kaydirigubbakcemile3ay çok kızmışsın kıyamam ne sinirleniyosun bu kadar...sakinleş tatlım dinlenmen gerek..bi de bugünleri çok arıycaz,bol bol uyuma fırsatı varken kaçırmamak gerek...dogumdan sonra bol bol nöbet tutucaz sanırımfisfisfiseşimede çok kızdım ondan uykum gelmio galiba. fosur fosur uyuyo ne rahat bu erkekler yaaaa
ay çok kızmışsın kıyamam ne sinirleniyosun bu kadar...sakinleş tatlım dinlenmen gerek..bi de bugünleri çok arıycaz,bol bol uyuma fırsatı varken kaçırmamak gerek...dogumdan sonra bol bol nöbet tutucaz sanırım
sen de izin günü oldugu zaman bebişi ona verir uyursun,uyuyamıyorum günlerdir diye,emin ol yarım saat bakamazkaydirigubbakcemile3o nöbeti tek başımıza tutçaz cnm. şimdi kocamı horluo die kovuomya oda beni çocuk ağlayınca kovcak yarın iş var erken kalkçam die
sen de izin günü oldugu zaman bebişi ona verir uyursun,uyuyamıyorum günlerdir diye,emin ol yarım saat bakamaz
ben de kumandayı kırdım üzerinde ata atakaydirigubbakcemile3zaten hassasız anlamıyolar,git biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiyler oku diyorum,normalde de hassasımdır şuan iyice aştım kendimiguclubacismileoff ben ağlayamıomda ağlasam rahatlıcam. kafasına bişeyler fırlatasım gelio sinirdenbugun yorulmuşum uzandım kasığımada ağrı girdi işlerde bitmedi. şunu kaldırıver dedim. uzanmış oda yatıo. beyefendinin topukları ağrıomuş ondan sen hastalıktan anlamıonmu dio bana sanki ben çok normalim. bi fırlattım terliği iice sinirlendi çekti gitti hehehe
arada fırsat buldukça geliriz kuşum,dogumdan sonra da paylaşıcagımız bir sürü şey olucako günleride çok merak ediom. doğumdan sonra kimse kaçmasada herkes yazmaya devam etse hehe ne güzel olurdu. bu günleri mumla arıcaz sanıırm. bakmaz değil bence bakamazlar :)
ben de kumandayı kırdım üzerinde ata atazaten hassasız anlamıyolar,git biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiyler oku diyorum,normalde de hassasımdır şuan iyice aştım kendimi
sen de uyu canım gece uykusunun yerini tutmaz hiçbişiy...ben bi yazı bulimde yarın göndereyim bari ama gerçi onlarında psikolojisi değişio anlamazlarhadi yat nöbetçi anne ben beklerim buraları :)
:roflol::roflol::roflol:sinirden o an gözüm görmüyo ki..bak ama işe yaradı bugün kedi gibi:jeyyar:tmm cnm iyi geceler tatlı rüyalar. kendine iyi bak kumandada atma kumanda lazım olur başka bişi at :) ha bide kafasına atmaadamlarda lazım heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?