sen napiyon yavrucum sesin cıkmıyo?yoksa hala cizelgeyle mi ugrasıyonfisfisfisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
erkanla randevuma gittim aman allahım o ne kalabalık ya 3 tane ameliyata girmiş acil 10.30du randevum 11.30da girdim
sen napiyon yavrucum sesin cıkmıyo?yoksa hala cizelgeyle mi ugrasıyonfisfisfis
canım sen ne zaman istanbul a geliyosun?canım bana 11. ıle 14. hafta arası gel dedıler. o aralıkta her zaman yapılıyo.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3taktın kafaya kesin yaparsın sen onu birazdanevet yaaa deli ettı bı turlu yapamıyom çok guzeldıı
canım sen ne zaman istanbul a geliyosun?
tam olarak hangi ilçeye gelicen canım?ben ayın 10 unda ama aksam ucagındayım eve gıdene kadar sanırım ayın 11 ı olur:):)
tam olarak hangi ilçeye gelicen canım?
anaaa bana yakına geliyosunkaydirigubbakcemile5k.çekmece soguksu:)
senın bı daha randevun ne zaman? cınsıyet ogrenırsın bı dahakıne herhalde.
Herseyın yolındamıymıs hemsoo
ben de yolladım mesaj bakalım oldu mu canım cok saolkızçeler benm mesj güme gitti yine..bakın yine yazayım..
turkcell in ücretsiz bir servisi var hamişler için..mesaj yollamakta almakta tamamen ücretsiz..
ADET sat gün.ay(örnek: ADET 17.01) yazıp 7365 e gönderdiğinizde bilgilendirici mesajlar gelmeye başlıyor..9 ay 10 gün servisin adı:))
ben çok memnunm..bebiş olunca da milupa ya da bebelac a üye olun..ondanda çok fayda görmüştüm kızımda..
kızçeler benm mesj güme gitti yine..bakın yine yazayım..
turkcell in ücretsiz bir servisi var hamişler için..mesaj yollamakta almakta tamamen ücretsiz..
ADET sat gün.ay(örnek: ADET 17.01) yazıp 7365 e gönderdiğinizde bilgilendirici mesajlar gelmeye başlıyor..9 ay 10 gün servisin adı:))
ben çok memnunm..bebiş olunca da milupa ya da bebelac a üye olun..ondanda çok fayda görmüştüm kızımda..
anaaa bana yakına geliyosunkaydirigubbakcemile5
ayy cinsiyet üzerine 10dk konuştu enaz neden bukadar heyecanlanıyosunuz allah korusun o şuan senin elinde bile olsa seçemessin ne olduğunu
zate 2 seçenek var diyo ben şimdi sana kız dersem 2hafta sora kız çıkarsa aaa nasıl anladı yaaa diye şaşırırsın diyo ama erkek çıkarsa diyo tabi küçüçüktü karıştırdı dersin dedi cinsiyet konusunda uzmanım ama çok erken 2 hafta sora %90 belli olur dedi ikili test için ikna etti hayırlısı
evet çok sağlıklı bi gebelik yaşıyomuşum bebekte gayet güzel gelişiyomuşuz hopluyo zıplıyo yer değiştiriyo sadece çok gazım varmış yavrum sıkışmış =))
10.15te randevu aldım 10nisana kız dediki 11den önce gelme =)))
canım cevap geldi hamile yazın boşluk bırakıp adınızı soyadınızı yazın 7365 e yollayın dedikızçeler benm mesj güme gitti yine..bakın yine yazayım..
avcılar canımokudum da ben aveayım. esımın var gercı avea da turkcell de. turkcell ı evde bakım bı denıyım.
nerdesın kı sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?