2010 Ekim Anneleri

benim arkadaşım sattan önde gidiyor kızı olacak demekki o da ihtimal değil
ecrincim öylesine işte merak etmiyorum aslında çünkü ilk hamileliğim düşük oldu o yüzden önemli değil

ben ilçedeyim ritacım adanada olsam giderdim burda çok dr yok içime sinen de yok bir tane özel hast var dr sürekli değişiyor devlette çalışana özeline gitmem gerek bilmiyorum artık

hayırlı sağlıklı kız istiyorum de günah olmaz Rabbim direk edilen duaları daha çok severmiş

Ben yatıyorum kızlar midem çok fena oldu az önce banyoya yetişemedim odanın kapısında çıkardım (( fena hasta oldum ben ya eşim uyuyordu sesime fırlamış ortalığı temizledim daha duramıycam iyi geceler..

ya kızlar yaa ben çok kız olsun istiooom off yaaaaaa günah dime demiim böle

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile aynen valla

karnım oval sonra hiç hareket hissetmiyorum zemuszemus

sürekli turşu limon yiyorum cokacimcoook

birde makasa oturdum yerimseniben

sivilcelerim de çıkıyor :bbo:

aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım ya çok geçmiş olsun..iyice dinlen..olmadı nane limon kaynat hem midene hem üşütmene iyi gelir..

aynen benimde göbüşüm yanlara kaydı ben zayıfım. yanlarda dolgunluk hissediom. tatlıdan zaten normaldede haz etmezdim şimdide etmiom.
o makas ne oluo canım. sivilceler hat safhata özellikle degajemde çok çıkıo

dr nerde derse orada yaptırırım o balcalıda hoca riskli gebelikte uzman onun yönlendirmesi önemli bi de ben de kan pıhtılaşması var ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…