2010 Ekim Anneleri

kızlar 12 haftama gireceğim cuma günü ve benim bel ağrılarım başladı sizlerin ne kadarlıkken başladı bel ağrılarınız...

canım bende iki hafta kadar önce olup geçmişti ama iki gündür çok ağrıyo. sanki belimin ortasında bi şey yırtılıyo. yarın doktora soracağım inş.

2 lı test sanırım.

balum ikili yapmayacak doktorum ayrıntılı ultrasona alacak bebeğin tüm organlarını inceleyecek. bana geçen hafta söylediği o. ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığını ölçeceğim bi de tüm organlarına bakacağım anormali varsa zaten çıkar dedi.

anladım canım ben de yaptırmayı dusunmuyorum testı bakalım doktorum ne dıcek bu dusunceme:)

cok sukur apartmana dogalgaz gelıyo kızlar bugun:) ben alısmıstım dogalgazlı eve bu sene ufoyla ısındık:) ama seneye bebek dogunca yeterlı olmıycaktı ıyı oldu. Allahtan evın ıcını dosetmısız:)

benimki mantıklı buldu aldırmıcaksan gerek yok dedi. zaten gelenlerin %75 i böyle düşünüp yaptırmıyormuş nette de bariz yazıo. kesin sonuç vermez die. ense kalınlığıda değişkenlik gösteriyormuş. bi doktorun ölçümü ile başka doktorun ölçümü tutmuomuş falan. eşimle beraber alınması gereken bir kararmış eşim gerek yok strese sokma kendini dedi. doktorda mantıklı dedi bende vazgeçtim.

melisesra 2. gönderdıgın çok hoş öle zarıf bir hamıle olmak ısterdım amaaaaaaa nerde bu iştahla zor:)))

bence de:lepi:

ironic gözün aydin canim bebeign saglikliymis ve cinsiyetinide ögrenmissin bir pipili daha geliyor öylemi.masallahhhhhhhhhh
anam bir yarin olsa.belki benim kiz olurda kismeti bol olurkaydirigubbakcemile3

ironic gözün aydin canim bebeign saglikliymis ve cinsiyetinide ögrenmissin bir pipili daha geliyor öylemi.masallahhhhhhhhhh
anam bir yarin olsa.belki benim kiz olurda kismeti bol olurkaydirigubbakcemile3

zaten bu kadar delıkanlıya kız lazım:):) benımkıde kız olsa ya:):) ama erkek hıssedıyom. saglıkla gelsın inş.

hayırlı olsun canım. malum seneye kışa evde minik bi misafirimiz olacak. o yüzden onun için en sıcak kışı hazırlamalıyız di mi?

ikili testi bende yaptirmiycam
zaten ALLAH KORUSUN sakat olsa aldirmayacagim gibi ne geregi var.rabbim hepimize hayirli saglik evlatlar versin insallahhhhhhhh

hayırlı olsun canım. malum seneye kışa evde minik bi misafirimiz olacak. o yüzden onun için en sıcak kışı hazırlamalıyız di mi?

aynen oyle. ben ogalgaza alısıktım ama sorun yasamadım evım sıcak oluyo. altta ustte soba yakıyolar da ondan:):) ama bebege uygun olmazdı ıyı oldu:)

ikili testi bende yaptirmiycam
zaten ALLAH KORUSUN sakat olsa aldirmayacagim gibi ne geregi var.rabbim hepimize hayirli saglik evlatlar versin insallahhhhhhhh

evet ya. burda bı doktor var herkes cok ıyı dıyo. o da yaptırma taraftarı degılmıs. esımın kuzenı ona gıdıyo da. ben gıtmıyom cunku ozel muayene bıle olsa sıgorta hastanesınde dogum yaptırıyo. sıgorta hastanesı pek temız gelmıyo bana.

zaten bu kadar delıkanlıya kız lazım:):) benımkıde kız olsa ya:):) ama erkek hıssedıyom. saglıkla gelsın inş.

ya ben birsey hissetmiyom keske hissetsem baski altinda kaliyomkaydirigubbakcemile3
annem rüyasinda erkek bebek görmüs
arkadsim diyor bende rüyamda erkek bebegin olmus elinde ultrason resmi.bak surda pipisi diye bana gösteriyormus.
ben ilk hamis kaldigimda ilk rüyam erkek bebekdi.sonra kafaya takinca.dogarken erkek diyorlar bakiyorum kiz cikiyor.böyle karisik oldu:)
doktor da ne hissediyon dedi.dedim kiz.bakalim yarin cikcak meydana.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…