2010 Ekim Anneleri

eşimede çok kızdım ondan uykum gelmio galiba. fosur fosur uyuyo ne rahat bu erkekler yaaaa

eşimede çok kızdım ondan uykum gelmio galiba. fosur fosur uyuyo ne rahat bu erkekler yaaaa
kaydirigubbakcemile3ay çok kızmışsın kıyamam ne sinirleniyosun bu kadar...sakinleş tatlım dinlenmen gerek..bi de bugünleri çok arıycaz,bol bol uyuma fırsatı varken kaçırmamak gerek...dogumdan sonra bol bol nöbet tutucaz sanırımfisfisfis

o nöbeti tek başımıza tutçaz cnm. şimdi kocamı horluo die kovuomya oda beni çocuk ağlayınca kovcak yarın iş var erken kalkçam die

ben arada ağlıyorum sinirden,öyle kızdırıyo ki beni bazen..hamileliğimi sakin gecirme istiyorum bebeğim huzursuz olursa tek suçlusu sensin diyorum...ama sonra bu dönemin tadını cıkarmak için unutuyorum canım...

o nöbeti tek başımıza tutçaz cnm. şimdi kocamı horluo die kovuomya oda beni çocuk ağlayınca kovcak yarın iş var erken kalkçam die
sen de izin günü oldugu zaman bebişi ona verir uyursun,uyuyamıyorum günlerdir diye,emin ol yarım saat bakamazkaydirigubbakcemile3

off ben ağlayamıomda ağlasam rahatlıcam. kafasına bişeyler fırlatasım gelio sinirden bugun yorulmuşum uzandım kasığımada ağrı girdi işlerde bitmedi. şunu kaldırıver dedim. uzanmış oda yatıo. beyefendinin topukları ağrıomuş ondan sen hastalıktan anlamıonmu dio bana sanki ben çok normalim. bi fırlattım terliği iice sinirlendi çekti gitti hehehe

nöbetçi ekim annesi,hadi artık yatalım bari canım..saatin maşallahı var,yarın da uyurken akşamı ederiz kesinkaydirigubbakcemile2

sen de izin günü oldugu zaman bebişi ona verir uyursun,uyuyamıyorum günlerdir diye,emin ol yarım saat bakamaz

o günleride çok merak ediom. doğumdan sonra kimse kaçmasada herkes yazmaya devam etse hehe ne güzel olurdu. bu günleri mumla arıcaz sanıırm. bakmaz değil bence bakamazlar :)

ben de kumandayı kırdım üzerinde ata atakaydirigubbakcemile3zaten hassasız anlamıyolar,git biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiyler oku diyorum,normalde de hassasımdır şuan iyice aştım kendimiguclubacismile

tmm cnm yatalım bencede ben gene 12 de kalkarım heralde. öyle umuom. iyi geceler cnm senide tuttum bu saate kdr :)

o günleride çok merak ediom. doğumdan sonra kimse kaçmasada herkes yazmaya devam etse hehe ne güzel olurdu. bu günleri mumla arıcaz sanıırm. bakmaz değil bence bakamazlar :)
arada fırsat buldukça geliriz kuşum,dogumdan sonra da paylaşıcagımız bir sürü şey olucak

ben de kumandayı kırdım üzerinde ata atazaten hassasız anlamıyolar,git biraz hamilelik psikolojisiyle ilgili bişiyler oku diyorum,normalde de hassasımdır şuan iyice aştım kendimi

ben bi yazı bulimde yarın göndereyim bari ama gerçi onlarında psikolojisi değişio anlamazlar hadi yat nöbetçi anne ben beklerim buraları :)

aaa olur mu ama ,ne tutması canım ya..zaten oturuyodum ben bu saate kadar..bana da iyi oldu biraz kafa dagıttık canım benim..kendine çok dikkat et,sinirlenme ve bol bol dinlen..çok çok öptüm,yarın görüşmek üzere canımopuyorumnanaktan

tmm cnm iyi geceler tatlı rüyalar. kendine iyi bak kumandada atma kumanda lazım olur başka bişi at :) ha bide kafasına atma adamlarda lazım heheh

hamile kadın sinirlidir
- Ellerine saglik askim, yemek harika olmus. Biraz daha sulu olsaydi.
- Ne demek istiyosun sen Ahmet
- Hiic ne diycem. Dedim ki biras daha su......
- Kes kes annadim ben seni annadiiiiiiim. Annen çamur yapsa bayıla bayıla yersin dimi.
- Ama hayatim. Ben simdi ne de...
- Bak hala konusuyo, o kadar merakliysan annenin yemeklerine gider annenin yanına yerlesir, orada yersin doya doya.
- ıyi de askim ben simdi annemden bahse..
- He ben durduk yere cikartiyorum yane dimi, kiskaniyo muyum ben senin anneni onu mu demek istiyosun.
- Yok hayatim ben kiskandigini filan söylemek isteme...
- Kes Ahmet kes, daha fasla konusup sinirlendirme beni. Hem suclu hem güclü yaaaaa...
- Haydaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…