2010 Ekim Anneleri

benimkide ses çıkarmıo yapmama bende görünen yerleri süpürüp toz alıyorum o kdr benimde kapı cam koltuk altları görünmeyen heryer duruo :)

şirinyer ama izmirde ünlüymüş iyi de bir doktor kadınlar klübünden de önerilmiş nette araştırdım bende tavsiyeyle gittim zaten

şirinyer ama izmirde ünlüymüş iyi de bir doktor kadınlar klübünden de önerilmiş nette araştırdım bende tavsiyeyle gittim zaten

bende dr.uma tavsiyeyle gittim. arkadaşlarımın doğumunu yaptırmıştı hüseyin bey.. inanılmaz ilgili ... çok memnunum o yüzden hiç araştırmadım bile başka dr. ben...

bebişin ne kadarlık senin?

hadi ben gittim kızlar yarın iş var erken kalkıcam temizliği falan boşverin kendinize ve bebişlere iyi bakın

bende dr.uma tavsiyeyle gittim. arkadaşlarımın doğumunu yaptırmıştı hüseyin bey.. inanılmaz ilgili ... çok memnunum o yüzden hiç araştırmadım bile başka dr. ben...

bebişin ne kadarlık senin?

bugün 12+1 oldum ben çarşamba doktorla randevum var inşallah cinsiyetini gösterir senin ki kaç haftalık

selam canım iyi geceler..zaten ne zaman gelsem seni buluyorum burda,nöbetçi ekim annesikaydirigubbakcemile3nasılsın??

iyiyim canım sen nasılsın bugun tüm gün yazdım ses yoktu dünde sakindi hava güzel olunca herkes kaçtı yaaa ama ben hep burdaım

ben de öğleden sonra yazmayı denedim ama ses çıkmadı,akşam da dışarı cıkmıstık..şöyle bıdır bıdır muhabbetini özledim valla arkadaslarınsempatiksalakcinniben de iyiyim gün sayıyorum bu hafta randevum var..aslında randevum yarın ama eşim izin alamadı,hastane de uzak:sinifsinif:belki salı ya da çarşamba izin alır da gideriz,çatlıycam meraktaneyvahedigeldismile

bende 2 hafta sonra burda bi doktora çıkayım diyorum. doktordan iki test istemedik die ense ölçümüde yapmadı ama gayet normal dedi nasıl anladı normal oldunu anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…