saol canım..hakkaten ya ne cok erkek oldu bi tane pırlantamız oldu o da nevyasta..allah hepimize önce hayırlısını versin canım:Saruboceq:ironic canım gözün aydın vayy be erkek bebek dolacak ekim ayı
aa nie öyle gec 2li test?sorma hakettiler ama ecrin terlikle ben kumandayla yola getirdik:roflol:
saol canım..hakkaten ya ne cok erkek oldu bi tane pırlantamız oldu o da nevyasta..allah hepimize önce hayırlısını versin canım:Saruboceq:
belki 12. haftayı gecmesini bekliyolardır..çünkü fix 12. haftada yapıyolar galiba 2li testikuzum o zamana randevu verdiler bilmiyorum ki. CADIARZU ahhahahaha alemsiniz varyaa :)))))
belki 12. haftayı gecmesini bekliyolardır..çünkü fix 12. haftada yapıyolar galiba 2li testi
nihayet yahu,habire kilo veriyodun sen..yarasın kuşuma al tabi biraza.s.bende 53.400 dum 54 olmusum:)))
normalde bu tansiyonlar düşüktür ama hamilelikte düşük tansiyon iyiymiş canım
balum resimlerime bakmışsın beğendiğine sevindim ama o resmimi bekarken çekilmiştim yani orda çıtıpıtıydım şimdi görsen tosun gibiyim...
Naber johnnybravo
benim dr da önce tahlil sonuclarımı gösterdiğim güne baktı daha 1 hafta var diyo 2li teste,olur mu dedim 12. haftadayım ben ,bu haftada yapılıyo o testler...dr dan cok biliyom baksana halimekaydirigubbakcemile3dedim yanlış tarihe baktınız..sonra tamam dedi ve yaptı testleri...zorla yaptırdım nerdeyse :mymeka:tam 12.haftama denk geliyo zaten son sat'ımı sordular öyle verdiler randevuyu hesapladılar birşeyler.
tam 12.haftama denk geliyo zaten son sat'ımı sordular öyle verdiler randevuyu hesapladılar birşeyler.
nihayet yahu,habire kilo veriyodun sen..yarasın kuşuma al tabi biraza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?