2010 Ekim Anneleri

gözün aydın canım benim darısı ben ve diğer annelerimizin başına.. ben de geçen hafta hareketlerini gördüm. çok mutluluk verici bi şey yaa.. boshayallersmile

10+3 canım
bende gördüm pipisini

bu sene bamya bol olacak anlaşılan.. :roflol:

tamam canım akşam eşim gelsin ona ekleterim resmi olurmu...

çok sevinirim canım. akşam yorgun olmazsam bende girmeye çalışırım. çok teşekkür ederim.. yerimseniben

bozma cnm moralini yaptır testlerini. ve öyle bir durum varsa ona göre önlemini alırsın. onların eğitimleri farklı oluyor. bizim komşumuzda vardı konuşması gereken yaşta sürekli ağlıyordu o zamanlar burda okulu yoktu bi kaç yıl önce açıldı hergün büyük bi sabırla okula götürdü öğretmenlerden destek aldı. şimdi kendi yemeğini kendi yiyor konuşuyor bilgisayar bile kullanabiliyor. bence benim gözümde o anne cennetlik ne kdr zorluklar çekti. tek sorun çevre böyle durumlar için.

hımm tabi bu ciddi bir karar..biz ne desek boş..senn iyi düşünüp karar vermen gerek..sonucun kötü olacağını düşünme bence..ya bide iyi çıkarsa 9 ay bu korkuyla yaşamamış olursun..nacizane fikrim..

portakal, bat, ecrinece ve balum saolun arkadaslar, ahdettim ögrencem ben bu örgü işini :dance:

kamyas, hayırlı olsun canım..

herkesin bu dönemde erkek cıkıyo bebegi 16. haftalarda degişmesin sonra kaydirigubbakcemile3

kızlar size doyum olmuyor fakat benim çıkmam lazım. elimde acık iş kaldı bitireyim eve gidecem. sonra ev mesaisi başlayacak..
yarın görüşmek dileğiyle.. opuyorumnanaktan

valla doru diyosun ben dün o yüzden mavi bişey almadım ya..

kamyas gozunaydın canım. yıne pipi ya:):):)

evet öyle bende hep kız istiyordum sağlıklı olsunda kızım olsaydı ne güzel ciciler varya
bende hep erkek bebek görüyordum rüyamda ben hamile olduğumu öğrenmeden bi gece önce rüyamda görmüştüm test yapıyordum pozitif olduğunu görüyordum sonra bebeği kucağıma verdiklerini gördüm erkekti ve de rüyamın ertesi günü test yaptım pozitifti hemde reglime 1 gün kala çıktı

yaricanım inş öğrenirsin çok zevklioluyor bebişine örgü örmek..

[

çok sevinirim canım. akşam yorgun olmazsam bende girmeye çalışırım. çok teşekkür ederim.. yerimseniben[/QUOTE]

tamam canım akşam ekleyeceğim inşallah becerbilirim..

down sendromunda tasıyıcılık diye bişi yok kızlar bildiğim kadarıyla. kromozom sayısının eksik ya da fazla olmasından kaynaklanıyo ve genellikle ileriki yaşlarda rastlanıyo diye biliyorum. tasıyıcı olup olmadıgınıza aileye bakarakmı karar veriyosunuz?

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
rita1421, melisesra+, kedicik16, kamyas, ecrinece+, Dark+, izmirhayal, balum+, yarican+, bat+, Maybenow, hllb, cimbomlu, simge_wxyz, Feyza79, johnnybravo+, gulsen_arda

ay ne güzel kalabalığız:))

kızlar bende kızım olsun istiyorum ama hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı olsun öncelikle ama gönlğmde kız yatıyor bende hiç rüya görmüyorum bebekle ilgili onundışında karma karışık rüyalar görüyorum..

inş canım bende çok istiyorum, netten baktım cok güzel yelekler patikler var ya..

evet çok güzel şeyler var ama videolular pek yok sadece resmi koyuyolar yazılı anlatımla anlamıyorum ben ya video olacak yada resim anlatımlı öyle daha bi iyi oluyo..

ecrinece, annen sana örer artık :)) benimde annem biliyo ama gözleri bozuldu öre öre, artık pek yapamıyo

darısı hepinizin başına kızlar
ve de doktor 2 günde bi yürü dedi iyi gelirmiş plates de çok önemliymiş bel ağrısı çekenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…