ya ben birsey hissetmiyom keske hissetsem baski altinda kaliyomkaydirigubbakcemile3
annem rüyasinda erkek bebek görmüs
arkadsim diyor bende rüyamda erkek bebegin olmus elinde ultrason resmi.bak surda pipisi diye bana gösteriyormus.
ben ilk hamis kaldigimda ilk rüyam erkek bebekdi.sonra kafaya takinca.dogarken erkek diyorlar bakiyorum kiz cikiyor.böyle karisik oldu:)
doktor da ne hissediyon dedi.dedim kiz.bakalim yarin cikcak meydana.zemuszemus
evet ya. burda bı doktor var herkes cok ıyı dıyo. o da yaptırma taraftarı degılmıs. esımın kuzenı ona gıdıyo da. ben gıtmıyom cunku ozel muayene bıle olsa sıgorta hastanesınde dogum yaptırıyo. sıgorta hastanesı pek temız gelmıyo bana.
bendede şu 2 3 gündür başladı daha önce kasık ağrısı ve bacak ağrısı çekiyodum onlar geçti bel ağrım başladı ne zaman geçecek bu ağrılar ya çok merak ediyorum..
merhaba kızlar, ben yine geldim :) kızlar bebişime yelek örmek istiyorum ya. nerden nasıl ögrenebilirim fikri olan varmı?:hulya:
benim doktorumda eşlere bırakıyo ben yaptıracağım sonuç ne olursa olsun kötüde olsa iyide olsa kendimi ona göre hazırlarım allah herşeyin hayırlısını versin ....
erkek hıssedıyorum ruyalarımda kız goruyorum. esım de hep kız dıyo. baska ruya gorenlerde kız dıyo erkek goren cok az. ama ben erkek hıssedıyom.
ozel degıl tabı kı tatlım. ben 25 yasındayım. zaten 9 aylık evlıyım:)
canım bende 26 yaşındayım temmuzun beşinde 2 sene olacak evleneli..
merhaba kızlar, ben yine geldim :) kızlar bebişime yelek örmek istiyorum ya. nerden nasıl ögrenebilirim fikri olan varmı?:hulya:
canım bende bebeğime battaniye örüyorum modeli hem çok kolay hemde çok zevkle örülüyor yaptığım modelden yelekte yapılıyormuş birde eşimin halası yapmış bi yelek öok güzel ve kolaya benziyo sırf haroşadan örülmüş resimden anlarsan koyayım resmini ama bu safyalara nasıl koyuluduğunu bilmiyorum...
kızlar bendede oluyor kalçalarım ağrıo benimde belimde ağrıo. sanırım pc başında çok oturmaktan heheh
olabilir ya çok oturmaktan arada kalkıp haraket etsek iyiolacak galiba...
selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş
canım bende bebeğime battaniye örüyorum modeli hem çok kolay hemde çok zevkle örülüyor yaptığım modelden yelekte yapılıyormuş birde eşimin halası yapmış bi yelek öok güzel ve kolaya benziyo sırf haroşadan örülmüş resimden anlarsan koyayım resmini ama bu safyalara nasıl koyuluduğunu bilmiyorum...
örgü ile ilgili az bişiler biliyorum ama, resimden anlıcak kadar deil
selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş
ya ben birsey hissetmiyom keske hissetsem baski altinda kaliyomkaydirigubbakcemile3
annem rüyasinda erkek bebek görmüs
arkadsim diyor bende rüyamda erkek bebegin olmus elinde ultrason resmi.bak surda pipisi diye bana gösteriyormus.
ben ilk hamis kaldigimda ilk rüyam erkek bebekdi.sonra kafaya takinca.dogarken erkek diyorlar bakiyorum kiz cikiyor.böyle karisik oldu:)
doktor da ne hissediyon dedi.dedim kiz.bakalim yarin cikcak meydana.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?