2010 Ekim Anneleri

kızlar amniyosentez yapan doktora göre değişirmiş ve 1/200 düşük ihtimali var........bana kesin yapılacak ama eşim istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum

yarican az biliosan benim annem biliyor az zaman geçsin beraber başlatırıs anneme annem gösterir bize. öreriz :) cinsiyetleri öğrenelim :)

canım bundan sonra doğuma kadar pek geçmez galiba. az olmasını dilemek en iyisi sanıyorum.

inşallah dediğin gibi çok ağrımaz bebeğimiyiolsunda ağrıya razıyım..

%100 dogru cıksaydı yaptırırdım ben de mutlaka sonucu bılmek ıyı tabı ama %40 yanlıs cıkıyosa bı anlamı yok bosa uzemem kendımı.

evet haklısın ama ben istiyorum şimdilik düşüncem öyle ama bakarsın kararda değiştirebilirim belli olmaz yani..

masallah canim bebegine.benim doktor bakti sonra bana sordu ne hissediyon diye ben de kiz dedim.doktor sustu birsey demedi bana.senin haftandaydim gittigimde.demek oda birseyler gördü ama haftaya yine gel dedi.demek kesin olsun sonra söyleyeyim diye bekledi.ense kalinliginiz ölcüldümü??

kızlar amniyosentez yapan doktora göre değişirmiş ve 1/200 düşük ihtimali var........bana kesin yapılacak ama eşim istemiyor ne yapacağımı bilmiyorum

eşin niye istemiyor bizim sebeplerle aynımı

gözün aydın demek pipili seninkide
ama anlamadığım nasıl anlaşılıyo bebeğin genital bölgesi 11.haftada geşimeye başlıyomuş
benim doktorumun dediği gibi zaten 2 seçenek var şimdi kız derim kız çıkarsa beni harika sanarsın erkek çıkarsa tabi küçüktü yanılmış olabilir dersin dedi hatta allah korusun düşmüş ve eline almış olsan bile anlaşılmaz ne olduğu dedi 11.haftada 2hafta sora sölrim dedi

demek sende yarin ögrenceksinnn masallah.bakalim sabahi zor etcem ya heyecandan:))

balum evet yaaa
bu febe de bıktırdı beni
ama en büyük takımı yendikleri için seviniyor garipler

ben bu cuma gittim dr a nasıl taklarla ve tekmeler atıyor şaşılıcak şey yaaa
6c cm olmuş maşallah meleğime
cinsiyeti hakkında yorum yapmadı
daha çok küçük annesi dedi
haftaya cuma 2 nisanda ikili testi yaptırıcam
aldırma konusunu hiç düşünmedim ama
ben risk gurubundayım kızlar
malum listenin en yaşlı annesiyim
içimin rahat etmesi açısından yaptırıcam
ense kalınlığı için çok güzel dedi
hoş dr fikrimi bile sormadı ama
bazıları az çok tahminle bulunmuş dr ları
inş. benim de cuma belli olur
çok heyecanlıyım valla
bunları yaşıyacağımı hayal bile edemezdim
o kadar zorlu aşamalardan geçtim ki
çok şükrediyorum halime
ama erkek hissediyorum birascık
gönlümde erkekten yani
benim rengim hep mavidir
ama hangisi hayırlısıyla tabi
zaten bu bi sağlıkla doğsun da
hemen 2.ciyi düşünüyorum ben
kızım da olsun istiyorum
sanki hemen oluyordu
hayal işte

yok hayatım 15 gün sonra ölçülecek ve de ikili test yapılıcak

tamam canım akşam eşim gelsin ona ekleterim resmi olurmu...

11+2 günlükken tam bilmisti benim gittigim doktor yiyenimde erkek demisti.zaten emin olmadiklarinda söylemiyorlar.tam pozisyonu yakaladilarmi yanilma payi olmuyor.bacagini kaldirmisti ve aradan gözüküyordu erkek olmaya hazirlaniyor dedi hemen.kaydirigubbakcemile3

eşin niye istemiyor bizim sebeplerle aynımı

niye kesin yapılacak dedi doktor??ben kaçırdım galiba..

canım ben taşıyıcıyım yani down sendromu olma riski var........testler normal çıksada riske atmak istemiyorlar.......eşimde amniyosentezden nedense korkuyor........ayrıca bende........diyelimki kötü çıktı ne yaparım o zaman

evet yaa
maşallahı var sayfamızın

bizede büyük bi ihtimal dedi ama ben yinede emin olamıyorum çünkü bu haftalarda cinsiyetler birbirine benziyomuş bakalım 15 gün sonra kesin öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…