selam kızlar ben geldim
doktora gittik bugün bebeğimi gördüm nasılda oynuyodu el sallıyordu maşallah kuzuma
doktor pipisi var dedi %90 erkek gibi dedi ama daha çok erken bana göre bu haftalarda benzetilebiliyomuş gerçi doktor cinsiyetini bilemesem söylemem ben dedi ama hayırlısı 15 gün sonra tekrar gidicez o zaman kesinleşir herhalde hemde ikili test yaptırıcaz
birde 2 gün önden gidiyomuş bende hep önden gidince erken doğar sanıyordum ama doktor erken doğmaz iri bebek olur dedi yani önden gitmesi diğer bebeklere göre gelişmişliğini gösteriyomuş
10+3 canım
bende gördüm pipisini
tamam canım akşam eşim gelsin ona ekleterim resmi olurmu...
canım ben taşıyıcıyım yani down sendromu olma riski var........testler normal çıksada riske atmak istemiyorlar.......eşimde amniyosentezden nedense korkuyor........ayrıca bende........diyelimki kötü çıktı ne yaparım o zaman
hımm tabi bu ciddi bir karar..biz ne desek boş..senn iyi düşünüp karar vermen gerek..sonucun kötü olacağını düşünme bence..ya bide iyi çıkarsa 9 ay bu korkuyla yaşamamış olursun..nacizane fikrim..canım ben taşıyıcıyım yani down sendromu olma riski var........testler normal çıksada riske atmak istemiyorlar.......eşimde amniyosentezden nedense korkuyor........ayrıca bende........diyelimki kötü çıktı ne yaparım o zaman
valla doru diyosun ben dün o yüzden mavi bişey almadım ya..portakal, bat, ecrinece ve balum saolun arkadaslar, ahdettim ögrencem ben bu örgü işini :dance:
kamyas, hayırlı olsun canım..
herkesin bu dönemde erkek cıkıyo bebegi 16. haftalarda degişmesin sonra kaydirigubbakcemile3
kamyas gozunaydın canım. yıne pipi ya:):):)
portakal, bat, ecrinece ve balum saolun arkadaslar, ahdettim ögrencem ben bu örgü işini :dance:
kamyas, hayırlı olsun canım..
herkesin bu dönemde erkek cıkıyo bebegi 16. haftalarda degişmesin sonra kaydirigubbakcemile3
inş canım bende çok istiyorum, netten baktım cok güzel yelekler patikler var ya..
meliesra dün sormuştum görmedin sanırım..nasıl bebişin?diğer bebek görünmedi dimi?benımde ıcıme hep kız doguyorr hayırlısı bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?