2010 Ekim Anneleri

evet hatta kötü gözüküo benimki ufak olduğundanmıdır nedir 10 haftalıkken gittikya tam tamamlanmamıştı daha sonuçta.

bende 8+4 lük bir ultrason fotosu var nerdeyse kocaman bebek gibi görünüyorkaydirigubbakcemile3hatta görenler bu nasıl 8 haftalık ya bu kocaman emin misiniz falan demişti..doktorumuz görüntüyü büyütüp öyle vermişti desempatiksalakcinnikimbilir şimdi nasıl görünüyodur tosunum?.. 1-2 gün sonra görücem inşallah.umarım hersey yolundadır:Saruboceq:

ne güzel benimkide olması gerekenlerle aynı ama garip gelio işte insana alışamadık daha

canım benim foto küçük diye garip geliyodur sana..dedim ya 8 haftalık halini büyütüp vermişti dr um,herseyi belliydi..kafa kocaman,göbüş kocaman,ayaklar falan gayet belirgindi kuzum..tatlım bu arada senin de ilk bebek değil mi?

buda benim ufaklık bak bakalım
canım benim yaopuyorumnanaktanbak işte harseyi belli..kaç haftalık burda 8 haftadan önce sanırım çünkü omuriliği çok belirgin..şimdi kimbilir nasıl görünüyodur..şuan baksan tam bir bebek gibi görünür..ben eklemeyi becerebilsem ben de ekliycem foto ama ögrenmem gerek önce

yamuk yumuk olcak tabi dönüp duruyo da içerde benimki cuma günü normal ultrasonda uzanmış 30sn sora renklide ayakta =)) zıplayıp duruyodu

evet herşeyi belli netten baktıma göre ense kalınlığı gayet iyi görünüo. çünkü çok olanlar bariz belli. burda sata göre 10+2 idi. ama 11+0 çıktı :)

gelişmiş cevaba tıkla aşağıda eklenti ekle var göreceksin. yazı yazdığın pencerede arama baya aşada. sonra gözat deyip resmi seç ekle de o kdr :)
maşallah bebenee

sağol cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…