canım bundan sonra doğuma kadar pek geçmez galiba. az olmasını dilemek en iyisi sanıyorum.
%100 dogru cıksaydı yaptırırdım ben de mutlaka sonucu bılmek ıyı tabı ama %40 yanlıs cıkıyosa bı anlamı yok bosa uzemem kendımı.
selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş
kızlar amniyosentez yapan doktora göre değişirmiş ve 1/200 düşük ihtimali var........bana kesin yapılacak ama eşim istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum
gözün aydın tatlım..kaç haftalıksın sen??bana da erkek dedi ama bu kadar kesin konuşmadı..hayırlı olsun..
niye kesin yapılacak dedi doktor??ben kaçırdım galiba..kızlar amniyosentez yapan doktora göre değişirmiş ve 1/200 düşük ihtimali var........bana kesin yapılacak ama eşim istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum
balum allah korusun doğduğunda kötü bi durumda olsa vicdan azabı duymazmısın acaba yaptırsaydım tedavi olabilirmiydim die iyi yada kötü kendini ona göre alıştırırsın
selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş
feyzacım seninle günlerimiz yakın galiba. bakalım bende kız hissediyorum. yarın cinsiyeti görebilecek miyim ayrıntılı ultrasonda. hadi bakalım kızlar bizden gelsin.. :hulya:
internette videolu anlatımlı siteler var. google dan aratabilirsin..
canım ya bende battaniye örneği arıyorum. ekleyebilirsen çok sevinirim.. :hulya:
maşallah doktorun süpermiş valla..bana hala sölemiyorlar ben zorla başka doktora söylettim oda kesin değil dedi..hadi hayırlı olsun tekrar canım..10+3 canım
bende gördüm pipisini
masallah canim bebegine.benim doktor bakti sonra bana sordu ne hissediyon diye ben de kiz dedim.doktor sustu birsey demedi bana.senin haftandaydim gittigimde.demek oda birseyler gördü ama haftaya yine gel dedi.demek kesin olsun sonra söyleyeyim diye bekledi.ense kalinliginiz ölcüldümü??
feyzacım seninle günlerimiz yakın galiba. bakalım bende kız hissediyorum. yarın cinsiyeti görebilecek miyim ayrıntılı ultrasonda. hadi bakalım kızlar bizden gelsin.. :hulya:
canım ya bende battaniye örneği arıyorum. ekleyebilirsen çok sevinirim.. :hulya:
gözün aydın demek pipili seninkide
ama anlamadığım nasıl anlaşılıyo bebeğin genital bölgesi 11.haftada geşimeye başlıyomuş
benim doktorumun dediği gibi zaten 2 seçenek var şimdi kız derim kız çıkarsa beni harika sanarsın erkek çıkarsa tabi küçüktü yanılmış olabilir dersin dedi hatta allah korusun düşmüş ve eline almış olsan bile anlaşılmaz ne olduğu dedi 11.haftada 2hafta sora sölrim dedi
eşin niye istemiyor bizim sebeplerle aynımı
niye kesin yapılacak dedi doktor??ben kaçırdım galiba..
Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo, balum+, almira.menekse, melisesra+, ecrinece, hllb, rita1421+, porttakal, simge_wxyz, kamyas, bat, yarican+, cimbomlu, Feyza79+, kontes26, Tancredi, Dark, gulsen_arda
gözün aydın demek pipili seninkide
ama anlamadığım nasıl anlaşılıyo bebeğin genital bölgesi 11.haftada geşimeye başlıyomuş
benim doktorumun dediği gibi zaten 2 seçenek var şimdi kız derim kız çıkarsa beni harika sanarsın erkek çıkarsa tabi küçüktü yanılmış olabilir dersin dedi hatta allah korusun düşmüş ve eline almış olsan bile anlaşılmaz ne olduğu dedi 11.haftada 2hafta sora sölrim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?