aynen benimde göbüşüm yanlara kaydı ben zayıfım. yanlarda dolgunluk hissediom. tatlıdan zaten normaldede haz etmezdim şimdide etmiom.
o makas ne oluo canım. sivilceler hat safhata özellikle degajemde çok çıkıo
anladım canım..geçmiş olsun...umarım yakın zamanda kesin cinsiyetleri yazarız:))dr nerde derse orada yaptırırım o balcalıda hoca riskli gebelikte uzman onun yönlendirmesi önemli bi de ben de kan pıhtılaşması var ondan
ben de de sivilce çıktı dudak üstü ve degajemde
sivilce cıkınca ne oluyomus kı benım suratım cenem fılan harıta oldu resmen sıvılcem cok var yuzum cok yaglanmaya basladı gebelıkten
sivilce cıkınca ne oluyomus kı benım suratım cenem fılan harıta oldu resmen sıvılcem cok var yuzum cok yaglanmaya basladı gebelıkten
ben de başladı ya morarma ufak ufak nedense canım da daha çok acımaya başladı neden acaba
benım de cın takvımınde kız cıktı nasıl moral oluyor anlatamam hurafe ama eglence ıste :) az kaldı cınsıyetlerı ogrenmeye sabırboshayallersmilegüyaaa kız olunca sivilce çoğalırmış zemuszemus
tabi bunlar hurafe ama ne yalan söylimm eğlenceli de aklinialirimsmile
ben doktora sordum normal dedi hamileliktenmiş. benim cildimde yağlı ama sadece yüzümde çıkardı vucudumda bu kdr çıkmazdı.
kızlar ne iğnesi?progesteron mu?
ok..anladım..geçmiş olsun sana da canım...yok cnm kan sulandırıcı bi iğne clexane die. hergün atıoz lovelie ile.
valla ablamın kızı oldu yüzü pürüsüzleşti güzelleşti dr kesin oğlun olacak dedi ama kızçıktı kız ostrojeni daha çok salgılandığında ciltte lekelenme olur dedi ama kızımız oldu belli olmuyor
benım de cın takvımınde kız cıktı nasıl moral oluyor anlatamam hurafe ama eglence ıste :) az kaldı cınsıyetlerı ogrenmeye sabırboshayallersmile
benım bu kadar yaglı degıldı cıldım fena yaglandım ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?