2010 Ekim Anneleri

gündüz çok uyumuşum bide geç yiyip kızartmada yiyince uyutmadı haliyle eşimde koltukta uyuyup kaldı iki dakka bekleyin üstünü örteyim

oyy birden bire başıma şiddetli ağrı girdi
size bol muhabbetler kızlar inşallah sabah gene erkenden kalkmam :umursamaz:

daha önce denemiştim ama yapamadım,tekrar denerim cnm...ama ense kalınlıgı değil tatlım,ense kıvrımlarının kalınlıgına bakıyorlar sanırım..ona dr un ciddi bir ölçümle bakması gerekir.

muhabbet kuşum yumurtladıda kuşumun yumurtasını çektim karanlıkta alıp o görmeden hehe bak gösterim minicik

Eklentiler

• $mavişin yumurta.webp
    356 bayt · Görüntüleme: 23
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hay allah napmasın seni ayol bu ne böle...kuşla yarışıyo musunuz ne:roflol:aynı zamanlarda gelicek bebekler desene..hadi kuşa da hayırlı olsun kaç haftalık dermişim:roflol:

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hay allah napmasın seni ayol bu ne böle...kuşla yarışıyo musunuz ne:roflol:ay zamanlarda gelicek bebekler desene..hadi kuşa da hayırlı olsun kaç haftalık dermişim:roflol:

hehehhe he yarış yapiyik bilmiomki ne kdrlık. bugun kafesi temizlerken gördüm. ürkütmemek için ellememiştim yumurtaya araştırdım biraz netten 2 günde bir yumurtlayıp kuluçkaya yatçakmış sona

aa yapmısımzemuszemusama çok net değil sanırım canım cep teliyle cektim..burda 8 haftalık iştemaşallah zuzuma

evet herşeyi belli böyle bile :) kuluçka dönemi 15 günmü ne yazıodu. 2 günde bir yumurtlucak bide tabi bugun kafese elledik die kızıp yumurtayı kırıp yemezse

evet herşeyi belli böyle bile :) kuluçka dönemi 15 günmü ne yazıodu. 2 günde bir yumurtlucak bide tabi bugun kafese elledik die kızıp yumurtayı kırıp yemezse
kuşların bebekleri önce gelicek o zaman:dance:inşallah yemezler ,ne tatlı olurlar onlar da ya...sayende foto eklemeyi de öğrendim valla,çok saol canım benim:1hug:

bişi diil cnm iki uykusuz napçez bakam yarın tüm gün uyurum artık. kuşlardanda uzak durmak istiom hurafeler yüzünden. başkasına vercektim şimid yumurtladı yerini değiştirisem bidaha yumurtlamaz saırım.

eşide bakamıo işleri çok yoğun hayvanlar aç susuz kalıo bugun kızdım onada ben bakarım dedin verdirtmedin hayvanların günahına girioz dedim. ben elleyince kızıo kendide bakmıo hayvancıklara bende yemlerini sularını koyup antibakteriyel sabunla bol bol yıkıom allahın izniyle bişi olmaz inşllh

canım hurafeleri boşver ama dikkat et kafes tamizlerken virüs flan kapma..farketmeden dışkısına falan degersin,elleme sen..

adam düzgün temizlemioki napim yıkıom ellerimi bugun yanımdaydı elleme falan demedi garipti bugun zaten deli etti beni. gazeteyi ona toplattım.da altında ızgara var onu ıslak mendille ben sildim. gerçi oda antibakteriyel ıslak mendildi sonada gittim yıkadım hemen ellerimi. bugunde dedim bakmıcaksan vercem die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…