kızlar 12 haftama gireceğim cuma günü ve benim bel ağrılarım başladı sizlerin ne kadarlıkken başladı bel ağrılarınız...
2 lı test sanırım.
tekrar merhaba hanımlarr..
benim kontrolüm yarın canım. ayrıntılı ultrasona gireceğim. o yüzden de çok heyecanlıyım.. :CüvCüv:
canım bende iki hafta kadar önce olup geçmişti ama iki gündür çok ağrıyo. sanki belimin ortasında bi şey yırtılıyo. yarın doktora soracağım inş.
balum ikili yapmayacak doktorum ayrıntılı ultrasona alacak bebeğin tüm organlarını inceleyecek. bana geçen hafta söylediği o. ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığını ölçeceğim bi de tüm organlarına bakacağım anormali varsa zaten çıkar dedi.
hadi güzel haberlerini bekliyorum..
benimki mantıklı buldualdırmıcaksan gerek yok dedi. zaten gelenlerin %75 i böyle düşünüp yaptırmıyormuş nette de bariz yazıo. kesin sonuç vermez die. ense kalınlığıda değişkenlik gösteriyormuş. bi doktorun ölçümü ile başka doktorun ölçümü tutmuomuş falan. eşimle beraber alınması gereken bir kararmış eşim gerek yok strese sokma kendini dedi. doktorda mantıklı dedi bende vazgeçtim.
melisesra 2. gönderdıgın çok hoş öle zarıf bir hamıle olmak ısterdım amaaaaaaa nerde bu iştahla zor:)))
ironic gözün aydin canim bebeign saglikliymis ve cinsiyetinide ögrenmissin bir pipili daha geliyor öylemi.masallahhhhhhhhhh
anam bir yarin olsa.belki benim kiz olurda kismeti bol olurkaydirigubbakcemile3
cok sukur apartmana dogalgaz gelıyo kızlar bugun:) ben alısmıstım dogalgazlı eve bu sene ufoyla ısındık:) ama seneye bebek dogunca yeterlı olmıycaktı ıyı oldu. Allahtan evın ıcını dosetmısız:)
hayırlı olsun canım. malum seneye kışa evde minik bi misafirimiz olacak. o yüzden onun için en sıcak kışı hazırlamalıyız di mi?
canım bende iki hafta kadar önce olup geçmişti ama iki gündür çok ağrıyo. sanki belimin ortasında bi şey yırtılıyo. yarın doktora soracağım inş.
bendede şu 2 3 gündür başladı daha önce kasık ağrısı ve bacak ağrısı çekiyodum onlar geçti bel ağrım başladı ne zaman geçecek bu ağrılar ya çok merak ediyorum..
var tatlım bakabılırsın:)
baktım canım sende çok güzelsin kapalılık sana çok yakışıyor çıtırsın yani yaşın kaç eğer özel değilse..
ikili testi bende yaptirmiycam
zaten ALLAH KORUSUN sakat olsa aldirmayacagim gibi ne geregi var.rabbim hepimize hayirli saglik evlatlar versin insallahhhhhhhh
zaten bu kadar delıkanlıya kız lazım:):) benımkıde kız olsa ya:):) ama erkek hıssedıyom. saglıkla gelsın inş.
bendede şu 2 3 gündür başladı daha önce kasık ağrısı ve bacak ağrısı çekiyodum onlar geçti bel ağrım başladı ne zaman geçecek bu ağrılar ya çok merak ediyorum..
baktım canım sende çok güzelsin kapalılık sana çok yakışıyor çıtırsın yani yaşın kaç eğer özel değilse..
ozel degıl tabı kı tatlım. ben 25 yasındayım. zaten 9 aylık evlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?