avcılar canım
hangi haftada 8 cm di canım?benim 12+5 dedi dr bugün boyuna da 6.4 mm dedi..buda aynı şeyi söledi bebek çok arkadaymış oyüzden gazda olunca net belli olmadı renkli ultrason verdi ama minicik görünüyo ayrıca nasıl oldunu anlamadım 8cm yazıyo kağıtta acaba kesenin büyüklümü yoksa çocukmu sadece çocuğu ölçtü ama ben gene bebeğimin hoplamalırını izlerken doktoru hiç dinleyemedim off
ama bu dğer gittiğim iki doktor gibi mal değil konuşmak için benim toparlanıp masaya oturmamı bekledi diğerleri ben toparlanana kadar eşime anlatıyodu hemen çıkıyoduk
özel muayenehane mi yoksa hastanede mi?adı ne tatlım dr un?avcılarda bı doktora gıdıcem gelınce
okudum da ben aveayım. esımın var gercı avea da turkcell de. turkcell ı evde bakım bı denıyım.
nerdesın kı sen?
canım cevap geldi hamile yazın boşluk bırakıp adınızı soyadınızı yazın 7365 e yollayın dedi
özel muayenehane mi yoksa hastanede mi?adı ne tatlım dr un?
tamam canım saol yolladım tekrarbence yolla balum cidden faydalı bilgiler verio..
bir daha yolla bitnm..hafif aksaklık var ama düzelio..
fatma tolunoğlu canım,eşiyle beraber calışıyolar hatta sanırım.. ama hiç iyi şeyler duymadım orası hakkında asla etkilemek istemem amapolıkılınık gıbı. muayenehaneydı doktorun kendının ama calısanları vardı. son zamanda noldu bılmıyorum. annemın doktoru adı fatmaydı da soyadını hatırlamıyorum. meydanda. gozlem mıydı neydı unuttum.
hatta bana baya yakın ama ben gitmiyorum ona,kimse tavsiye etmedi.ona giden hamile veya dogum yapmıs tanıdıgın var mı tatlım?polıkılınık gıbı. muayenehaneydı doktorun kendının ama calısanları vardı. son zamanda noldu bılmıyorum. annemın doktoru adı fatmaydı da soyadını hatırlamıyorum. meydanda. gozlem mıydı neydı unuttum.
hangi haftada 8 cm di canım?benim 12+5 dedi dr bugün boyuna da 6.4 mm dedi..
bu seninki mi canım.tıklayınca acılıyo
hatta bana baya yakın ama ben gitmiyorum ona,kimse tavsiye etmedi.ona giden hamile veya dogum yapmıs tanıdıgın var mı tatlım?
ben 13 olucam nerdeyse 6.4 üz daha canım.bi haftada evet mümkün değil sanırım bir hata olmalı..bi de daha 11. haftada diyosun...benim 4 haftada 4,5 mm büyümüş mesela11+0 dı gittiğimde 2 gün önce işte geçen hafta 3.5 cmdi 1haftada mümkün değil heralde 4cm uzaması
bu seninki mi canım.tıklayınca acılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?