2010 Ekim Anneleri

kızlar dr size sol tarafına daha çok yatmaya başla dedi mi bana dedi kan dolaşımı daha rahat oluyormuş hamile olduğumu öğrendiğimden beri solum ayatıyorum sağa yatınca ya da sırt üstü yatınca ağrım oluyor hemen sola dönüyorum

aynı anda demişiz
evet yarın okul varrrr hiiiççç gidesim yok evde tembellelik edesim var

normalde sol tarafıma yatarım bende

bebek içinde evet özellikle üç ay sonrasında sola yatmak bebeğin daha rahat solunum yapmasını sağlarmış o yüzden sola yatmak öneriliyor...

bu arada ben bu ay testimi yaptırıcam doktorum benden 3 lü test ister herhalde

riskli çıkan varmı test sonucu ne kadar süre sonra geliyor acaba

aynıyım vallaaa sorma sabahçısın demek ben öğleciyim yarın nöbettte varrr üffff

bilgim yok ben daha ikiliyi yaptırmadım tahlil verdi şimdi şıu idrar kan var ya

ahahah kızlar sizin makas bıcak muhabbetinizi okudum da hemen esime yaptırdım :)))))
makasa oturdum :))))))))
ama doktor erkek diye tahmin etti :)
bakalım ne olacak ileriki haftalar da. allahım saglıklısını versin de gerisi onemli degil.
neyse ben gidiyorum kızlar cok yorgunum uyuyayım opuyorumnanaktan

:1shok: :1shok: henüz çok erken belli olmaz

doktor da yanılabilir değilmi ama aklinialirimsmile

valla ben öğrencilere görev veriyorum sınıfları boşaltıyorlar sorun çıkarsa haber veriyorlar kalkıyorum müdürün haberi var riskli zaten bişey demiyor otur diyor zaten

valla ben öğrencilere görev veriyorum sınıfları boşaltıyorlar sorun çıkarsa haber veriyorlar kalkıyorum müdürün haberi var riskli zaten bişey demiyor otur diyor zaten
iyiymiş valla..bizde nerde öle öğrenci nerde öle müdür:))hadi ben cidden kaçar..herkese ii geceler..

ay bu sene allahtan ewdeyin ben. çalışsaydım dayanamazdım kızlar ya...uyku mahvetti 3 aydır beni.. daha yeni ayılıyorum sanki... valla allha yardımcınız olsun..çok zor..

saol canım uykumu alamıyorum bazen sabahçıyım bazen öğleciyim ama olsun uykum geliyor açılamıyorum

bende çıkayım hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın solayatın daha çok

yaa geçmişi okudum cinsiyetler belli olmuş benim doktor söylemedi, 16. haftada dedi. daha çok merak ettim şimdi...

:CüvCüv: kızlar bende yavaş yavaş çıkıyorum..

acıktım yine lmaz: hafif atıştırıcam ama aklinialirimsmile

ecrinece ne yaptın makas bıçak deniyecektin merak ettim :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…