2010 Ekim Anneleri

erkek hıssedıyorum ruyalarımda kız goruyorum. esım de hep kız dıyo. baska ruya gorenlerde kız dıyo erkek goren cok az. ama ben erkek hıssedıyom.

merhaba kızlar, ben yine geldim :) kızlar bebişime yelek örmek istiyorum ya. nerden nasıl ögrenebilirim fikri olan varmı?:hulya:

kızlar bendede oluyor kalçalarım ağrıo benimde belimde ağrıo. sanırım pc başında çok oturmaktan heheh

benim doktorumda eşlere bırakıyo ben yaptıracağım sonuç ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa kendimi ona göre hazırlarım allah herşeyin hayırlısını versin ....

bendede şu 2 3 gündür başladı daha önce kasık ağrısı ve bacak ağrısı çekiyodum onlar geçti bel ağrım başladı ne zaman geçecek bu ağrılar ya çok merak ediyorum..

canım bundan sonra doğuma kadar pek geçmez galiba. az olmasını dilemek en iyisi sanıyorum.

merhaba kızlar, ben yine geldim :) kızlar bebişime yelek örmek istiyorum ya. nerden nasıl ögrenebilirim fikri olan varmı?:hulya:

ben suan bı tane oruyorum ama hedıye olarak arkadasıma:) kız yelegı tığla ben sıs bılmıyom:)

benim doktorumda eşlere bırakıyo ben yaptıracağım sonuç ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa kendimi ona göre hazırlarım allah herşeyin hayırlısını versin ....

%100 dogru cıksaydı yaptırırdım ben de mutlaka sonucu bılmek ıyı tabı ama %40 yanlıs cıkıyosa bı anlamı yok bosa uzemem kendımı.

bıde kızlar hanı 2 lı 3 lu testlerde sonuc kotu cıkınca daha bı netlestırmek ıcın amnıosentez yapılıyomus ya. onun sonrası cogunlukla dusukle sonuclanıyomus.

erkek hıssedıyorum ruyalarımda kız goruyorum. esım de hep kız dıyo. baska ruya gorenlerde kız dıyo erkek goren cok az. ama ben erkek hıssedıyom.

ben hic bebiş rüyası görmüyorum ya ilginc, gördüklerim film gibi oluyo cook uzun, ama icinde hic görmek istediklerim yok :çok üzgünüm:

selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş

evet bizim doktor yaricana vermiş. ondada yazıyordu. pek iyi değilmiş yani aminosentez. allah sağlıklı evlatlar versin kötü düşünmeyiin ailede yoksa düşünmeyin bence. ben kendimi rahatlatıyorum. dua ediyorum bol bol. bu arada bende kız istiom ve hem kız hissediyorum sanırım kız istediğim için :)

balum allah korusun doğduğunda kötü bi durumda olsa vicdan azabı duymazmısın acaba yaptırsaydım tedavi olabilirmiydim die iyi yada kötü kendini ona göre alıştırırsın

gözün aydın tatlım..kaç haftalıksın sen??bana da erkek dedi ama bu kadar kesin konuşmadı..hayırlı olsun..

gözün aydın cnm. benimkide hep önde gidiyor. erkekmi yoksa hehe

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, balum+, almira.menekse, melisesra+, ecrinece, hllb, rita1421+, porttakal, simge_wxyz, kamyas, bat, yarican+, cimbomlu, Feyza79+, kontes26, Tancredi, Dark, gulsen_arda

feyzacım seninle günlerimiz yakın galiba. bakalım bende kız hissediyorum. yarın cinsiyeti görebilecek miyim ayrıntılı ultrasonda. hadi bakalım kızlar bizden gelsin.. :hulya:

internette videolu anlatımlı siteler var. google dan aratabilirsin..

canım ya bende battaniye örneği arıyorum. ekleyebilirsen çok sevinirim.. :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…