2010 Ekim Anneleri

kızçeler benm mesj güme gitti yine..bakın yine yazayım..

turkcell in ücretsiz bir servisi var hamişler için..mesaj yollamakta almakta tamamen ücretsiz..

ADET sat gün.ay(örnek: ADET 17.01) yazıp 7365 e gönderdiğinizde bilgilendirici mesajlar gelmeye başlıyor..9 ay 10 gün servisin adı:))

ben çok memnunm..bebiş olunca da milupa ya da bebelac a üye olun..ondanda çok fayda görmüştüm kızımda..

senın bı daha randevun ne zaman? cınsıyet ogrenırsın bı dahakıne herhalde.

ayy cinsiyet üzerine 10dk konuştu enaz neden bukadar heyecanlanıyosunuz allah korusun o şuan senin elinde bile olsa seçemessin ne olduğunu
zate 2 seçenek var diyo ben şimdi sana kız dersem 2hafta sora kız çıkarsa aaa nasıl anladı yaaa diye şaşırırsın diyo ama erkek çıkarsa diyo tabi küçüçüktü karıştırdı dersin dedi cinsiyet konusunda uzmanım ama çok erken 2 hafta sora %90 belli olur dedi ikili test için ikna etti hayırlısı

Herseyın yolındamıymıs hemsoo

evet çok sağlıklı bi gebelik yaşıyomuşum bebekte gayet güzel gelişiyomuşuz hopluyo zıplıyo yer değiştiriyo sadece çok gazım varmış yavrum sıkışmış =))

10.15te randevu aldım 10nisana kız dediki 11den önce gelme =)))

ben de yolladım mesaj bakalım oldu mu canım cok saol

okudum da ben aveayım. esımın var gercı avea da turkcell de. turkcell ı evde bakım bı denıyım.

anaaa bana yakına geliyosunkaydirigubbakcemile5

nerdesın kı sen?

tebrik ederim tatlm..

canım cevap geldi hamile yazın boşluk bırakıp adınızı soyadınızı yazın 7365 e yollayın dedi

buda aynı şeyi söledi bebek çok arkadaymış oyüzden gazda olunca net belli olmadı renkli ultrason verdi ama minicik görünüyo ayrıca nasıl oldunu anlamadım 8cm yazıyo kağıtta acaba kesenin büyüklümü yoksa çocukmu sadece çocuğu ölçtü ama ben gene bebeğimin hoplamalırını izlerken doktoru hiç dinleyemedim off
ama bu dğer gittiğim iki doktor gibi mal değil konuşmak için benim toparlanıp masaya oturmamı bekledi diğerleri ben toparlanana kadar eşime anlatıyodu hemen çıkıyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…