2010 Ekim Anneleri

hangi haftada 8 cm di canım?benim 12+5 dedi dr bugün boyuna da 6.4 mm dedi..

okudum da ben aveayım. esımın var gercı avea da turkcell de. turkcell ı evde bakım bı denıyım.

nerdesın kı sen?

bence yolla balum cidden faydalı bilgiler verio..

canım cevap geldi hamile yazın boşluk bırakıp adınızı soyadınızı yazın 7365 e yollayın dedi

bir daha yolla bitnm..hafif aksaklık var ama düzelio..

özel muayenehane mi yoksa hastanede mi?adı ne tatlım dr un?

polıkılınık gıbı. muayenehaneydı doktorun kendının ama calısanları vardı. son zamanda noldu bılmıyorum. annemın doktoru adı fatmaydı da soyadını hatırlamıyorum. meydanda. gozlem mıydı neydı unuttum.

hamıle kaldıgımdan berı aklım o doktorda muayenesı pahalıydı ama yıne de gıdıcem ıstanbuldayken dıyodum. annem dedı ssk ıle anlasmıs cok pahalı degılmıs hatta.

fatma tolunoğlu canım,eşiyle beraber calışıyolar hatta sanırım.. ama hiç iyi şeyler duymadım orası hakkında asla etkilemek istemem ama

hatta bana baya yakın ama ben gitmiyorum ona,kimse tavsiye etmedi.ona giden hamile veya dogum yapmıs tanıdıgın var mı tatlım?

hatta bana baya yakın ama ben gitmiyorum ona,kimse tavsiye etmedi.ona giden hamile veya dogum yapmıs tanıdıgın var mı tatlım?

ya gozlem mı tam bılmıyorum yanlıs da olabılır. ben ınternetten arastırıp dedım. kocasıyla calısmıyo. erkek yok orda hıc ama cok ıyı dıye bılıyorum. bızden cok gıden oldu ona. ben zaten sadece ultrasona gırıcem ordayken zaten cınsıyette bellı olur.

11+0 dı gittiğimde 2 gün önce işte geçen hafta 3.5 cmdi 1haftada mümkün değil heralde 4cm uzaması
ben 13 olucam nerdeyse 6.4 üz daha canım.bi haftada evet mümkün değil sanırım bir hata olmalı..bi de daha 11. haftada diyosun...benim 4 haftada 4,5 mm büyümüş mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…