoruz ondanmı acaba. doktor banada doğuma kdr iğne verdi geçen kontorle gittiğimde iğnelerini atmıomusun dedi. hiç iz yok dedi. morarma bekliomuş heheh çok iyi atıom demekki

sivilce cıkınca ne oluyomus kı benım suratım cenem fılan harıta oldu resmen sıvılcem cok var yuzum cok yaglanmaya basladı gebelıkten

güyaaa kız olunca sivilce çoğalırmış zemuszemus

tabi bunlar hurafe ama ne yalan söylimm eğlenceli de aklinialirimsmile

sivilce cıkınca ne oluyomus kı benım suratım cenem fılan harıta oldu resmen sıvılcem cok var yuzum cok yaglanmaya basladı gebelıkten

ben doktora sordum normal dedi hamileliktenmiş. benim cildimde yağlı ama sadece yüzümde çıkardı vucudumda bu kdr çıkmazdı.

ben de başladı ya morarma ufak ufak nedense canım da daha çok acımaya başladı neden acaba

valla ablamın kızı oldu yüzü pürüsüzleşti güzelleşti dr kesin oğlun olacak dedi ama kızçıktı kız ostrojeni daha çok salgılandığında ciltte lekelenme olur dedi ama kızımız oldu belli olmuyor

güyaaa kız olunca sivilce çoğalırmış zemuszemus

tabi bunlar hurafe ama ne yalan söylimm eğlenceli de aklinialirimsmile
benım de cın takvımınde kız cıktı nasıl moral oluyor anlatamam hurafe ama eglence ıste :) az kaldı cınsıyetlerı ogrenmeye sabırboshayallersmile
ben doktora sordum normal dedi hamileliktenmiş. benim cildimde yağlı ama sadece yüzümde çıkardı vucudumda bu kdr çıkmazdı.

benım bu kadar yaglı degıldı cıldım fena yaglandım ohaoldumsmile

kasar oldu
yok dik vurmuyoruz zaten yatay vuruyoruz yvaş enjekte ediyoruz ama kasmaktan oluyor sol tarafım sadece mor sağda bişey yok solda acıyor diye kasıyorum
kan sulandırıcı ritacım

hayırlısı olsunda insan merak edio dime yaaaa walla

delikafadulden onu unuttum bak benimde çin takviminde kız çıktı hemde kıl payı neredeyse

inşallah ALLAH gönlümüze göre verir önce sağlıklı tabiii

kızlar ben kaçar..sabah okul var sabahın köründe..ii geceler size ve bebişlere..yatakta solunuzun üstüne yatın..bebek daha rahat ediyormuş..mucxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…