daha önce denemiştim ama yapamadım,tekrar denerim cnm...ama ense kalınlıgı değil tatlım,ense kıvrımlarının kalınlıgına bakıyorlar sanırım..ona dr un ciddi bir ölçümle bakması gerekir.evet herşeyi belli netten baktıma göre ense kalınlığı gayet iyi görünüo. çünkü çok olanlar bariz belli. burda sata göre 10+2 idi. ama 11+0 çıktı :)
gelişmiş cevaba tıkla aşağıda eklenti ekle var göreceksin. yazı yazdığın pencerede arama baya aşada. sonra gözat deyip resmi seç ekle de o kdr :)
sağol cnm :)
bu ara benim de çok başagrım oluyo,herkeste olduguna göre normal bişiy sanırım hamilelikte..oyy birden bire başıma şiddetli ağrı girdi
size bol muhabbetler kızlar inşallah sabah gene erkenden kalkmam :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hay allah napmasın seni ayol bu ne böle...kuşla yarışıyo musunuz ne:roflol:ay zamanlarda gelicek bebekler desene..hadi kuşa da hayırlı olsun kaç haftalık dermişim:roflol:
kuşların bebekleri önce gelicek o zaman:dance:inşallah yemezler ,ne tatlı olurlar onlar da ya...sayende foto eklemeyi de öğrendim valla,çok saol canım benim:1hug:evet herşeyi belli böyle bile :) kuluçka dönemi 15 günmü ne yazıodu. 2 günde bir yumurtlucak bide tabi bugun kafese elledik die kızıp yumurtayı kırıp yemezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?